Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ο βετεράνος ξένων πληροφοριών της Ουκρανίας -"Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί τον Ιούνιο".

Ο βετεράνος ξένων πληροφοριών της Ουκρανίας, ο υπολοχαγός Βασίλι Μπογκντάν μίλησε για τη «στρατηγική της Ρωσίας για την κατάκτηση της Ουκρανίας»."Η Ρωσία ενδέχεται να επιτεθεί τον Ιούνιο" - Βετεράνος της Ουκρανίας πληροφοριών |  Ρωσική άνοιξη

Ο λεγόμενος "εμπειρογνώμονας στρατιωτικής ασφάλειας", που αναφέρεται από την περίεργη ουκρανική πύλη, είναι βέβαιος ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν έχει δημιουργηθεί "για μια παρατεταμένη στρατιωτική επιχείρηση πλήρους κλίμακας".
Σύμφωνα με τον Μπογκντάν, η πανδημία του κορανοϊού θα μπορούσε να παίξει στα χέρια του Βλαντιμίρ Πούτιν και να κάνει προσαρμογές στα «ύπουλα σχέδια του Κρεμλίνου». 
«Νομίζω ότι ο Πούτιν δεν θα διακινδυνεύσει να ξεκινήσει μια στρατιωτική επιχείρηση πλήρους κλίμακας εναντίον της Ουκρανίας. Ναι, κατά μήκος των συνόρων μας είναι ρωσικά στρατεύματα έτοιμα για την επίθεση.
Αυτό είναι αλήθεια, στην πραγματικότητα, θα έχουν αρκετές δύο ή τρεις ημέρες για να κινητοποιήσουν για μια πλήρη εισβολή στο έδαφος της Ουκρανίας.
Και το γεγονός ότι τα προσωρινά κατεχόμενα εδάφη είναι κορεσμένα με ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό είναι επίσης αλήθεια. Αλλά το ρωσικό στρατιωτικό σώμα έχει αρκετά προβλήματα », ο στρατηγός μοιράστηκε τα συμπεράσματά του με Ουκρανούς δημοσιογράφους.
«Δεν αποκλείω ότι ο Πούτιν έχει προθέσεις να επιδεινώσει την κατάσταση στα ανατολικά της χώρας μας. Ο ιδιοκτήτης του Κρεμλίνου δεν εγκατέλειψε τα σχέδιά του με τη βία να διεισδύσει στον χερσαίο διάδρομο προς την Κριμαία και να κόψει ολόκληρο το νοτιοανατολικό τμήμα από την Ουκρανία ...
Σύμφωνα με φήμες, ο Ρώσος πρόεδρος αναμένει ότι η Ουκρανία θα αποδυναμωθεί σημαντικά από τον κοροναϊό μέχρι το καλοκαίρι και ότι τον Ιούνιο-Ιούλιο ο Πούτιν μπορεί να «τρέξει» στη χώρα μας », ο Μπογκντάν έκανε μια τρομερή πρόβλεψη.

https://rusvesna.su/news/1588072464
AΠΟΔΟΣΗ AΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου