Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Η Β.Κορέα θα προωθήσει περισσότερους Πυραύλους- Kim Jong-un.

            ΜΟΣΧΑ, 22 Δεκεμβρίου (RIA Novosti) Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν, έκανε έκκληση για περαιτέρω ανάπτυξη της διαστημικής τεχνολογίας και την εκτόξευση περισσότερων πυραύλων μετά την επιτυχή εκτόξευση ενός νωρίτερα αυτό το μήνα, ανέφερε ο Kyodo το Σάββατο.
           "Θα πρέπει να αναπτύξει και να ξεκινήσει μια ποικιλία από περισσότερους δορυφόρους , συμπεριλαμβανομένων των δορυφορικών επικοινωνιών και ρουκέτες μεγαλύτερης χωρητικότητας," ανέφερε το επίσημο Κορεάτικο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων Kim όπως λένε οι επιστήμονες και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην εκτόξευση πυραύλων.
   N.Korea to Launch More Rockets - Kim Jong-un
            Στις 12 Δεκεμβρίου, η Βόρεια Κορέα έστειλε τον δορυφόρο Kwangmyongsong-3 σε τροχιά, αντλώντας κριτική από τη διεθνή κοινότητα που ζητά αυστηρότερες κυρώσεις από τα Ηνωμένα Έθνη.
            Η Βόρεια Κορέα ισχυρίζεται ότι ο νέος πύραυλο της προοριζόταν για τη θέση ενός δορυφόρου στο διάστημα για ειρηνικούς σκοπούς, αλλά η διεθνής κοινότητα καταδίκασε σε μεγάλο βαθμό, αυτό που πιστεύει ,ότι είναι η ανάπτυξη και δοκιμή ενός διηπειρωτικού πυραύλου βαλλιστικών (ICBM) που προορίζονται να φέρουν πυρηνικές κεφαλές.       http://en.rian.ru/world/20121222/178327271.html       ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου