Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Έρχονται 200 απολύσεις και λουκέτα σε καταστήματα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
 Κινητοποιήσεις από τους εργαζόμενους

Τουλάχιστον 200 θέσεις εργασίας απειλούνται στην αλυσίδα καταστημάτων Carrefour-Μαρινόπουλος.. και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύγκληση τριμερούς σύσκεψης στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να αποτραπούν.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε η ομοσπονδία υποστηρίζει ότι η εταιρεία αποφάσισε προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας περίπου 20 καταστημάτων πανελλαδικά και ότι απειλούνται περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με συνδικαλιστικά στελέχη, έχει αποφασιστεί να κλείσουν καταστήματα της εταιρείας στην Αττική, στον Άγιο Ελευθέριο, στην Πατησίων και στο Μενίδι, καθώς και δυο καταστήματα στην Τούμπα και τον Εύοσμο, της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα σήμερα ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησε παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Άλιμο, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα, έχει προγραμματίσει και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, έξω από κατάστημα Carrefour που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία».     http://dunamitis.blogspot.gr/2015/09/200.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου