Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

Ο νέος Κινέζικος «θεός του πολέμου στον ουρανό».

Η Κίνα εργάζεται για ένα βομβαρδιστικό αεροσκάφος μεγάλης εμβέλειας που μπορεί να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει πυρηνικές επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στόχων στο Γκουάμ και πέραν αυτού, σύμφωνα με στρατιωτική αναλυτή.

Οι νέες εικόνες που δημιουργήθηκαν από υπολογιστή του στρατηγικού βομβαρδιστικού Xian H-20 έχουν δημοσιευτεί από την κρατική εταιρεία άμυνας, Norinco - η πρώτη ματιά του πολεμικού αεροπλάνου επόμενης γενιάς, που βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και χρόνια. 

Οι τέσσερις εικόνες υποδηλώνουν ότι το βομβαρδιστικό έχει όπλο, δύο ρυθμιζόμενα φτερά ουράς, αερομεταφερόμενο ραντάρ και δύο εισόδους αέρα στις δύο πλευρές του πιλοτηρίου με παρόμοιο σχεδιασμό με το USAF B-2 Spirit, που παρουσιάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού Norinco, Modern Warfare , το πολεμικό αεροπλάνο αναφέρεται ως «θεός του πολέμου στον ουρανό».

Το κινεζικό stealth βομβαρδιστικό καλύπτεται από σκούρο γκρίζο  ραντάρ υλικό και διαθέτει ελαφρά φτερά χαμηλής οπισθέλκουσας που του παρέχουν διηπειρωτική εμβέλεια, ενώ καθιστά δύσκολο τον εντοπισμό του από ραντάρ.

Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός της Κίνας επιδεικνύει βομβιστή μυστικότητας
Φορτώθηκε : 0%
Πρόοδος : 0%
0:00
Προηγούμενος
Παίζω
Παραλείπω
Βουβός
Τρέχουσα ώρα0:00
/
Χρόνος διαρκείας0:24
ΠΛΗΡΗΣ ΟΘΟΝΗ
Χρειάζεστε κείμενο

Οι τέσσερις εικόνες υποδηλώνουν ότι ο βομβιστής έχει ένα όπλο όπλου, δύο ρυθμιζόμενα φτερά ουράς, ένα αερομεταφερόμενο ραντάρ και δύο αεροπορικές εισόδους και στις δύο πλευρές του πιλοτηρίου σε παρόμοιο σχέδιο με το βομβιστή USAF B-2 Spirit, που παρουσιάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90.

dailymail.co.uk

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου