Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Σκελετός από μια γυναίκα βρέθηκε κατά μήκος του Πάδου ποταμού.

         MILANO - Γυρίστε στο κίτρινο από την ανακάλυψη ενός σκελετού,που συνέβη το απόγευμα των Χριστουγέννων μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη γέφυρα Χοντρό Po (Ιταλία). Τα αποτελέσματα της αυτοψίας πραγματοποιήθηκαν στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Παβίας,και έχει εγκριθεί μετά την εξέταση των ακτινολογικών δομών των οστών, ότι τα λείψανα ανήκουν σε γυναίκα ηλικίας μεταξύ 35 και 50 ετών και κοντή, αφού το ύψος του σκελετού είναι μεταξύ 130 και 140 εκατοστών.
Il luogo del ritrovamento (Milani)Il luogo del ritrovamento (Milani)
Scheletro nel Po, il luogo del ritrovamento    Scheletro nel Po, il luogo del ritrovamento    Scheletro nel Po, il luogo del ritrovamento    Scheletro nel Po, il luogo del ritrovamento
           Η άρνηση - Αποκλείεται, επομένως, ο σκελετός χωρίς χέρι και το δεξί πόδι και η κάτω γνάθος να ανήκει σε έναν έφηβο ή ακόμη και ένα παιδί μετά από κάποιες παραδοχές που έγιναν μετά την ανακάλυψη. Η νεκροψία επιβεβαίωσε επίσης ότι δεν υπάρχουν εμφανή σημάδια βίας ή απόδειξη για προηγούμενο τραυματισμό. Συνεχίζονται οι έρευνες από το Master της εταιρείας της αστυνομίας στο Stratford, σε συνεργασία με το σταθμό Corteolona, ​​υπό τη διεύθυνση του αναπληρωτή εισαγγελέα της Παβία Paolo Mazza.Θα ρίξουμε τώρα μια πολύ διαφορετική κατεύθυνση με την αναζήτηση εξαφανισθέντων παιδιών.         http://milano.corriere.it/milano/notizie/cronaca/12_dicembre_27/scheletro-pavia-2113315555628.shtml     ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου