Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

H Ρωσική Πολεμική Αεροπορία παίρνει τα έξι πρώτα Su-35S, μαχητικά αεροσκάφη.

           ΜΟΣΧΑ, 28 Δεκεμβρίου (RIA Novosti) - Η κατασκευάστρια εταιρεία αεροσκαφών Sukhoi, θα παραδώσει την Παρασκευή τα πρώτα έξι Su-35S μαχητικά αεροσκάφη, της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με την εταιρεία.
           Τα έγγραφα αποδοχής υπογράφηκαν από αξιωματούχους του Υπουργείου Άμυνας στο Komsomolsk-on-Amur ,εργοστάσιο κατασκευής αεροσκαφών, στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας. "Η εκμετάλλευση Sukhoi έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της σχετικά με την παράδοση αυτού του τύπου των αεροσκαφών κάτω από τη σειρά 2012 "ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση.
           "Τα μαχητικά αεροσκάφη θα πετούν προς την έδρα τους στο εγγύς μέλλον," ανέφερε η δήλωση. Su-35

            Το Su-35, που τροφοδοτείται από δύο κινητήρες 117S με διανυσματοποίηση ώθηση, συνδυάζει την υψηλή ευελιξία και τη δυνατότητα να συμμετάσχουν αποτελεσματικά σε διάφορουςς εναέριους στόχους ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας δύο οργανωμένες και unguided πυραύλους και οπλικά συστήματα.
            Το αεροσκάφος έχει ως "4 + + γενιάς, με πέμπτης γενιάς τεχνολογία."
            Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σχεδιάζει να αγοράσει περίπου 90 Su-35, τα οποία σταδιακά θα γίνουν ο πυρήνας του στόλου,στα μαχητικά της Ρωσίας.                 http://en.rian.ru/military_news/20121228/178456323/Russian_Air_Force_Gets_First_Six_Su-35S.html       ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου