Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Eιδικός σε θέματα ασφάλειας:Oι τζιχαντιστές που έχουν διεισδύσει μεταξύ των προσφύγων ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν ένα μεγάλο χτύπημα κατά την άνοιξη.

Caγθθγ
Η Ευρώπη διατρέχει ένα μεγάλο κίνδυνο δήλωσε στο ουγγαρέζικο μέσο hirado ο Georg Spöttle,ειδήμονας στην πολιτική της ασφάλειας.Κατά τη γνώμη του πρέπει ν΄αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να προσέχουμε ιδιαίτερα τα εγκαταλελειμμένα μπαγκάζια στις
αίθουσες των σταθμών.Η τρομοκρατική απειλή αυξήθηκε δραστικά στην Ευρώπη εκτμά όχι μόνο ο György Nógrádi αλλά και ο Georg Spöttle,γερμανός ειδήμοναςς την πολιτική ασφάλειας.
Ο Georg Spöttle δήλωσε στο hirado ότι υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος αλλά αυτός είναι συχνά ελαχιστοποιημένος μέσα σε άλλες ευρωπαικές χώρες όπως η Ουγγαρία.Εκτιμά ότι ακόμη κι αν η Γερμανία είναι ο πρωταρχικός στόχος των τζιχαντιστών αυτοί μπορούν να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες σε οποιαδήποτε ευρωπαική χώρα συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας.
Κατά τη γνώμη του οι τζιχαντιστές προετοιμάζονται για ένα μεγάλο χτύπημα: « Αυτοι ισχυρίζονται ότι από την φετεινή άνοιξη και μετά θα υπάρξει  μια 11η Σεπτεμβρίου Ευρωπαική »,προσθέτει.
Για τον Georg Spöttle, υπάρχει ο φόβος ότι αυτοί έχουν δυσαρεστηθεί λόγω της διαδικασίας ταυτοποίησης καιν θέλουν να εκδικηθούν με τρομοκρατικές επιθέσεις. Είναι επομένως σημαντικό ότι επίσης η αστυνομία όσο και οι μυστικές υπηρεσίες να ελέγχουν τους μετανάστες εξασφαλίζοντας αυτοί που φθάνουν στα σημεία συγκέντρωσης να έχουν ήδη ελεγχθεί : σημαντικό είναι και το να αποφεύγεται η ελεύθερη διακίνησή τους μέσα στη χώρα.
Αναφορικά με τις ενέργειες για την προστασία των ούγγρων ο Spöttle θεωρεί ότι οι μυστικές υπηρεσίες η στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών και τα κεντρικά της αντιτρομοκρατικής επιθεωρούν πιθανότατα με τρόπο πολύ αυξημένο τη μουσουλμανική κοινότητα που ζει στη χώρα.
Παρακολουθούν τους πολίτες που προέρχονται από μουσουλμναικές χώρες για να είναι σε θέση να γνωρίζουν αν αυτοί έχουν επαφές με δίκτυα που μπορούν να είναι παράγοντες κινδύνου.Ελέγχουν τα δέματα ή τις αποσκευές που δισχίζουν τη χώρα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ανά πάσα στιγμή αυτά να περιέχουν όπλα ή εκρηκτικά. Επιπλέον το νέο κλείσιμο των συνόρων είναι σε εξέλιξη δηλώνει ο ειδήμονας.
Για τον  Spöttle, είναι επίσης σημαντικό ο πληθυσμός να είναι προσεκτικός και ν΄ αρχίσει σκέφτεται διαφορετικά απ΄ότι ως τώρα….
Ο ειδήμονας στην πολιτική της ασφάλειας προτείνει να ενδυναμωθεί η προστασία των αντιπροσώπων του κράτους εν μέρει με θωρακισμένα οχήματα και ενίσχυση της αποτελεσματικότηατς της φρουράς φύλαξης..Σύμφωνα με τον ίδιο η Merkel είναι κλεισμένη σε μια άλλη πραγματικότητα και «επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών» εναντίον όποιου αμφισβητεί την πολιτική της ως προς την ασφάλεια καθώς στη Γερμανία υπάρχουν διώξεις αυτή στιγμή κατά 600 μεταναστών για κλοπές,ναρκωτικά και βιασμούς.Οι βιασμοί και οι απόπειρες βιασμού αυξήθηκαν τον τελευταίο καιρό.Ccf
Εδώ και 2 εβδομάδες οι βρετανικές εφημερίδες μετέφεραν τη δήλωση ενός μέλους της ISIS σύμφωνα με την οποία το Ισλαμικό Κράτος έστειλε 4000 μαχητές στην Ευρώπη με το κύμα των προσφύγων.Για τον Georg Spöttle, ένα γεγονός που μας βάζει σε σκέψεις είναι ότι το 85 % των μεταναστών είναι νέοι άνδρες μεταξύ 20 και 30 ετών αθλητικοί με σωματότυπο που δείχνει ότι είναι πρόσφτα εκπαιδευμένοι.Πολλοί από αυτούς είναι εμφανές ότι δέχθηκαν στρατιωτική εκπαίδευση.Caχυδχυθ
Αξιοσημείωτο είναι ότι πάνω τους δεν έχουν ούτε σουγιά και οτιδήποτε που θα μπορούσε να τους θέσει ένα πρόβλημα κατά τον έλεγχο των αποσκευών τους από την αστυνομία. Επιπλέον δεν έχουν ούτε 1 κοράνι αντιθέτως διαθέτουν πολλά χρήματα,σύγχρονα smartphones και τραπεζικές κάρτες.Ο Spöttle επιμένει πολλοί ανάμεσά τους έχουν 20’000 με 30’000 euros, κι αναρωτιέται ποιός αγόρασε το σπίτι τους σε Ιράκ Συρία και Σομαλία.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις 4.000.000 μετανάστες είναι καθ΄οδόν.Σύμφωνα με τον Spöttle, κατά τη διάρκεια του χειμώνα ένας μεγάλος αριθμός θα είναι αναγκασμένος να παραμείνει στην περιοχή της Μεσογείου αλλά την άνοιξη θα ανηφορίσουν για Δ Ευρώπη. (hirado.hu 28.9.15)

dimpenews.com             http://dimpenews.com/2015/09/28/e%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%ce%b5-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%82o%ce%b9-%cf%84%ce%b6%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου