Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Στρατιωτικός Αρμαγεδώνας κατά τζιχαντιστών στη Συρία από Ρωσία και Κίνα! Τι δυνάμεις στέλνουν.

Ακόμη δύο ρωσικά πολεμικά σκάφη κατευθύνονται προς τη Συρία τις τελευταίες 24 ώρες. Το Saratov μεταφέρει 300 πεζοναύτες και τουλάχιστον 15 άρματα μάχης και συνοδεύεται από το καταδρομικό του ρωσικού ναυτικού Moskva.Image


Την ίδια ώρα στη Συρία βρίσκεται το αεροπλανοφόρο της Κίνας που επίσης συνοδεύεται από ένα καταδρομικό και το Πεκίνο όπως λένε οι πληροφοριες ετοιμάζεται να στείλει στη Συρία 1000 πεζοναύτες.

Όλα δείχνουν ότι το Ισλαμικό κράτος και οι τζιχαντιστές θα βρεθούν απέναντι σ΄ έναν στρατιωτικό “Αρμαγεδώνα”.

Από την Παρασκευή ρωρικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν αρχίσει να πετούν πάνω από τη βορειοδυτική Συρία, κάνοντας πτήσεις αναγνώρισης . Οι Ρώσοι πιλότοι προετοιμάζονται για να αρχίσουν άμεσα βομβαρδισμούς.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα DEBKAfile Ρώσοι πεζοναύτες έχουν ήδη καταλάβει σημεία ελέγχου γύρω από τη Λατάκια. Μαζί τους έχουν αξιωματικούς των ΕΔ της Συρίας . Οι Ρώσοι έχουν λάβει θέσεις γύρω από τις εγκαταστάσεις στις οποίες έχουν στρατοπεδεύσει οι δυνάμεις τους για να εμποδίσουν τυχόν απόπειρες επιθέσεων από “βομβιστές αυτοκτονίας”.

Πληροφορίες -επίσης ισραηλινής προέλευσης- αναφέρουν ότι οι Ρώσοι έχουν μεταφέρει στην Συρία εκτός από άρματα μάχης και οχήματα μεταφοράς προσωπικού και κινητά συστήματα επικοινωνιών που έχουν την δυνατότητα να έχουν επαφή με πεδία μάχης ακόμη και σε αποστάσεις 1000 χλμ. Πρόκειται για τα R-166 που θεωρούνται “κινητά κέντρα επιχειρήσεων πολέμου”.

Η πρώτη αποστολή των χερσαίων ρωσικών δυνάμεων θα ειναι να αποτρέψουν την προσπάθεια των μαχητών του Ισλαμικού κράτους να αποκόψουν μέρος της εθνικής οδού μεταξύ Χομς -Χαλέπι κάτι που θα είναι καταστροφικό για την πολιορκία της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Συρίας.

Άρχισε επισδρομές και η Γαλλία


Τις πρώτες της αεροπορικές επιδρομές στη Συρία πραγματοποίησε η Γαλλία. Οι επιδρομές αυτές πραγματοποιήθηκαν «με σεβασμό στην αυτονομία της δράσης μας, σε συνεργασία με τους εταίρους μας στην περιοχή», ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.
Το Μέγαρο των Ηλυσίων υπογράμμισε ότι τα αεροπορικά πλήγματα επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα «να πολεμήσουμε εναντίον της τρομοκρατικής απειλής που αποτελεί το Νταές», το αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους.
«Θα πραγματοποιούμε πλήγματα κάθε φορά που κινδυνεύει η εθνική μας ασφάλεια», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.          http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=45105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου