Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Υποθετικό σενάριο, μέσα από τα γραφεία του εχθρού….

 …έχουμε μεγάλο πρόβλημα κύριοι με την πληροφορία που διαχέεται ελεύθερα στο ίντερνετ πρέπει άμεσα να περάσουμε σε στρατηγικό σχέδιο για να σταματήσουμε αυτό το πρόβλημα….

Πρέπει να είναι ένα σχέδιο που να έχει πολλαπλά οφέλη και διαφορετικούς στόχους από τι θα παρουσιαστεί..
καταρχάς με αυτό το σχέδιο θα μπορέσουμε να δούμε ποιοι πραγματικά από αυτούς που είναι αντίθετοι στις ιδέες μας είναι και έτοιμοι να πράξουν την ιδεολογία τους,η το κάνουν για τα χρήματα ή ποιοι το κάνουν από πραγματική ιδεολογική θέση.
Καταλήγω στο σχέδιο 4α το σχέδιο του Ιου και επιτρέψτε μου να σας δείξω τα οφέλη του.

Ένας αόρατος εχθρός είναι πολύ δύσκολο να δεχθεί την οποιαδήποτε βολή,όλοι εκεί έξω που ψάχνουν τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο θα είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουν, ταυτόχρονα μπορούμε κάλλιστα να τους πιέσουμε στην αρχή σε σημείο να επαναστατήσουν και όταν πλέον βγουν έξω ξανά τότε να αφήσουμε τον πραγματικό ιό για να είμαστε απόλυτα καλυμμένοι σε όλες μας τις αρχικές θέσεις.
Πρώτο όφελος στο πρώτο βήμα είναι ότι αυτοί που είναι αληθινοί με ιδεολογία αν δεν έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται δεν θα τολμήσουν ποτέ εμφανώς να έρθουν αντιμέτωποι με τις αποφάσεις μας μιας και θα γνωρίζουν ότι ρισκάρουν ίσως τη ζωή συνανθρώπων τους.
Ταυτόχρονα δεν θα μπορούν να καλέσουν προς ξεσηκωμό όλους τους αντιφρονούντες στις ιδέες μας γιατί πάλι δεν θα έχουν να πατήσουν σε σωστή βάση για να γνωρίζουν τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα.

αν χρειαστούμε την επανάσταση θα την δημιουργήσουμε οι ίδιοι με δικούς μας ανθρώπους που θα συμπαρασύρουν όσους δεν μπορούν να σκεφτούν και η πραγματικοι που είναι αντί εκείνη τη στιγμή θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τον ξεσηκωμό κατανοώντας ότι αυτό είναι η παγίδα μας εκεί ακριβώς λοιπόν θα τους φέρουμε αντιμέτωπους με τους ίδιους τους ανθρώπους που τους πίστευαν και έτσι θα έχουμε δημιουργήσει ένα ακόμα καίριο χτύπημα στην δημοτικότητα τους….
Αν περάσουμε στο δεύτερο στάδιο του ξεσηκωμού και τότε ίσως αφήσουμε έναν ιό ο οποίος θα έχει μέν τα συμπτώματα που τους έχουμε πείσει ότι υπάρχουν αλλά δεν θα ναι θανατηφόρος όπως δεν ήταν και ο πρώτος θα έχουμε καταφέρει να τους δίνουμε όποια στοιχεία θέλουμε εμείς για να τους τρομάξουμε όσο θέλουμε και ταυτόχρονα θα έχουμε δημιουργήσει μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων να μπορεί να δείχνει τους πραγματικά αντιφρονούντες ως συνεργάτες μας πλέον μιας και θα θυμούνται ότι και αυτοί εμπόδιζαν τον αρχικό ξεσηκωμό.
Σε αυτή τη διαδικασία του χάους κερδισμένοι θα βγούμε μόνο εμείς γιατί θα μπορούμε πλέον να φιμωσουμε και αυτούς που είπαν για ξεσηκωμό αλλά και αυτούς που είπαν όχι στον ξεσηκωμό με βάση όμως στοιχεία που θα πιστεύουν ότι θα ήταν μία ενέδρα…. Η πολιτική μας άφηγηση όμως είναι ξεκάθαρη, εμείς θα λέμε πάντα σας είπαμε την αλήθεια εσείς δεν ακούσατε και επειδή υπάρχουν όλοι αυτοί που σας έχουν κάνει τα μυαλά σας να είναι σε κατάσταση σχιζοφρένειας αναγκαστικό είναι να επέμβουμε πλέον και στην δήθεν ελευθερία του λόγου και για το καλό όλων να σταματήσουμε αυτές τις φωνές.
Ποτέ δεν θα καταλάβει κανείς ότι ο στόχος μας ήταν συγκεκριμένος και ίσως να ήταν και στοχευμένος μόνο προς μερικούς ανθρώπους…
Αν δεν περάσουμε στο σταδιο 2 θα συνεχίσουμε με την ίδια κατάσταση εγκλωβισμού και στέρησης δικαιωμάτων ώστε να έχουμε όλες τις δικαιολογίες αύριο να δηλώσουμε την οικονομική κρίση και κατ επέκταση την επισιτιστική κρίση που ζητούσαμε τόσα χρόνια…… Πάλι οι αντιφρονούντες θα είναι σε δύσκολη θέση να οργανωθούν και να αντιδράσουν.
Νομίζω ότι είναι το καλύτερο σχέδιο να πράξουμε αυτή τη στιγμή και να αφήσουμε το χάος να μας δείξει σε ποια από τα μονοπάτια μας θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδια…

Stranger…
katohika.gr

1 σχόλιο: