Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ο.Υ.Α. Αν αυξηθούν οι θάνατοι μετά της 4 Μαΐου ¨θα είστε¨ κατηγορούμενοι . Δείτε το γιατί !

Από της 28 Φεβρουαρίου ¨φωνάζαμε¨ να επιβληθούν τα μέτρα καραντίνας που βιώσαμε τον τελευταίο 1, 5 μήνα για προστασία από το νέο κορωνοϊό και από της 16 Μαρτίου να γίνει υποχρεωτική η χρήση Μάσκας και γαντιών όπως σήμερα, που εσείς πλέον προτείνεται , κι αυτά τα λιγότερα.

Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης ;
Ο Τουρισμός στην εντατική , η παιδεία , η εκπαίδευση και η μόρφωση των παιδιών λαβωμένες , η οικονομία ¨με δύσπνοια ¨ και μια κοινωνία παγιδευμένη σ ένα σπιράλ θανάτου , κι όλα αυτά διότι , δεν προβλέψατε ότι η «υπό όρους αποφυλάκισή μας» από τα σπίτια μας θα λάμβανε χώρα καθυστερημένα πλέον , στη σημερινή ακατάλληλη χρονική περίοδο , τορπιλίζοντας τ ανωτέρω .
Αυτή είναι η αλήθεια . Χάσαμε 1,5 ζωτικούς μήνες για την Ελλάδα . Γιατί ;
Βλέπετε ότι αυτοί που σας επέβαλλαν το κλείσιμο των Εκκλησιών το Πάσχα , είναι ¨ξεφωνημένοι¨ ανθέλληνες ; Αναγνωρίζουμε τον αγώνα σας αλλά , δεν πειραματιζόμαστε με τη δημόσια υγεία και την οικονομία.
Είχατε συνεπώς την επιλογή , είχατε τα κατάλληλα ερεθίσματα και αντί αυτού σήμερα , μεταφέροντας περισσότερο την ευθύνη από την Κρατική υποχρέωση στην ατομική υπευθυνότητα , αποδέχεστε δημόσια το ενδεχόμενο να , αναπροσαρμόσετε τα μέτρα , εφόσον όμως διαπιστωθεί αύξηση των θανάτων από το νέο κορονοϊό , εφόσον θα έχουμε νεκρούς .
Το σχέδιο «πλήρης εξόδου» από την υγειονομική κρίση που θα δώσουμε στη δημοσιότητα στις 11 Μαΐου θα σας τονίσει , για ποιους επιπλέον λόγους είστε στο κατώφλι του εισαγγελέα .
ΥΓ Δείτε τις παρεμβάσεις μας αναρτημένες στο διαδίκτυο, εδώ ( η επιλογή του site έγινε τυχαία για χάριν απόδειξης)
1- 28/2ουΟ Κορονοϊός ξέφυγε και ξέρουμε τι θ ακολουθήσει . Πάρτε ΤΩΡΑ μέτρα επιδημίας ή θα μετράμε σε λίγο 10αδες νεκρούς.
2- 10/3ου «Κορονοϊός ,το τέλειο έγκλημα . 1.300.000 μαθητές μπορούν να «σκοτώσουν » έως 100.000 της διπλανής πόρτας . Το μυστικό της Θείας κοινωνίας»
3- 16/3ου «ΕΚΤΑΚΤΟ . Θέλετε 600 νεκρούς μέσα Απριλίου ; Να συλλαμβάνονται όσοι κυκλοφορούν σε Σούπερ Μάρκετ , Τράπεζες κτλ , χωρίς Μάσκα και Γάντια , και όχι μόνο»
Αθήνα 1η /5ου /2020

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομεάρχης εσωτερικής ασφάλειας και γεωπολιτικής στρατηγικής ).
triklopodia.gr

1 σχόλιο:

  1. Όλο μαλακίες λέτε ψεύτες τίποτα δεν κάνετε αλλά λέγατε πρίν την ανάσταση ότι θα θα-θα-ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή