Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Πέθανε τραυματιοφορέας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Μετά τη πρώτη δόση του εμβολίου, νόσησε, διασωληνώθηκε και πέθανε...

 

Θρήνος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, μετά από ακόμα έναν θάνατο ανθρώπου που είχε εμβολιαστεί, ακολούθως νόσησε, διασωληνώθηκε και τελικά έχασε τη μάχη. Άλλος ένας «τυχαίος» θάνατος ανθρώπου που απλά δεν πρόλαβε να αναπτύξει αντισώματα...;

Εδώ και αρκετές ημέρες, 50χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου βρισκόταν διασωληνωμένος, στην ΜΕΘ του Νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας. Ποιος μπορεί να αποκλείσει τη πιθανότητα να μην είχε νοσήσει και να μην είχε διασωληνωθεί, αν δεν είχε εμβολιαστεί;


Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με το eviathema.gr κατέληξε το Σάββατο, βυθίζοντας οικογένεια, φίλους και συναδέλφους στο πένθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  τραυματιοφορέας εντός Απριλίου είχε υποβληθεί στην πρώτη δόση του εμβολίου ενώ λίγες ημέρες αργότερα άρχισε να εμφανίζει τα πρώτα συμπτώματα πυρετού και ακολούθως νοσηλεύθηκε ενώ καθημερινά η κατάσταση της υγείας του χειροτέρευε.

Νόσησε μαζί με άλλους 6 τραυματιοφορείς του νοσοκομείου Χαλκίδας μεταξύ αυτών και ο αδελφός του που είναι επίσης τραυματιοφορέας στο ίδιο νοσοκομείο. Ο αδελφός του και οι άλλοι συνάδελφοι του ξεπέρασαν τη νόσο. Ο ίδιος δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ.

«Δυστυχώς θρηνούμε από χθες το χαμό του 27ου υγειονομικού από κοροναϊό. Κατέληξε 50χρονος τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Χαλκίδας από κοροναϊο μετά από σκληρή μάχη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν. Εκεί στη ΜΕΘ που έχασε τη ζωή του, μετέφερε δεκάδες διασωληνωμένους ασθενείς με κοροναϊό και τους έδινε κουράγιο ότι θα τα καταφέρουν να τον νικήσουν.

Δυστυχώς ο ίδιος δεν τα κατάφερε. Μόλις πριν λίγες ημέρες εμβολιάσθηκε με τη πρώτη δόση αλλά δεν πρόλαβε να αναπτύξει αντισώματα. Νόσησε από κοροναϊό μαζί με άλλους 6 τραυματιοφορείς του νοσοκομείου Χαλκίδας μεταξύ αυτών και ο αδελφός του που είναι επίσης τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Ο αδελφός του και οι άλλοι συνάδελφοι ξεπέρασαν τη νόσο. Ο ίδιος δεν τα κατάφερε.

Εισήχθη στις 15 Απριλίου στην κλινική κοροναϊού με συμπτώματα. Στις 28 Απριλίου επιβαρύνθηκε η υγεία του και διασωληνώθηκε. Δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας. Ήταν όλα κατειλημμένα. Τελικά την ίδια ημέρα άδειασε ένα και μεταφέρθηκε. Συλληπητήρια στην οικογένεια του και τους συναδέλφους. Για εμάς αθάνατος. Ήρωας πολέμου. ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 27.

Για τη πολιτεία τίποτα.

Ακόμη να χαρακτηρίσει το θάνατο των θανόντων συναδέλφων από κοροναϊό εργατικό ατύχημα. Οι οικογένειες των θανόντων συναδέλφων που έπεσαν στο καθήκον βρίσκονται σε απόγνωση. Στη μεγάλη Βρετανία έδωσαν ήδη στις οικογένειες των θανόντων υγειονομικών από κοροναϊό 60.000 λίρες και προνόμια . Σε εμάς μόνο λόγια και ατομική ευθύνη. Όταν συμβαίνουν ατυχήματα στις ένοπλες δυνάμεις ομιλούν για ήρωες και στήνουν ανδριάντες. Σε εμάς αδιαφορία».

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δημήτρης Ποντίκας: Μυοκαρδίτιδες σε παιδιά που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer σύμφωνα με κλινικές μελέτες των ΗΠΑ (Video). 


«Στις κλινικές που γίνονται τα εμβόλια στα παιδιά μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer έχουν δείξει ότι παιδιά παρουσίασαν μυοκαρδίτιδες. Δεν ξέρουμε αν θα είναι προσωρινές ή μόνιμες»


«Τα πρώτα αποτελέσματα για τις επιπτώσεις των εμβολίων στη γονιμότητα θα τα δούμε μετά από δύο χρόνια. Εγκληματικό να ανοίξουν τα σχολεία με εμβόλια...Σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες οι κλινικές μελέτες.»


«Τα πρώτα αποτελέσματα για τις επιπτώσεις των εμβολίων στη γονιμότητα θα τα δούμε μετά από δύο χρόνια. Στα πρώτα αποτελέσματα μην περιμένετε να ξέρουμε τις επιπτώσεις στα μωρά. Όσοι βγαίνουν και λένε ότι εγκρίθηκαν τα εμβόλια για εγκύους και παιδιά είναι απλά επικίνδυνοι. Εγκληματικό να ανοίξουν τα σχολεία με εμβόλια...Σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμες οι κλινικές μελέτες.»

«Ας με καλέσει ο εισαγγελέας, ο πρωθυπουργός, η επιτροπή. Να δω θα με κοιτάξουν στα μάτια...! Θα πας να εμβολιάσεις το παιδί σου με το ενδεχόμενο στα 12 ή στα 15 να παρουσιάσει μυοκαρδίτιδα;»

«Μελέτη ενός έτους στο Μπέλφαστ, σε παιδιά 0-16 ετών που έδειξε ότι σε ένα χρόνο κανένα παιδί δεν πέθανε...όσα παιδιά εμφάνισαν συμπτώματα ήταν ελαφριά, ήπια και τίποτα άλλο. Για ποιο λόγο εγώ να εμβολιάσω τα παιδιά αυτά με κάτι που με σημερινά δεδομένα, 14 Μαϊου, μου δείχνουν ότι κάποια από αυτά θα εμφανίσουν μυοκαρδίτιδα; Ποιό είναι το όφελος; Το μόνο όφελος είναι στη τσέπη κάποιων.»

Από την εκπομπή «Focus 8 με 11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, της 14-5-2021:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου