Τρίτη 28 Μαΐου 2024

FSB: Το ΝΑΤΟ εκπαιδεύεται για να χτυπήσει με πυρηνικά τη Ρωσία!!Πλησιάζουμε στο σημείο χωρίς επιστροφή! Πλέον απειλούν την ίδια την ύπαρξη του ρωσικού κράτους.

Ο επικεφαλής της Συνοριακής Υπηρεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) έκανε μία πολύ ανησυχητική αποκάλυψη στο πρακτορείο Sputnik, ενδεικτική για το που βαδίζει ο ολοένα και κλιμακούμενος πόλεμος Ρωσίας-ΝΑΤΟ (και όχι Ρωσίας-Ουκρανίας όπως εσφαλμένα μεταδίδεται από τα περισσότερα ΜΜΕ!!).

Όπως διαβάσατε νωρίτερα εξάλλου, το Κρεμλίνο κατηγόρησε τη Δύση πως πέφτει σε «πολεμική έκσταση».

Σε μία είδηση που κάνει τον γύρο των ρωσικών ΜΜΕ, ο Ρώσος αξιωματούχος επιβεβαίωσε πως οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ κάνουν ασκήσεις προσομοίωσης πυρηνικών πληγμάτων σε απόσταση αναπνοής από τα ρωσικά εδάφη.


«Το ΝΑΤΟ εκπαιδεύεται για να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με πυρηνικά όπλα κοντά στα σύνορά του», είπε ο Βλαντιμίρ Κουλίσοφ.

Και πρόσθεσε:


«Κοντά στα ρωσικά σύνορα, οι αναγνωριστικές δραστηριότητες του ΝΑΤΟ αυξάνονται, η ένταση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης μάχης των στρατευμάτων της Συμμαχίας αυξάνεται, κατά την οποία επεξεργάζονται σενάρια για τη διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης πυρηνικών επιθέσεων στο έδαφός μας έξω»
.

Ο Κουλίσοφ υπογράμμισε ότι η κατάσταση απαιτεί «να ληφθούν επείγοντα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια των συνόρων μας».

Το να ακούγεται και μόνο πως το ΝΑΤΟ πρόκειται να χτυπήσει τη Ρωσία με πυρηνικά αποτελεί από μόνο του κλιμάκωση. Πολλώ δε μάλλον όταν γίνονται ασκήσεις πλησίον των ρωσικών συνόρων!!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου