Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Επίθεση στη Φρανκφούρτη με τέσσερις τραυματίες - Κρατούνται δύο ύποπτοι.

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από επίθεση με μαχαίρια σε περαστικούς κοντά στην Φρανκφούρτη ενώ, σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία, δύο άτομα κρατούνται.Επίθεση στη Φρανκφούρτη με τέσσερις τραυματίες - Κρατούνται δύο ύποπτοι

 Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Χανάου, αναφέρει το Reuters, το οποίο επικαλούμενο το γερμανικό περιοδικό Focus αναφέρει ότι μια ομάδα πέντε με επτά ατόμων επιτέθηκαν σε περαστικούς. Το περιοδικό αναφέρει επίσης ότι οι τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε κλινική στη Χανάου και στα τραύματά τους περιλαμβάνονται και πληγές από μαχαίρι, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ο αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε ότι το κίνητρο των δραστών δεν είναι ξεκάθαρο, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν το περιστατικό με τη δολοφονία εννέα ατόμων ξένης καταγωγής τον Φεβρουάριο στην ίδια πόλη.
Τότε, ένας 43χρόνος άνδρας με ρατσιστικές απόψεις είχε πυροβολήσει θανάσιμα εννέα θαμώνες shisha bar στη Χανάου πριν σκοτώσει τη μητέρα του και αυτοκτονήσει, σε μία επίθεση που είχε σοκάρει τη Γερμανία.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου