Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΥΣ ΨΑΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗN ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΒΑΤΙΔΗΣ! ΠΗΡΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΜΕΤΛΙΒΙ! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ(ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ).

xrisi3


Τους ψάρωσε όλους το νέος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Κέρκυρα Γιάννης Αιβατίδης. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”. Πήρε αγκαλιά Ρώσους ναύτες και αξιωματικούς και φωτογραφήθηκε  στο ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΜΕΤΛΙΒΙ!

xrisi1xrisi2xrisi3xrisi4xrisi5xrisi6xrisi7
Βιογραφικό Γιάννη Αϊβατίδη: Γεννήθηκα στα Ιωάννινα το έτος 1966, με πατρική γενεαλογική καταγωγή από τον ηρωικό Πόντο και μητρική από την όμορφη Αρίστη Ζαγορίου, αλλά και την ένδοξη Ιωνία. Ο πατέρας μου ήταν παιδίατρος, γνωστός στα Ιωάννινα για την ιατρική και κοινωνική προσφορά του, την αγάπη του για το
συνάνθρωπο και το Έθνος, αλλά και τη συμμετοχή του στα κοινά (διετέλεσε μεταξύ άλλων αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών), σε δύσκολες εποχές για τους έχοντες ενεργοποιημένη εθνική συνείδηση. Η οικογένειά μας δομήθηκε με βάση τις παραδοσιακές Αξίες και Αρχές, με τη μητέρα μου να μας ενθυμίζει πάντα να τις τηρούμε. Η αδελφή μου, αλλά και ο μικρότερος αδελφός μου είναι επίσης ιατροί στο επάγγελμα.
Μαθήτευσα στη Ζωσιμαία Σχολή Ιωαννίνων και κατόπιν πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων (έτος 1985) φοίτησα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (αποφοίτησα το έτος 1991, με γενικό βαθμό 8). Το έτος 1992 κατετάγην στην Πολεμική Αεροπορία, όπου υπηρέτησα ως Έφεδρος Σμηνίας Ιατρός στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαιδεύσεως Τριπόλεως (λαμβάνοντας τιμητική διάκριση-βράβευση καλύτερου Σμηνίτη), στην 131 Σμηναρχία Μάχης στο Άκτιον ως Ιατρός Μονάδος-Ιατρός Πτήσεων και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 Γ.Ν.Α.).
Μετά την λήξη της στρατιωτικής μου θητείας, εκπλήρωσα την υποχρέωση υπηρεσίας υπαίθρου (έτη 1994-1995), ως ιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Ζίτσας Ιωαννίνων. Κατόπιν (έτη 1996-1998) εξειδικεύθηκα στην Ιατροδικαστική, στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποκτώντας τον τίτλο ειδικότητος. Στη συνέχεια (έτος 1999) εργάστηκα, με σύμβαση έργου-έμμισθη θέση, ως επιστημονικός συνεργάτης στο ίδιο ως άνω Εργαστήριο, επιφορτισμένος με καθήκοντα εκπαιδεύσεως των εκτοετών
φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο γνωστικό αντικείμενο της Ιατροδικαστικής.
Το έτος 2000 κρίθηκα διοριστέος σε δημόσιο διαγωνισμό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και έλαβα τον τίτλο του Ιατροδικαστή, αναλαμβάνοντας Υπηρεσία. Τοποθετήθηκα σε οργανική θέση στη νεοσύστατη τότε Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών (Ιατροδικαστής Πατρών), όπου υπηρέτησα έως και το έτος 2004, οπότε και μετατέθηκα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών (Ιατροδικαστής Αθηνών 2004-2010). Το έτος 2010 ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της Υπηρεσίας και αποσπάσθηκα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κερκύρας, εθελούσια και κατόπιν αιτήσεώς μου, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες και επιτακτικές ανάγκες Ιατροδικαστού στην περιφέρεια του Εφετείου Κερκύρας (Ιατροδικαστής Κερκύρας, κατά τα τελευταία 5 έτη).
Το ίδιο έτος οι συνάδελφοί μου Ιατροδικαστές με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και εξελέγην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενώσεως Ιατροδικαστών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, συνδικαλιστικού και επιστημονικού σωματείου των υπηρετούντων Ιατροδικαστών. Επιπροσθέτως, κατά τη 15ετή θητεία μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, υπήρξα αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιατροδικαστών του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Χειρίστηκα μεγάλο αριθμό ιατροδικαστικών υποθέσεων που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, τηρώντας τον Όρκο στο Ιερό Ευαγγέλιο, με στοχοπροσήλωση στο καθήκον και αποκλειστικό γνώμονα την επιστημονική Αλήθεια. Γνωρίζω την αγγλική και ιταλική γλώσσα. Την τελευταία 5ετία κατοικώ μονίμως στην Κέρκυρα, στο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, αλλά και πολιτιστικής κληρονομιάς Νησί των Φαιάκων, στις γραφικές Μπενίτσες. Είμαι έγγαμος και έχω ένα γιο.
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
Επισκέψιμο το Ρωσικό πολεμικό πλοίο στο λιμάνι της Κέρκυρας, 25/09/2015
Για τις εκδηλώσεις Μνήμης προς τιμήν των πεσόντων Σέρβων πολεμιστών της περιόδου 1916 – 1918, που θα πραγματοποιηθούν στο Βίδο, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, και ώρα 11.00 το πρωί, το πλωτό μέσο θα αναχωρήσει από το Νέο Λιμάνι στις 10.45 το πρωί της ίδιας ημέρας και θα επιστρέψει μετά το πέρας των εκδηλώσεων.
Επίσης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη Ρωσική Εβδομάδα στην Κέρκυρα, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, από τις 3.00 μέχρι τις 5.00 το απόγευμα, το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το ανθυποβρυχιακό πλοίο «Σμέτλιβι» του πολεμικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας που θα βρίσκεται στην Κέρκυρα.
Tο πρόγραμμα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα είναι:
Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου
15.00-18.00 – Επίσκεψη των κατοίκων της Κέρκυρας στο μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο “Σμέτλιβι” του πολεμικού στόλου Μαύρης θαλασσάς της Ρωσίας.
Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου
9.30-11.00 – Θεία Λειτουργία στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.
11.00-13.00 – Παρέλαση, κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια και του ναυάρχου Άγιου Θεόδωρου Ουσακώβ και στο μνημείο «Ελλήνων και Ρώσων, πεσόντων για την πίστη των πατέρων τους» στο νησί Βίδος.
19.30-20.00 – Εορταστική συναυλία στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου
13.00-15.00 – Επίσκεψη των κατοίκων της Κέρκυρας στο μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο “Σμέτλιβι” του πολεμικού στόλου Μαύρης θαλασσάς της Ρωσίας.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Λευκάδα:
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου
11.00-11.30 – Αποκαλυπτήρια της προτομής προς τιμήν του Αγίου Θεοδώρου Ουσακώβ – ναυάρχου Ρωσικού Στόλου, σε ανάμνηση της ίδρυσης της Επτανήσου Πολιτείας. Κατάθεση στεφάνων.
11.30-11.45 – Παρέλαση της μπάντας του πολεμικού ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην πόλη της Λευκάδας.
12.00-13.30 – Στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Ο ρόλος του Αγίου ναυάρχου Θεοδώρου Ουσακώβ στην ίδρυση της Επτανήσου Πολιτείας».
19.00-20.30 – Εορταστική συναυλία στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας.
Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου
15.00-18.00 – Επίσκεψη των κατοίκων του νησιού στο μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο “Σμέτλιβι” του πολεμικού στόλου Μαύρης θάλασσας της Ρωσίας.                http://www.makeleio.gr/?p=444981

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου