Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Παράξενα φαινόμενα στην Καλαμάτα.

Στην Καλαμάτα Έχουμε μαρτυρίες ότι ο στατικός ηλεκτρισμός έχει μεγάλη ένταση
Φίλοι μας ενημέρωσαν ότι πλέον όταν ανοίξουν το αυτοκίνητό τους δέχονται το ηλεκτροσόκ του στατικού ηλεκτρισμού όπως και άλλοι μας είπαν για πρόβλημα ακόμα και για να ισιώσουν τα μαλλιά τους πάνω στην κεφαλή τους!

Το φαινόμενο του στατικού ηλεκτρισμού ..αν και αυτό που θα ειπωθεί εδώ δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο είχε εμφανιστεί παλαιότερα πριν από ένα μεγάλο σεισμό στην Καλαμάτα!
Αυτή η δήλωση και αυτή η έρευνα που κάνουμε δεν έχει λοιπόν να κάνει με δήλωση ότι περιμένουμε σεισμό αλλά με την έρευνα του ίδιου του φαινομένου,  Αυτή ακριβώς η γραμμή πρόταση που μόλις γράφτηκε Είναι και αυτή που υπερασπίζει από το να μπλέξουμε  με οποιεσδήποτε κατηγορίες ότι προκαλούμε τον πανικό!  Απλά εδώ θέλουμε να ερευνήσουμε αυτό το φαινόμενο… Τώρα εάν κατά τύχη αυτό το φαινόμενο δείξει ότι έχει κάποια σχέση με σεισμούς θα το αναλάβουν οι επιστήμονες!
Περιμένουμε λοιπόν και άλλες δικές σας πληροφορίες για αυτό το φαινόμενο όπως και ότιδήποτε άλλο παράξενο συμβαίνει στην περιοχή σας.
Τώρα θα κλείσουμε με μία χαοτική πληροφορία… πληροφορία πεδιου από αυτές που τις αφήνουμε να υπάρχουν απλά μέσα στο χώρο..
Δεν θέλουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες κάποια είδηση η οποία θα είναι σημαντική και θα έχει σχέση με την περιοχή στο Πικέρμι!

Αυτά για την ώρα…  τα μηνύματα σας στα σχόλια περιμένουμε να τα αναλύσουμε όλοι μαζί!
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου