Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Αν είμαι υποψήφιος θα τα αλλάξω όλα.

Μεϊμαράκης: Αν είμαι υποψήφιος θα τα αλλάξω όλα - Κεντρική Εικόνα
«Δεν θα είμαι τοποτηρητής στη ΝΔ» προειδοποίησε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.Θολό παραμένει το τοπίο της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την ηγεσία της Νέας
Δημοκρατίας. Σήμερα αναμένεται να ανακοινώσει τις προθέσεις του, ωστόσο σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους εισερχόμενος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Συγγρού, άφησε και πάλι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, χωρίς να ξεκαθαρίζει την θέση του.
Ο κ. Μεϊμαράκης, παρά τις διαρροές περί του αντιθέτου, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του λέγοντας πως «ό,τι γίνει δεν θα είναι προϊόν παρασκηνιακής συνεννόησης».
Παράλληλα δίνοντας ένα στίγμα των προθέσεών του είπε ότι θα πάρει την απόφασή του με πολιτικά κριτήρια «για να αλλάξω τη ΝΔ και όχι για να κάνω τον τοποτηρητή».
Η δήλωση του κ. Μεϊμαράκη έχει ως εξής:
«Η απόφαση είναι δική μου. Θα την ανακοινώσω όποτε κρίνω. Σέβομαι τη γνώμη όλων. Συζητάω με όλους. Αλλά δεν θα μου επιβάλει κανείς και καμιά τίποτα και ό,τι γίνει δεν θα είναι προϊόν παρασκηνιακής συνεννόησης.  Αν πάρω απόφαση, θα την πάρω με πολιτικά κριτήρια  για να αλλάξω τη ΝΔ, να είμαι καιρό και όχι για να κάνω τον τοποτηρητή».           http://www.parapolitika.gr/article/321789/meimarakis-eimai-ypopsifios-tha-ta-allaxo-ola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου