Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ο Kιμ Γιονγκ-Ουν δεν πάσχει από τίποτα εκτός από «INFODEMIC»(Πανδημία δημοσιευμάτων) και «ψεύτικες ειδήσεις» για την υγεία του - Σεούλ.

Ένας υπουργός της Νότιας Κορέας μίλησε για τις φήμες θανάτου γύρω από τον ηγέτη του Βορρά, εξηγώντας την εξαφάνισή του από την επιθυμία να προστατευτεί από τον Κόβιντ-19. Η Σεούλ έχει «αυτοπεποίθηση» καταργώντας τις εικασίες, είπε.

Οι στροβιλιζόμενες φήμες ότι ο Kιμ Γιονγκ-Ουν είναι νεκρός ή ανίκανος δεν βασίζονται σε
τίποτα άλλο από «ψεύτικες ειδήσεις», δήλωσε ο υπουργός Ενοποίησης της Νότιας Κορέας Kim Yeon-chul καθώς μίλησε με νομοθέτες την Τρίτη. Στη συνέχεια, στοχεύει στην ευρέως αναφερόμενη έκθεση του CNN από την περασμένη εβδομάδα που υποδηλώνει ότι μια αποτυχημένη καρδιαγγειακή χειρουργική επέμβαση έβαλε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας σε «σοβαρό κίνδυνο».
Το δημοσίευμα του δικτύου ήρθε όταν το Daily NK, ένα κατάστημα που εδρεύει στη Σεούλ, ισχυρίστηκε ότι ο ηγέτης αναρρώνει στο Ιατρικό Κέντρο Hyangsan στην ανατολική ακτή της Βόρειας Κορέας. «Αυτό δεν μπορεί να έχει νόημα […] Το Ιατρικό Κέντρο Hyangsan είναι σαν μια κλινική, μια εγκατάσταση που δεν είναι σε θέση να εκτελέσει χειρουργική επέμβαση ή ιατρικές διαδικασίες» , εξήγησε ο υπουργός Κιμ, όπως ανέφερε το Yonhap . 
Ως εκ τούτου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την υγεία του Κιμ δεν πρέπει να θεωρούνται ονομαστικά, προέτρεψε ο υπουργός.
ΑΠΌΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου