Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Όλα στη φόρα! Μαριονέτα των ΗΠΑ ο Τσίπρας στις διαπραγματεύσεις με τη Μέρκελ!

Και τι είπαμε πως είναι η Αμερική;
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ!
ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!

ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ... ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ!


Καλλιόπη Σουφλή

marionetes

Το απόρρητο τηλεγράφημα που εστάλη από τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον και με το οποίο οι ΗΠΑ παρείχαν καθοδήγηση στον Τσίπρα για τις κινήσεις που έπρεπε να ακολουθήσει απέναντι στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής». 


Στόχος του τηλεγραφήματος ήταν η
δημιουργία ευρύτερων συμμαχιών με τις λοιπές ευρωπαϊκές δυνάμεις, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Ιταλία, η Αυστρία, οι οποίες θα παρείχαν τη στηριξή τους στην Ελλάδα έναντι της Γερμανίας, με αντάλλαγμα την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων από την πλευρά της Ελλάδας.

Ο έλληνας πρεσβευτής αναφέρει ότι είχε επικοινωνία «με τακτικό συνομιλητή του, ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ», ο οποίος του μετέφερε εντυπώσεις από τη σημαντική συνάντηση Λιου – Σόιμπλε, η οποία φαίνεται ότι διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, κυρίως στο σκέλος που αφορούσε την Ελλάδα.

Σε άλλο επίκαιρο σημείο του τηλεγραφήματος, αναφέρεται ότι «η αμερικανική πλευρά αναμένει βήματα της ελληνικής, επί τη βάσει των ήδη συμπεφωνημένων».http://attikanea.blogspot.gr/2015/09/blog-post_217.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου