Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Αθηνά Οικονομάκου: Mega - ANT1 - Alpha την ήθελαν... Τελικά που συμφώνησε;

Η Αθηνά Οικονομάκου θα είναι στους Συμμαθητές! Η Αθηνά Οικονομάκου στη «Μουρμούρα» θα είναι ζευγάρι με το Γιάννη Τσιμιτσέλη, θα πάρει τη θέση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου. Η Αθηνά Οικονομάκου ξανά σε καθημερινό στο Mega, θα προβληθεί «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς» από το Mega Κύπρου.Η Αθηνά Οικονομάκου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σύμφωνα με τον Τύπο, είχε κλείσει σχεδόν σε όλα τα ελληνικά κανάλια και λίγο έλειψε να τη βλέπουμε…. διακαναλικά τη νέα σεζόν.
Η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες έδωσε τα χέρια με το Mega. Η ηθοποιός τη νέα σεζόν θα
πρωταγωνιστεί σε μια εβδομαδιαία καθημερινή σειρά – κωμωδία. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη διασκευή της αγγλικής σειράς, «The Worst Week of My Life». Όπως όλα δείχνουν ο ελληνικός τίτλος θα είναι, «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στέφανος Μπλάτσος.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ έχουν η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μάκης Παπαδημητρίου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Αριέττα Μουτούση.
Η υπόθεση του έργου αφορά στην δύσκολη εβδομάδα ενός ζευγαριού πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και κάνει λόγο για όλα όσα μπορούν  να συμβούν. Το ζευγάρι θα υποδύονται η Αθηνά και ο Μάκης ενώ τα πεθερικά της οι Σκιαδαρέσης, Μουτούση.
Τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου και το σήριαλ θα βγει στον αέρα τις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου.
Στο εξωτερικό η σειρά προβλήθηκε στο BBC από το 2004 έως το 2006 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία.
Την Αθηνά όμως θα τη βλέπουμε και καθημερινά στο Μεγάλο Κανάλι αφού από μέσα Οκτωβρίου θα προβάλλεται και η σειρά του Mega Κύπρου, Το δαχτυλίδι της φωτιάς.        http://www.difernews.gr/articles/16-15/showbiz/110140/athina-oikonomakou-Mega-ANT1-Alpha-tin-ithelan-telika-pou-sumfonise/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου