Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

«Δολοφόνησαν τη Whitney Houston».

Σάλο έχει ξεσηκώσει ιδιωτικός ντετέκτιβ με τον ισχυρισμό του ότι η Whitney Houston έπεσε θύμα δολοφονίας. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι έχει στην κατοχή του βίντεο που αποδεικνύει την αλήθεια και δείχνει εμπόρους ναρκωτικών να σκοτώνουν την ντίβα. Ο Paul Huebl λέει πως παρέδωσε υλικό στο FBI που δείχνει ότι αιτία της δολοφονίας ήταν το χρέος που είχε η superstar στους εμπόρους.


Σύμφωνα με το National Enquirer, ο Huebl ιστεύει ότι η Houston είχε γίνει στόχος από πολύ ισχυρούς ναρκοεμπόρους, που έστειλαν ανθρώπους τους να... συλλέξουν το τεράστιο χρέος της για τα ναρκωτικά. Λέγεται ότι χρωστούσε 1,4 εκατ. δολάρια! Ωστόσο, ο ντετέκτιβ δήλωσε στην Daily Mail ότι δεν γνωρίζει με βεβαιότητα ότι η Houston δολοφονήθηκε και πως μόνο το υλικό που συνέλεξε μπορεί να υποδείξει προς αυτήν την κατεύθυνση. Όπως είπε, η σταρ μία μέρα πριν από τον θάνατό της παρέλαβε μία ποσότητα κοκαΐνης στο δωμάτιό της και ακούγεται να λέει "τα βαρέθηκα αυτά τα σ...ά". Ο ντετέκτιβ σημειώνει ότι οι ναρκοέμποροι παρενοχλούσαν και στο παρελθόν την Houston, προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα που χρωστούσε.

Ο Huebl λέει πως έχει στην κατοχή του βίντεο που δείχνει δύο άγνωστους άνδρες που επανειλημμένα επισκέπτονταν το δωμάτιο της Houston και τη συνόδευαν παντού. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι αυτοί οι δύο είναι οι άνδρες που εισέβαλαν στο δωμάτιό της και τη δολοφόνησαν και δεν αποδέχεται το αποτέλεσμα της επίσημης έρευνας, ότι ο θάνατος της σταρ ήταν ατύχημα, λέγοντας πως τα σημάδια στο σώμα της αποδεικνύουν ότι επήλθαν από μάχη ενώ αμυνόταν για τη ζωή της και πως το δωμάτιό της λεηλατήθηκε, υποδεικνύοντας ότι ακολούθησε βίαιος καυγάς.

Βέβαια, μετά προσθέτει ότι τα σημάδια στα χέρια της και στα νύχια της μπορεί να επήλθαν από άλλη αιτία και θα μπορούσαν να είναι μόνο "ύποπτα" σημάδια άμυνας. Ο Huebl δήλωσε ότι έδωσε τα αποδεικτικά στοιχεία στο FBI στο τμήμα του Σικάγο με την ελπίδα ότι οι πράκτορες θα ανοίξουν τον φάκελο ερευνώντας εγκληματική ενέργεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου