Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021

Συνεχίζονται οι «τυχαίοι» θάνατοι μετά από εμβολιασμούς...! Νεκρός 52χρονος γνωστός επιχειρηματίας και 57χρονος Δημοσιογράφος. Και οι δύο είχαν εμβολιαστεί πρόσφατα...

 Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57ετών ο Δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτάς. Πέθανε από ανακοπή ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Γιαννάκης...

Στους πόσους θανάτους θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη πιθανότητα να μην είναι τόσο τυχαία αυτά τα περιστατικά;

 

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57ετών ο Δημοσιογράφος Στέφανος Σιμωτάς. Πρόσφατα, στις 10 Μαϊου, του είχε χορηγηθεί η πρώτη δόση του εμβολίου ενώ τις τελευταίες ώρες ήταν αρκετά καταβεβλημένος από την διαδικασία.

Απέραντη η θλίψη για τον κόσμο την δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Σαν κεραυνός έπεσε η λυπηρή είδηση του πρόωρου χαμού του Δημοσιογράφου ειδικού τύπου Στέφανου Σιμωτά.

Σε ηλικία μόλις 57 ετών, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του eviathema.gr και του του politispress.gr,  Στέφανος Σιμωτάς, έφυγε απροσδόκητα από την ζωή την Δευτέρα 17/05.

Ο Στέφανος Σιμωτάς ήταν απόφοιτος της σχολής Δημοσιογραφίας “Όμηρος”. Μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων ΕΔΗΠΗΤ ενώ από το 1987 είχε εργαστεί σε τηλεοπτικούς σταθμούς καθώς επίσης αρθρογραφούσε σε πληθώρα site ενημερωτικού τύπου. Ήταν Υπεύθυνος πολιτικής προστασίας ΣΕΔΑΠ καθώς επίσης μέλος στο Σύλλογο εθελοντών δασοπροστασίας Αττικής Πάρνηθας.  Μέλος στους φίλους του δάσους με αριθμό μητρώου F 115. Μέλος στο ΙΔΑΦΚ ( ίδρυμα διαχείριση ανθρώπινων φυσικών καταστροφών. Μέλος στην ένωση ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

Πρόσφατα του είχε χορηγηθεί και η πρώτη δόση του εμβολίου ενώ τις τελευταίες ώρες ήταν αρκετά καταβεβλημένος από την διαδικασία. Μάλιστα στις 10 Μαϊου στο λογαριασμό του στο facebook είχε κάνει σχετική ανάρτηση για τον εμβολιασμό του γράφοντας χαρακτηριστικά "Χαμός γίνεται .....πάμε δύνατα κάναμε το πρώτο....!!"... 

Πέθανε από ανακοπή ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Γιαννάκης

Αναμένεται η εξέταση του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του. 

Ο Γιώργος Γιαννάκης ήταν ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ ρεστοράν «καφέ ντελ μαρ» στο Πόρτο Ράφτη, ένα παραθαλάσσιο μαγαζί που άνοιξε τις πόρτες του το 1997 και δεν σταμάτησε ποτέ να προσφέρει στιγμές διασκέδασης σε όλο τον κόσμο, αλλά και σε γνωστούς σελέμπριτι όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος και ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο 52χρονος επιχειρηματίας πριν από λίγες μέρες είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Αναμένεται η εξέταση του ιατροδικαστή που θα αποσαφηνίσει τα αίτια του θανάτου του.

Στους πόσους θανάτους θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη πιθανότητα να μην είναι τόσο τυχαία αυτά τα περιστατικά;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου