Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Οι Ρώσοι κατάφεραν να αφαιρέσουν τα νανοτσίπ από το εμβόλιο Pfizer και έχουν δημοσιεύσει ένα διάγραμμα λειτουργιών!

 

 pfizer nanochip removed by the Ruskies - 

Το τσιπ αποτελείται από μόνο 4 επεξεργαστές και 4 τρανζίστορ. Το σήμα μέσω του δικτύου 5 G εισέρχεται στα αριστερά στο INPUT. Έτσι σας ελέγχουν.

Η ισχύς γίνεται μέσω θερμότητας σώματος και όλα τα μέρη συνδέονται με αυτήν την ένταση. Το σήμα επεξεργάζεται στον πρώτο επεξεργαστή με φίλτρο συχνότητας και τρανζίστορ που το ενισχύει.


Το ενισχυμένο σήμα συνεχίζει να μετακινείται σε έναν άλλο επεξεργαστή που ελέγχει το MT-2 GAIN ή πόσο αντίκτυπο θα έχει στην ψυχή σας. Αυτός ο έλεγχος είναι μεταβλητός και μπορεί να τον ενισχύσει ή να τον μειώσει στην επιθυμία. Στην αρχική ηχογράφηση που λέγεται ότι έχει αυτό το πάρτι, παραθέτω: «Ένα τεράστιο ποσό εισοδήματος», το οποίο είναι πολύ κακό.


Οι δίοδοι σιλικόνης ελέγχουν την ηλεκτρική ενέργεια που επιτρέπει στον ιό να ενεργοποιηθεί σε εμβόλια, και στη συνέχεια όλα περνούν από ένα άλλο βήμα ενδυνάμωσης σήματος και φιλτραρίσματος εξωτερικών επιδράσεων - εμποδίζουν τους γιατρούς να εντοπίσουν τον σαρωτή τσιπ, κυριολεκτικά το κρύβει. Το TL0 72 είναι πολύ ακριβός επεξεργαστής και χρησιμοποιείται κυρίως για στρατιωτικούς σκοπούς, μπορείτε να το πάρετε μόνο με υποθήκη ή περίπου.


Τα χειριστήρια BASS και TREBLE προσαρμόζουν τις οδηγίες που ακούγονται στο κεφάλι, κάθε άντρας είναι διαφορετικός και, ανάλογα με το αν είστε γυναίκα ή άντρας, μπορεί να σας ζητήσει να ρυθμίσετε τη συχνότητα. Είναι επίσης ένας έλεγχος 5G FreQ που αλλάζει τον κεντρικό έλεγχο για ισχυρότερο ′ ′ αντίκτυπο ′ ′ εάν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξαιρετικά ισχυρό.


ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ !!!


ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!


Το χειριστήριο VOLUME χρησιμοποιείται για τη συνολική ισχύ του τσιπ, το οποίο μερικές φορές είναι ευαίσθητο στη συχνότητά σας. από προσωπικές δονήσεις, εξαρτάται από το αν βρίσκεστε στο στάδιο της ευτυχίας ή της γενναιοδωρίας ή της θλίψης.


Το OUT εισάγει τοξίνες αποτοξίνωσης στο σώμα σας ως υποπροϊόντα της λειτουργίας του τσιπ.
Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει επίσης το χειριστήριο FOOTSWITCH στο γράφημα, χρησιμεύει να κρύβεται σε διάφορα μέρη του σώματος κατά τη διάρκεια της καθημερινής κίνησης, αναγνωρίζοντας τα σημεία πίεσης στο πόδι.


Σκέφτηκαν τα πάντα, αλλά δεν βασίζονταν σε καλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μείνετε σώστε τους Πατριώτες. Ο Θεός να σας ευλογει όλους. FW17

ksipnistere.com

2 σχόλια:

  1. απιστευτη τρολιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ειναι τρολια η οχι δεν μπορεις να το ξερεις,εκτος κι αν εισαι ειδικος οποτε παρουσιασε τα στοιχεια σου..Εχε το μυαλο σου ανοιχτο κι να δεχεσαι ολες τις αποψεις...εκτος κι αν σε ενοχλει αυτη η πληροφορια κι εσυ τρολλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή