Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η νέα στρατιωτική συμμαχία που σχηματίστηκε στη Συρία, αλλάζει τους κανόνες στο «παγκόσμιο παιχνίδι».

Είναι πραγματικά μια εντελώς νέα στρατιωτική συμμαχία, με πραγματικά παγκόσμια εμβέλεια και τα έθνη  που εκπροσωπούνται σε αυτήν  είναι πραγματικά ένας  νέος  κόσμος, αναφέρει δημοσίευμα για την νέα υπό διαμόρφωση «Ανατολική Συμμαχία».syria
Το βασικό μέλος της συμμαχίας  επίσημα είναι η Ρωσία, αλλά   (συμπεριλαμβάνεται  ολόκληρο του μπλοκ των χωρών του συνασπισμού  CSTO), καθώς  επίσης  η Κίνα και η  Ινδία. Ανεπίσημα, τα μέλη της συμμαχίας αποτελούν  χώρες όπως το Ιράν, το Ιράκ, το Πακιστάν, η Νότια Αφρική, η Συρία, το Σουδάν και άλλοι.

Την ίδια στιγμή, η Γερμανία , θα επιτρέψει  την ένταξη της  στο δυτικό συνασπισμό  μόνο μετά από μια σειρά από  γεγονότα στην ίδια την Ευρώπη,  τα οποία αφορούν την  ακόμα μεγαλύτερη ενεργοποίηση της Ρωσίας , αλλά και των άλλων δυνάμεων στην Μέση Ανατολή.
Ο Β. Πούτιν επέλεξε την τέλεια στιγμή για την καταστροφή του ισλαμικού στρατού . Η Ευρώπη είναι ήδη φοβισμένη, αλλά ακόμα όχι σε κατάσταση υστερίας. Η Ευρώπη την ώρα αυτή φάνηκε να «φοβάται» τον ισλαμικό στρατό  πραγματικό  και εικονικό, αυτήν την στιγμή διάλεξε ο Πούτιν,   να δείξει το πραγματικό της Ρωσίας , το οποίο δεν  αποτελεί απειλή για την Ευρώπη, αλλά  μπορεί να την σώσει από την πραγματική  ισλαμική απειλή.
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ρωσία σύντομα θα έρθουν Γάλλοι πολιτικοί  για επίσημη επίσκεψη  , οι οποίοι  μάλιστα  είναι πιθανό να επισκεφθούν  και την Κριμαία,  προβαίνοντας σε δημόσιες δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ότι η Χερσόνησος αυτή  είναι  πλέον ρωσική επικράτεια.!
Εκ των πραγμάτων, αυτό θα είναι το σήμα εκκίνησης για ολόκληρη την Γαλλία να αναθεωρήσει τις πολιτικές της και για τον υπόλοιπο κόσμο, αποτελώντας ένα   σαφές μήνυμα ότι η Γαλλία στο εγγύς μέλλον θα αλλάξει πορεία. Μετά από αυτή τη δήλωση είναι πιθανό  και η Γερμανία, η οποία είναι τώρα σε αναζήτηση συμμάχων στο φιλοαμερικανικό μπλοκ,  να πράξει το ίδιο. Πολλοί Ευρωπαίοι Σύμμαχοι διαφωνούν με τις Ηνωμένες Πολιτείες, και  έχουν πραγματικό πολιτικό βάρος.
Επιπλέον, την περασμένη εβδομάδα υπό άκρα μυστικότητα ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση με  αντιπροσώπους από διάφορες χώρες. Συνολικά παρέστησαν 12 αντιπροσωπείες. Όλες αυτές οι «αντιπροσωπείες» επισκέφτηκαν το ρωσικό κέντρο επιχειρήσεων   και ενημερώθηκαν  για τις τελευταίες στρατιωτικές απειλές της Ρωσίας, ενώ ενημερώθηκαν  πλήρως για την κατάσταση στην Συρία,  για τον ISIS  , την συριακή αντιπολίτευση, τους Κούρδους και όλους τους «άλλους» ( Τούρκους).
Οι αντιπροσωπείες «είδαν» στον υπολογιστή μέσω πολεμικού παιγνίου  ότι η Ρωσία μόνη της θα μπορούσε να καταστρέψει τον ISIS , μόλις σε δύο εβδομάδες.
Σύμφωνα με την πηγή, τονίσθηκε ιδιαίτερα η πλήρη  εξοικείωση της Μόσχας σχετικά με την κατάσταση στην Συρία, και ειδικότερα στη Μέση Ανατολή στο σύνολο της .
Κατά την  επίσκεψη της ξένης αντιπροσωπείας υπήρχε χρονικός περιορισμός  λόγω  της  ομιλίας του Βλαντιμίρ Πούτιν στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Καταδείχθηκε όμως σε  μια σειρά από χώρες οι πραγματικές δυνατότητές της Ρωσίας και η αποφασιστικότητά της να καταστρέψει τους ισλαμιστές , σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, που προσποιούνται μόνο ότι πολεμούν την τρομοκρατία στην Μέση Ανατολή, τονίζει το άρθρο .
Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, Η Ρωσία έχει επανειλημμένα κάνει  έκκληση στον «διεθνή συνασπισμού» υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών να συνεργαστεί ΣΤΕΝΑ  με τις αρχές της Συρίας υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ εναντίον του ισλαμικού στρατού. Κάτι το οπο΄θιο αρνείται η Ουάσιγκτον.
Οι ΗΠΑ εάν θέλουν πραγματικά την ειρήνη οφείλουν να « συνεργαστούν» με την Κίνα και την Ρωσία σε παγκόσμια συμμαχία ενάντια στους Τζιχαντιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου