Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Σχετικά με την "αναπόφευκτη" επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων ...

O Gennady Oak σχολίασε  τις συνεχόμενες  φήμες για την επικείμενη έναρξη για μεγάλης κλίμακας επίθεση του Ουκρανικού στρατού (APU) για  «κάθαρση του Ντόνετσκ» με στρατιωτικά μέσα.Στην "αναπόφευκτη" επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων ...  Ρωσική Άνοιξη

Κάθε φορά που στις τηλεοπτικές οθόνες εμφανίζονται οι καθημερινές συγκρούσεις στη Δημοκρατία του Ντόνετσκ εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα φήμες για επικείμενο μεγάλο πόλεμο.
Καμμία από αυτές τις προβλέψεις που έγιναν τόσα χρόνια,δεν έγινε πραγματικότητα.
Υπάρχει μία δυμανική που κάθε τρεις μήνες  υπάρχουν προσδοκίες για την "αναπόφευκτη" επίθεση των Ουκρανών.
 "Με τέτοιο παγετό και χιόνι, δεν μπορου΄με να περιμένουμε αυτή την εποχή δραστηριότητα των Ανώτατων Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά μόλις ζεστάνει ο καιρός , το Κίεβο θα ξεκινήσει μια επίθεση". "Ο καιρός τους ευνοεί, αλλά η ανασυγκρότηση των στρατευμάτων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, υπάρχουν περιστροφές - να γίνει ένας μεγάλος πόλεμος το φθινόπωρο".
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο ουκρανικός στρατός θα ξεκινήσει μια μεγάλης κλίμακας πρόκληση-επίθεση για τις ρωσικές προεδρικές εκλογές του Μαρτίου,αφού τώρα μεταφέρονται συστήματα αντιαρματικών πυραύλων.
Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη ότι τα τεθωρακισμένα οχήματα της Ουκρανίας συνεχίζουν να προσελκύουν τη γραμμή οριοθέτησης ... "
Στην "αναπόφευκτη" επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων ...  Ρωσική Άνοιξη
Οι προσφορές αυτού του είδους μπορούν να συνεχιστούν για καιρό. Ο σκοπός των διανομέων αυτών των «πληροφοριών» είναι σαφές: υπήρχε μια τεράστια online κοινότητα που τρέφεται με τα γεγονότα στη Νέα Ρωσία, και με την απουσία των γεγονότων που εφευρίσκουν,προσπαθούν να επιβιώσουν,με την « αναπόφευκτη επίθεση στο εγγύς μέλλον.»
Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από μπλόγκερς που συνήθως ανεβάζουν τις απόψεις τους με βίντεο,ώστε να γίνουν γνωστοί.
Είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που διοχετεύονται αυτές οι φήμες.Θυμάμαι πριν 3 χρόνια,που ήταν πάλι σίγουροι,ότι μέσα στην άνοιξη του 2015 θα γίνει η μεγάλη επίθεση από το Κίεβο.
Η κατάσταση αυτή είναι συμφέρουσα ακριβώς για το Κίεβο.Υπάρχουν αναφορές ότι η Νέα Ρωσία είναι προέκταση της Ρωσίας με κατάληψη εδάφους και αυτό εξυπηρετεί το Κίεβο και τους Δυτικούς ώστε ο κόσμος να μην ασχολείται με τα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, αλλά με την "απειλή της εισβολής της Ρωσικής Ομοσπονδίας".
Περίληψη. Ο "πόλεμος " θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να σταματήσει μόνο με την αναγνώριση του LDNR(Λουγκάνσκ-Ντόνετσκ) από τη Ρωσία ή με την προσχώρηση στη Ρωσική Ομοσπονδία. Αλλά ούτε και στο άμεσο μέλλον είναι αδύνατο.
Gennady Dubovoy, για τη "ρωσική άνοιξη"
rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου