Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΣΟΝ,ΤΟ ΑΛΤΣΧΑ'Ι'ΜΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.

      Επινοήθηκαν χάπια κατά της νόσου του Aλτσχάιμερ, τη νόσο του Πάρκινσον και το εγκεφαλικό επεισόδιο.
            Στο Ινστιτούτο Φαρμακολογίας, το VV Zakusova RAMS,η σχεδιασμένη πεπτιδική ένωση , μπορεί να είναι το μέσο για την θεραπεία σε μιά από τις πιο κοινές και προοδευτικές στον κόσμο (σύμφωνα με το WHO), ασθένειες του κεντρικού νευρικού συστήματος - την νόσο του Πάρκινσον και του Αλτσχάιμερ. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα ίδια εργαλεία μπορούν να αντιμετωπίζονται εγκεφαλικά επεισόδια και να σώζουν τους ανθρώπους από την κατάθλιψη.
Изобретены таблетки против болезней Альцгеймера, Паркинсона и инсульта
Фото: РИА НОВОСТИ/Илья Питалев


          -Οι συνδέσεις με δύο τροποποιημένα μόρια αμινοξέων που μιμούνται τη δράση των νεύρων,με τον αυξητικό παράγοντα BDNF και NGF. Η θετική επίδραση των φαρμάκων είναι επί της μνήμης και για την επιβίωση του οργανισμού στη μοντελοποίηση των διαφόρων οξείας ισχαιμικών επεισοδιών. Επιπλέον, τα καλά νέα είναι ότι έχουν και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες - λέει ο ακαδημαϊκός και RAMS, Διευθυντής του Ινστιτούτου Φαρμακολογίας RAMS. Σεργκέι Seredenin.

            Επί του παρόντος, οι πρόσφατες συνθετικές ενώσεις είναι προκλινικές δοκιμές.Οι Φαρμακολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι οι παράγοντες είναι αποτελεσματικοί όταν χορηγούνται συστηματικά σε θηλαστικά.Οι Συγγραφείς φάρμακων - Seredenin με την ακαδημαϊκό και επικεφαλής του Τμήματος Χημείας του Ινστιτούτου την ίδια, Αντεπιστέλλον Μέλος της RAMS, Τατιάνα Gudasheva. Το Ινστιτούτο έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση του στη Ρωσία, στο πλαίσιο της διαδικασίας υπάρχει η κατοχύρωσης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ινδία και την Κίνα. Κατά την προετοιμασία,υπάρχει ένα άρθρο στο περιοδικό American Journal, Εφημερίδα της Ιατρικής Χημείας.

           Η Νόσος του Πάρκισον, η νόσος Aλτσχάιμερ,τα ισχαιμικά και αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια, σχετίζονται με τη δραστηριότητα των πρωτεϊνών NGF και BDNF, τα οποία στην πραγματικότηταδίνουν προστασία διαφόρων τύπων νευρώνων στον εγκέφαλο. Οι ανωμαλίες στις χολινεργικούς νευρώνες συμβάλλουν στην ανάπτυξη της νόσου Aλτσχάιμερ, σε ντοπαμινεργικούς νευρώνες - Πάρκινσον. Επιπλέον, αυτοί οι παράγοντες έχουν άμεση σχέση με την ανάπτυξη του εγκεφαλικού επεισοδίου - για παράδειγμα, MD, ο Υπουργός Υγείας, Veronika Skvortsova, σε ένα από τα χαρτιά δείχνουν ότι οι ασθενείς που έχουν ένα μεγαλύτερο αριθμό των νευροτροφινών στο αίμα,είναι ευκολότερο να βγουν από το εγκεφαλικό επεισόδιο σε σχέση με ασθενείς , οι οποίοι έχουν την έλλειψη τους.

              Όλη η πολυπλοκότητα της επεξεργασίας αυτών των πρωτεϊνών είναι το μέγεθος τους:Τα NGF και BDNF δεν μπορούν να ξεπεράσουν το φράγμα αίματος-εγκεφάλου -τα φυσιολογικά σύνορα μεταξύ του αίματος και του κεντρικού νευρικού συστήματος και, επομένως, η παροχή αυτών σε νευρώνες μπορεί να γίνει μέσω της χειρουργικής επέμβασης. Αλλά αυτό δεν είναι μια επιλογή: Οι ξένες πρωτεΐνες έχουν παρενέργειες - προκαλούν πόνο, έχουν ογκογόνες ιδιότητες. Αυτός είναι ο λόγος που οι επιστήμονες έχουν επιλέξει σε ξεχωριστά τμήματα, τη σύνθεση των πρωτεϊνών που μιμούνται τα επιθυμητά αποτελέσματα των «μεγάλων» πρωτεΐνων.

           - Σχεδιάσαμε ένα μικρό μόριο που βασίζεται σε ένα μεγάλο μόριο πρωτεΐνης, έτσι ώστε να εισέρχεται στον εγκέφαλο μέσω του αίματος. Το μόριο περνάει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Αλλά μπορεί να χρειάζεται να σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να προσομοιώσει τα αποτελέσματα ενός μεγάλου μορίου. Πετύχαμε. Εμείς υποστηρίζουμε ότι αλληλεπιδρά με τους υποδοχείς και παράγουν τα ίδια αποτελέσματα όπως οι βιοχημικές ουσίες ενός μεγάλου μορίου. Παρακολουθήστε τι συμβαίνει στα ζώα όταν χορηγούνται συστηματικά. Σε ζωικά μοντέλα με τη νόσο του Αλτσχάιμερ και του Πάρκινσον,οι ενώσεις εμφανίζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, και μπορείτε να τις εισάγετε ακόμα και από το στόμα. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία ότι τα μικρά μόρια μιμούνται τις επιδράσεις των πολύ μεγάλων πρωτεϊνών, - λέει η Τατιάνα Gudasheva,στην ουσία του έργου τους.
Ωστόσο, ενώ το εργαλείο δεν έχει περάσει όλες τις δοκιμές, οι εφευρέτες ζήτησαν να μην υπερβάλλουν τη σημασία της. Η μέθοδος μπορεί να είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, μετά τις κλινικές δοκιμές.    http://izvestia.ru/news/542305        ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου