Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Ρωσικός στρατός δοκιμάζει νέα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας.

            ΜΟΣΧΑ, 22 Δεκεμβρίου (RIA Novosti) -Η Νότια Στρατιωτική περιοχή της Ρωσίας έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο κοντά στην υιοθέτηση των νέων S-400 Triumf ,συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, επιβεβαίωσε η υπηρεσία Τύπου της περιοχής το Σάββατο.
    S-400 Triumf
         Περαιτέρω επιτυχημένη σκοποβολή και δοκιμές των νέων συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας φέρνει την περιοχή πιο κοντά στο σημείο, στο οποίο οι S-400 --συστήματα Triumf --θα τεθούν σε υπηρεσία μάχης,με την αντικατάσταση των S-300 συστημάτων.
            Η Νότια Στρατιωτική περιοχή δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2010. Αποτελείται από τις δημοκρατίες της Adygea, Νταγκεστάν, στην Ινγκουσετία, Καμπαρντίνο-Μπαλκαρία, Kalmykia, Καρατσάι-Τσερκεσία, Βόρεια Οσετία, Τσετσενία, και το Κρασνοντάρ, Σταυρούπολη, Αστραχάν, Volgograd και Ροστόφ περιοχές.
           Το S-400 Triumph, μεσαίου βεληνεκούς εδάφους-αέρος σύστημα πυραύλων μπορεί να συνεργαστεί αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε εναέρια στόχο, συμπεριλαμβανομένων των αεροσκαφών, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, καθώς και τους βαλλιστικούς πυραύλους σε απόσταση έως και 400 χιλιόμετρα (250 μίλια) και υψόμετρο έως και 30 χιλιόμετρα (18,6 μίλια).
           Η Ρωσία έχει ήδη τέσσερα Συντάγματα S-400, για την προστασία του εθνικού εναέριου χώρου γύρω από τη Μόσχα, στην Άπω Ανατολή και στη Βαλτική και το Καλίνινγκραντ.
           Μέχρι το 2020, η Ρωσία σχεδιάζει να έχει 28, S-400 συντάγματα, το καθένα αποτελείται από δύο τάγματα, τοποθετείται κυρίως στις θαλάσσιες και παραμεθόριες περιοχές.       http://en.rian.ru/military_news/20121222/178332515.html     ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ RIA NOVOSTI:Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου