Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Τον Μάρτιο του 2013, οι δοκιμές αρχίζουν για τα πέμπτης γενιάς μαχητικά.

             VILLAGE ZARYA / Moscow region /, 23 Δεκεμβρίου. / ITAR-TASS /.Οι δοκιμές της 5ης γενιάς αεροσκαφών/ ελπιδοφόρο μήνυμα τακτικής από την αεροπορία τα νέα αεροσκάφη, PAK FA /θα ξεκινήσει με βάση το εξεταστικό κέντρο στην Πολεμική Αεροπορία Akhtubinsk τον Μάρτιο του επόμενου έτους. Δήλωσε στους δημοσιογράφους ο διοικητής Αντιπτέραρχος, Βίκτορ Bondarev.Τα μεγάλης εμβέλειας αεροσκάφη, των αεροπορικών δυνάμεων της Ρωσίας, στις 23 Δεκεμβρίου, σηματοδοτούν την 98ο επέτειο από την ίδρυση.
              "Τα Αεροσκάφη PAK FA εκτέλεσαν με επιτυχία το πρόγραμμα πτητικών δοκιμών. Τρία δείγματα δοκιμάστηκαν στο Zουκόβσκι έξω από τη Μόσχα, το τέταρτο πρωτότυπο δοκιμάζεται στο εργοστάσιο, και το πέμπτο είναι στην έξοδο, αυτή είναι η αποδοχή. Τον Μάρτιο, τα πέντε αεροπλάνα θα πετούν στο Aκχουμπίνσκ, που θα ξεκινήσουν οι δοκιμές για την κατάσταση του. Όλες οι άλλες μηχανές θα σταλούν εκεί απευθείας από το εργοστάσιο, Μέχρι το τέλος του 2013 θα πρέπει να ληφθούν στο Aκχουμπίνσκ οκτώ ελπιδοφόρα Τ-50 ", -. δήλωσε ο Βίκτορ Bondarev.
             Σύμφωνα με τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας,οι πολλά υποσχόμενες δοκιμές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός 2 έως 2,5 χρόνια. Το 2015 - με αρχή του 2016, η κατασκευή του Τ-50 θα είναι σειριακή, θα εισέλθουν στην παρέλαση της Πολεμικής Αεροπορίας.
           Ο Βίκτορ Bondarev είπε ότι το πρόγραμμα δοκιμών, καθορίζει όλες τις αναγκαίες επιθεωρήσεις των αεροσκαφών και των συστημάτων του, επί του αεροσκάφους ο εξοπλισμός και ο οπλισμός αέρα.
В марте 2013 года в Ахтубинске начнутся государственные испытания пяти истребителей пятого поколения
Фото ИТАР-ТАСС 

          Ο διοικητής της Π.Α. είπε επίσης ότι το έργο ανάπτυξης για την ανάπτυξη των στρατηγικών πυραύλων που μεταφέρουν τα βομβαρδιστικά νέας γενιάς , υποχρεώνουν την αεροπορία να έχει συγκρότημα,με μεγάλου βεληνεκούς αεροσκάφη - PAK DA / που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το έτος 2017-2018.
             Με την ανάπτυξη των PAK DA πραγματοποιήθηκε πολλή δουλειά.Το αεροσκάφος είναι πολύ σοβαρό, θα παρέχει στρατηγική ασφάλεια στη χώρα για πολλά χρόνια, έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη. Νομίζω ότι από το έτος 2017-2018, θα ολοκληρωθεί η δημιουργία της νεότερης γενιάς βομβαρδιστικών αεροπλάνων, και θα είναι έτοιμα για μαζική παραγωγή," - δήλωσε ο Βίκτορ Bondarev. Russia’s 5th Generation Fighter Jet to Start State Tests in March
          Ο διοικητής σημείωσε ότι η ανάπτυξη των μελλοντικών αεροσκαφών,γίνεται με πολλή προσοχή και δίνεται έμφαση στην χαμηλή ορατότητα και τη χρήση των νέων τύπων αεροσκαφών με όπλα διαφόρων τύπων. "Στο αεροσκάφος θα ανατεθούν πρόσθετα καθήκοντα, τα οποία δεν είχαν προβλεφθεί για το Tu-95 και το Tu-160. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του, θα είναι ανώτερο από όλους τους υφιστάμενους ξένους ομολόγους,." - Είπε ο γενικός. Πρόσθεσε επίσης ότι σε μεγάλη απόσταση αερομεταφορών, το έργο είναι σε εξέλιξη για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής στα βομβαρδιστικά ,Tu-160.
           Τα "Dalnik είναι ανακαινισμένα .Τώρα, δύο Tu-160 είναι στο εργοστάσιο ,το ένα ήδη έχει λάβει αναβάθμιση, το δεύτερο -... Για την παραγωγή κατά το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους .           Πηγαίνετε εκεί και παραδώστε την ακόλουθη στρατηγική για τα αεροσκάφη και τον εκσυγχρονισμό», - ενημέρωσε ο Βίκτορ Bondarev.
            Ο διοικητής είπε επίσης ότι για να εξασφαλιστεί ο ανεφοδιασμός υων αεροσκαφών της σειράς, τώρα είναι εκσυγχρονισμένα στον αέρα δεξαμενόπλοια IL-78.        http://www.itar-tass.com/c1/607989.html      ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου