Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Γιά ΠΟΙΟΥΣ περιορισμούς μιλάτε; ΔΕΙΤΕ πόσο τήρησαν "αποστάσεις" ο Πρωθυπουργός αλλά και ΔΕΚΑΔΕΣ πολίτες, όσο τραγουδούσε η Πρωτοψάλτη....Επική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Βγήκε και… χόρευε με την ...
Freepen.gr 
- Η καραντίνα, οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν για όλους. 

Κανένα μέτρο ασφαλείας, καμμία  Α Π Ο Λ Υ Τ Ω Σ απόσταση, ανάμεσα σε δεκάδες ανθρώπους έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τραγουδούσε η Αλκηστις Πρωτοψάλτη.
Μουσική στάση της Πρωτοψάλτη και στο Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης βγήκε ...

Πρωθυπουργός, ανηψιός Δήμαρχος Αθηναίων και αρκετοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ [που κουνάνε το δάκτυλο στο λαό] όλοι μαζί μία ...παρέα.

Συναυλία της Πρωτοψάλτη σε δρόμους της Αθήνας - Ο Μητσοτάκης ...

Αυτά βέβαια αν δεις το βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή τραγουδίστρια, μιας και η ανάρτηση στο λογαριασμό του πρωθυπουργού τον δείχνει...μόνο κι έρημο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από το Μαξίμου ακούει… Άλκηστις ...

1 σχόλιο:

  1. Με αλλά λόγια ο Κούλης ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κινδυνος μετάδοσης κορ/ιού λόγω ... συνωστισμού . ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι τα οσα κανουν εις βάρος του λαού ΟΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ , ειδαλως δεν θα έβαζε σε κίνδυνο τον εαυτό του .
    Συνεπώς , ο Κούλης ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ για να καταστειλει το φρόνημα του λαου και να τον ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕΙ χάρη ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ .
    Θα βρεθούν αραγες Εισαγγελεις να πράξουν το Αυτονόητο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή