Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Τελικά με ποσά "G" τρέχει μια επανάσταση mr Q...;;
Ξεκινάμε απο αυτο:

Ο Θεός του…. είπε ότι το δίκτυο 5G (ίσως και οι τους δορυφόροι του Ελον Μασκ που το υποστηρίζουν) αρρωσταίνουν «ευρυζωνικά» τον πλανήτη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεπλένουν μέσα από το μαύρο δίκτυο των θεωριών συνωμοσίας ένα… χρήσιμο τους εργαλείο που αργότερα θα το στρέψουν εναντίον μας.

Και συνήθως, σε τέτοιες περιπτώσεις οι θεωρίες αυτές συνομωσίας βολεύουν αυτούς που αργότερα θα αξιοποιήσουν το δίκτυο 5g ή 6g κατά του ανθρώπου.

Γιατί αν συνδέουν τον covid με την δραστηριότητα του 5g, αργότερα, οποιαδήποτε πληροφορία βγει στην επιφάνεια είναι καταδικασμένη, είναι ήδη καμένη, είναι ήδη ταξινομημένη στη συνείδηση της κοινής γνώμης στο ράφι που αναγράφει θεωρίες συνομωσίας.

Είναι η ψηφιακή διακυβέρνηση που απαιτεί γρήγορές ταχύτητες, και η νέα αυτή ψηφιακή διακυβέρνηση καταργεί κράτη όπως τα ξέρουμε, δικαιώματα όπως τα ξέρουμε, την ελευθέρια μας όπως την ξέρουμε, τις αξίες όπως τις παραλάβαμε, την ιστορία όπως την γράφουμε.

Σε έναν πλανήτη που αρχίζουν και τον αφυπνίζουν και τον κάνουν να αμφισβητεί τα πάντα,  τίποτα δεν θα αφήνουν στην τύχη του. 
Αν τώρα θα χρειάζεσαι μητρώο ασθενούς για να κυκλοφορείς "ελεύθερα" στην κοινωνία,  για να μπορείς να έχει πρόσβαση σε αυτή ή να κάνεις διακοπές,  αύριο θα χρειάζεσαι τον αριθμό τους για να έχεις πρόσβαση σε αυτή.

-Τι σημαίνει θα χρειάζεται τον αριθμό τους; 

Απαρνείσαι την προσωπική σου ελευθερία και βούληση και τα αναλαμβάνει όλα το κράτος, που το πραγματικό κράτος πολύ σύντομα θα είναι η Sohpia ή κάποια σαν αυτή.

Θα είναι μια νοημοσύνη τεχνητή που θα να αναλάβει την κατάληξη «gov.» και αυτό πραγματικά δεν είναι για το καλό μας ή για το καλό των παιδιών μας.

Και αυτή την μετάβαση εξουσίας, πιθανώς και δυστυχώς θα το απαιτήσει η κοινή γνώμη, ένα δηλαδή μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε να το δούμε, αλλά ο κόσμος θα το επιλέξει, οι πολλοί δηλαδή….και ειδικά οι τεχνητά αφυπνισμένοι σε Δύση και Ανατολή.

-Τι σημαίνει ότι δίχως να είσαι κάτοχος του αριθμού τους δεν έχεις πρόσβαση στην κοινωνία;

Σημαίνει πάρα πολλά, που τώρα ίσως ακόμη να μην μπορούμε να φανταστούμε, ένα από αυτά είναι η αποδοχή των ηθών και των ιδανικών της εποχής αυτής.
Η αποδοχή της κουλτούρας και του πολιτισμού της εποχής αυτής, μια εποχή που έφτασε στην εφαρμογή της, που ήδη την νιώθουμε και την βιώνουμε καθημερινά με την έλευση του ιού.... από τις αρχές του 2020.

Ξέρουν λοιπόν πολύ καλα, αυτοί που έστησαν το δίκτυο G, όχι για την διευκόλυνση του ανθρώπου αλλά για να ασκήσουν την εξουσία στον πλανήτη μας τα επόμενα χρόνια, ότι κάποια στιγμή, κάποιοι θα καταλάβουν τα πραγματικά κίνητρα τους.

Πριν γίνει αυτό,πριν φανερωθουν τα πραγμαιτκά αυτα κίνητρα, βγάζουν μέσα από δικά τους άτομα, που κατά σύμπτωση και πολλές φορές συχνά μιλάνε με τον Θεό, (όπως πχ. Μπους που ο Θεός του είπε να εισβάλει στο Ιράκ,) μία θεωρία, η οποία έχει τη δυνατότητα να αποδειχθεί άκυρη στο άμεσο μέλλον.

Τι καταφέρνουν με αυτό; Ότι μετα θα έρθουν κάποιοι άλλοι από πίσω, που δεν θα μιλάνε με τον «Θεό» και θα παρουσιάζουν τα αληθινά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης απο τα οποία θα κινδυνεύει ένα κράτος ή ολόκληρος ο πολιτισμός μας, και φυσικά δεν θα γίνονται πιστευτεί από το κοινό, αφού ήδη θα έχει προγραμματιστεί να απορρίψει οποιαδήποτε πληροφορία, κατατάσσοντας την στην λογική τους ως.... θεωρία συνομωσίας.

Εκεί έξω ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι η στοχευμένη παραπληροφόρηση και ο μεγάλος όγκος πληροφοριών, λάθος και σωστών, που στο τέλος αναμιγνύονται και μπερδεύουν τον κόσμο.

Όλοι θα πέσουμε στην παγίδα της μη έγκυρης πληροφορίας και θα εκτιμήσουμε μια κατάσταση με λάθος προσέγγιση η συμπεράσματα, το θέμα είναι ότι θέλει προσοχή αυτό το λάθος να μην έχει θύματα γύρω μας. Αυτό το λάθος να μην επηρεάσει τη συνείδηση των δίπλα μας, δηλαδή αν γίνει έκρηξη να είναι ελεγχόμενη και να μην παρασύρει π.χ. 10000 άτομα. Είναι πολύ μεγάλή ευθύνη η διακίνηση της πληροφορίας και ειδικά ο αντίκτυπος που έχει, οποία και αν είναι αυτή η πληροφορία. 


Μα είδαμε να μπαίνει το χρήμα στη μέση και η πληροφορία να διακινείται όπως τα προϊόντα στη λαχαναγορά του Ρέντη, δηλαδή να καταντάει εμπόρευμα φτηνό κάτι που επηρεάζει τόσο πολύ τον κόσμο.

Αυτά τα γράφει κάποιος που του έχουν φιμώσει τη σελίδα στο fb, ως σελίδα διασποράς ψευδών ειδήσεων, όταν πρόσεχα παρά μα πάρα πολύ αυτές τις παγίδες.

Αποκορύφωμα της φίμωσης ήταν ένα άρθρο, όχι δικό μου αλλά ενός γέροντα ασκητή, όπου έλεγε ότι ήταν εργαστηριακά κατασκευασμένος ο ιός.

Με φίμωσαν και είδα αργότερα υπαλλήλους ξένων υπηρεσιών, επίσημα σε δηλώσεις τους να παραδέχονται ότι αναζητούν το ενδεχόμενο ο ιός να είναι…προϊόν εργαστήριου.

Αυτούς ποιος θα τους φιμώσει ή έχουν ασυλία;

Τα site που μετέδωσαν την είδηση, ποιος θα τα φιμώσει;

Στην εποχή μας έχουν βρώμικη ασυλία ορισμένοι και αυτό γιατί προσφέρουν τις βρώμικες υπηρεσίες τους στην ψηφιακή καταστολή.

Το δίκτυο 4g χρησιμοποιήθηκε για να θα διαδοθεί ότι... ο covid19 αρρωσταίνει μέσα από το δίκτυο 5g.!

Το 5g θα χρησιμοποιηθεί μεταξύ των άλλων για να διαδίδονται τέτοιες «αντίστροφες θεωρίες/θεωρίες συνωμοσιας» σε πολύ λιγότερο χρόνο από τώρα και.. σε πολύ περισσότερους ανθρώπους.

Mr. Ελον έτσι δεν είναι...;;;; 

Για αυτό η υπηρεσία σας ξοδεύει εκατομμύρια για να στείλει κάθε φορά 60 δορυφόρους στο διάστημα, δορυφόροι που πέραν των άλλων θα φροντίσουν να διακινείται η πληροφορία σας (λάθος ή σωστή, στην ουσία είναι δίκες σας και οι δυο εκδοχές της) ευρυζωνικά σε όλο και περισσότερο κόσμο. 
Και είδαμε όταν διακινείται η λάθος πληροφορία, τι κύμα διαδηλώσεων και διαμαρτυριών μπορεί να σηκώσει….σωστό τσουνάμι από εξοργισμένους ανθρώπους, όπου σε οποίο κράτος πέσει πάνω, συνεργούντος του σύντομου χρόνου, καταστρέφει τα πάντα στο πέρασμα του...και αυτά τα λέω κάνοντας check in στη Συρία.

Είδαμε κάποτε μία ολόκληρη Αραβική Επανάσταση να δημιουργείται και να κατευθύνεται με.. ταχύτητα 3g.
Όλοι θυμόμαστε με τι ταχύτητα και με ποιο.. ευρυζωνικό μέσο διαδοθήκαν τα νέα από την Τυνησία τον Δεκέμβριο του 2010.
Είδαμε ένα μισοτελειωμένο πραξικόπημα το 2016 να ξεσπά και να αποτρέπεται με ταχύτητα 4G.

Είδαμε μια πρωτοφανή εσωτερική αναστάτωση να ξεσπά στην Ελλάδα με ταχύτητα 2G και σε μερικές μόνο ώρες από την δολοφονία του Αλέξη, η χώρα μας καιγόταν.

Τελικά με ποσά G τρέχει μια επανάσταση ή μια αφύπνιση;;;

Εξαρτάται από το πόσο εύκολα και γρηγορά διακινείται η πληροφορία...!!!

Η Αραβική Άνοιξη για παράδειγμα «έτρεχε»(νομίζω) με 3g.

Υπήρχε το 4g  αλλά δεν είμαι σίγουρος αν η υπηρεσία είχε εφαρμοστεί στα αραβικά αυτά δίκτυα από την αρχή της. Ίσως εφαρμόστηκε πιο μετα από το 2011.

Και τώρα, μέσα από το 5g, κ.Ελον Μασκ, πέραν των υπολοίπων θα περάσει και η Μεγάλη Αφύπνιση. Η κάνω λάθος;;; #the greataweking το λέτε.

Σωστά… mr Q;

Και εσύ mrQ συμμετέχεις στο σχέδιο της Μεγάλης αφύπνισης που θα διαδοθεί με την ταχύτητα των....... 5G..ή λεώ ψεματα...;;;

Ναι έψαξα για εσένα και είσαι και εσύ μέσα στο κόλπο.

"WAKE UP" μας λένε αυτοί που έχουν μεγάλη επιρροή στο πλήθος, καλλιτέχνες, ηθοποιοί κλπ.

Μέσα λοιπον από αυτό το ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων και την ακαριαία διακίνηση της αφιλτράριστης πληροφορίας, η οποία θα πέσει σαν σπίρτο σε ξέρα χόρτα μήνα Αύγουστο, θα κάει η παλιά εποχή για να εφαρμοστέι μια νέα.

Αυτή η ταχύτητα των 5G στη διάδοση της πληροφορίας, τους πολλούς τους κάνει έναν ή λίγους. Έτσι έχεις το πλεονέκτημα του χρόνου και τον απόλυτο έλεγχο στους πολλούς…πότε;; όταν τους «μικρύνεις».
Το δίκτυο 5g δεν μεταδίδει το ιό covid, μεταδίδει όμως τον ιό της επανάστασης, αστραπιαία και για αυτό το θεωρώ φονικό όπλο 5ης γενιάς.

Γενικά το δίκτυο G και το δορυφορικό σύστημα που δρα στο πλανητικό μας σύστημα δεν λειτουργεί υπερ μας, δεν είναι στο ON για τα συμφέροντα μας.
Για αυτό θα πέσει.. θα σβήσει μαζί με τους δορυφόρους και θα πάει κόπος εκατομμυρίων δολαρίων στο........ κενό mr Elon.!!

Αλήθεια είναι τόσα πολλά που θέλω να πούμε………δεν ξέρεις τι να πρωτοπείς...η κασέτα τρέχει σε ρυθμούς που δεν γίνεται να αναλυθούν όλα όσα γίνονται, πόσο μάλλον τώρα που θα βγουν τα κράτη εκτός lockdown.

Το μόνο που μπορώ να πω παραπέρα και να κλείσω με αυτό είναι….ότι το Άγιο Φως ακόμη να πάει στα σπίτια μας...!

Ειχαμε δίκιο κύριοι...αυτο ήταν μέσα στις πολλες επιπτώσεις του κώδικα-19, που ηταν καλα μελετήμένος ως προς την δράση του αλλα και τις αντιδράσεις.

Ο κώδικας-19, ανάμεσα στους υψηλούς στοχους που είχε θέσει, ήταν το Ορθόδοξο Πάσχα-19, τελικά δεν είχαμε και τόσο άδικο και οι προθέσεις φάνηκαν. 

Περιμένουμε και το επόμενο βήμα, γιατί αν επιθυμώ να «καταργήσω» κάτι, πέραν των άλλων επιπτώσεων που εχω μελετήσει διεξοδικά οτι θα προκληθουν, είναι γιατί  εμποδίζει να κάνω κάτι άλλο, που αν το «καταργήσω»…πλέον  δεν θα με εμποδίζει.

 Χριστός Ανέστη


Rick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου