Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Πω πω πάνε τα παιδάκια μας, θα μας τα ξεκάνουν οι κακούργοι! Εμβόλιο Moderna: Αποτελεσματικό 100% στους εφήβους 12 έως 17 ετών.

 Παναγιά μου ΞΥΠΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .. αυτοί θα μας σκοτώσουν τα παιδιά μας μπροστά στα μάτια μας και εμείς με τέτοιο υπνωτισμό και πλυση εγκεφάλου που έχουμε δεχτεί θα τους κοιτάμε δίχως να κάνουμε τιποτα...και μετα θα χτυπάμε τα κεφαλια μας στον τοίχο ! .. αν είμαστε και εμείς ζωντανοί φυσικά !

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙΣ -

.....................


Εμβόλιο Moderna: Αποτελεσματικό 100% στους εφήβους 12 έως 17 ετών

 Η αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna ανακοίνωσε ότι το εμβόλιό της κατά της Covid-19 έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στους εφήβους 12 έως 17 ετών, σύμφωνα με τα πλήρη αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών.


Η εταιρεία θα καταθέσει αίτηση για άδεια χρησιμοποίησης του εμβολίου της σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα στις αρχές του Ιουνίου στις ρυθμιστικές αρχές παγκοσμίως.

Το άλλο εμβόλιο τεχνολογίας mRNA, των Pfizer/BioNTech, έχει ήδη λάβει άδεια για την χορήγησή του στους εφήβους σε πολλές χώρες, ανάμεσά τους και οι ΗΠΑ.


Η μελέτη της Moderna περιέλαβε περισσότερους των 3.700 συμμετεχόντων ηλικίας 12 έως 17 ετών στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα δύο τρία των οποίων έλαβαν το εμβόλιο και το ένα τρίτο placebo.


«Έπειτα από την χορήγηση δύο δόσεων, κανένα κρούσμα Covid-19 δεν εντοπίσθηκε στην ομάδα του εμβολίου… έναντι 4 περιστατικών στην ομάδα του placebo, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.


Έπειτα από την χορήγηση μίας δόσης διαπιστώθηκε αποτελεσματικότητα 93%, διευκρινίζει η εταιρεία.


Το εμβόλιο ήταν γενικά καλά ανεκτό και καμία ανησυχία σε σχέση με την ασφάλειά του δεν έχει εντοπισθεί μέχρι στιγμής, αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση. Οι παρενέργειες που παρατηρήθηκαν ήταν οι ίδιες που παρατηρήθηκαν και στους ενηλίκους {πόνος στο σημείο της ένεσης, εξάντληση, ρίγη…).

https://www.athensmagazine.gr/

ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου