Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Σφοδροί βομβαρδισμοί: Θερίζουν ισλαμιστές οι Spike του Ισραήλ - Νεκρός στέλεχος της Χεζμπολάχ - Ανοίγουν μέτωπο από Ιορδανία -Λίβανο (βίντεο).

 Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας

Οι ισλαμιστές ανοίγουν νέο μέτωπο στο Ισραήλ καθώς δυνάμεις της Χεζμπολάχ και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας συγκεντρώνουν δυνάμεις σε Λίβανο και Ιορδανία σε μια προσπάθεια να διεισδύσουν μέσα στο ισραηλινό έδαφος και να επιτεθούν.
Μέτωπο από Ιορδανία και Λίβανο.

Στα σύνορα τόσο με Λίβανο όσο και με Ιορδανία επικρατεί χάος. Σημειώνονται συμπλοκές, υπάρχει ανταλλαγή πυρών ενώ σκοτώθηκε και μέλος της Χεζμπολάχ, ο Muhammad Tahan.

Αμέσως δόθηκε διαταγή να σπεύσουν ενισχύσεις του ισραηλινού Στρατού. Ισραηλινές δυνάμεις με άρματα μάχης και τεθωρακισμένα αναπτύσσονται στα σύνορα με Λίβανο και Ιορδανία.

Αν ανοίξει έστω και ένα από αυτά τα δύο μέτωπα η περιοχή της Μέσης Ανατολής τινάζεται στον αέρα.

Δείτε σε βίντεο τι συμβαίνει

 

Πολεμικό Συμβούλιο Χεζμπολάχ-Χαμάς-Ιράν-Ισλαμικής Τζιχάντ σε Λίβανο.

Ταυτόχρονα υπάρχουν πληροφορίες για συνάντηση κορυφής μεταξύ Χεζμπολάχ, Χαμάς και Ισλαμικής Τζιχάντ.

Αντιπροσωπεία της Χεζμπολάχ υπό τον Σείχη Naim Qassem, συναντήθηκε με υψηλόβαθμα μέλη της Χαμάς και της οργάνωσης “Ισλαμικής Τζιχάντ” στον Λίβανο.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Διοικητής των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης Ιsmail Qaani.

Πληροφορίες θέλουν εκτός από συντονισμό της δράσης τους εναντίον του Ισραήλ, να συζήτησαν την αποστολή τουρκικής ειρηνευτικής δύναμης στην Ανατολική Ιερουσαλήμ!

Σφοδροί βομβαρδισμοί κατά της Χαμάς.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Μ. Γκάντζ και ο Α/ΓΕΕΘΑ Aviv Kochavi ενέκριναν την μεταφορά χιλιάδων όπλων Μ-16  μαζί με αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράτη στην Αστυνομία καθώς θα επιχειρεί πλέον σε πολεμικό περιβάλλον.

Ο ισραηλινός ΥΠΑΜ δεν θέλει ακόμη να σταλούν στρατιώτες για να αντιμετωπιστούν οι ταραχές σε ισραηλινές πόλεις.

Οι βομβαρδισμοί των ισραηλινών είναι σφοδροί. Τα ισραηλινά μαχητικά πλήττουν πλέον σπίτια αξιωματούχων της Χαμάς, τράπεζα της οργάνωσης στην βόρεια Γάζα, το υπόγειο “Μετρό” των ισλαμιστών.

Οι ισραηλινές δυνάμεις δημοσίευσαν και βίντεο με τους βομβαρδισμούς στόχων της Χαμάς με αντιαρματικούς πυραύλους SPIKE μια είδηση με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον…

Δείτε βίντεο

Image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου