Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

To Πακιστάν θα αναγνωρίσει τη Δημοκρατία του Κοσσυφοπεδίου.

          Πρίστινα, 21 Δεκεμβρίου -Οι διπλωματικές πηγές έχουν επιβεβαιώσει στην «Daily Time" ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Πακιστάν αποφάσισε να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, που δημοσιεύθηκε το Φεβρουάριο του 2008.Η επιβεβαίωση για την αναγνώριση αυτή αναμένεται να γίνει από τη κυβέρνηση μέσα σε λίγες ημέρες.
           Το Ασιατικό κράτος με πληθυσμό 157 εκατομμύρια άνθρωπους εκτιμάται ότι θα είναι σημαντικό για την αναγνώριση, λόγω του ρόλου που έχει το το κράτος και η Ισλαμική οργάνωση σε μια σειρά από άλλες χώρες που δεν έχουν πάρει ακόμη την απόφαση να αναγνωρίσουν το Κοσσυφοπέδιο.


           Την απόφαση του Πακιστάν να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, η «Daily Time" το έμαθε από τις θέσεις κάποιων δημοσιογράφων της χώρας αυτής σε κοινωνικά δίκτυα.
          Η αναγνώριση του Πακιστάν επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, Artan Behrami. "Έχουμε λάβει επίσημη επιβεβαίωση σήμερα για την αναγνώριση από το Πακιστάν και αναμένουμε την λεκτική αναγνώριση, η οποία αναμένεται να έρθει στην MFA", δήλωσε ο Behrami στο RTK.
             Στο Κοσσυφοπέδιο οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι συναντήθηκαν με τις πακιστανικές αρχές πολλές φορές και ζήτησαν αναγνώριση από την πολιτεία.      http://www.koha.net/?page=1,13,128382      AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ KOHA.NET.:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου