Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Σεισμός 4 ρίχτερ στη Ν.Καλιφόρνια.

Ένας ελαφρύς σεισμός χτύπησε τη νότια Καλιφόρνια νωρίς το πρωί της Πέμπτης στο τελευταίο σημάδι της σεισμικής δραστηριότητας αυτή την εβδομάδα κατά μήκος του "Δακτύλου της Φωτιάς", αλλά το κούνημα δεν οδήγησε σε αναφορές ζημιών ή τραυματισμών.California Earthquake

Η Γεωλογική Έρευνα των Ηνωμένων Πολιτειών δήλωσε ότι ο σεισμός, με μέγεθος 4,0 ρίχτερ, συνέβη λίγο μετά τις 2 π.μ. την Πέμπτη περίπου 31 μίλια νοτιοανατολικά του Αναχάιμ.

Ο σεισμός είχε βάθος περίπου έξι μιλίων, σύμφωνα με το USGS. Το Γραφείο Sheriff της Orange County δήλωσε στο The Associated Press ότι δεν έχουν αναφερθεί ζημίες ή τραυματισμοί.

Ο σεισμός έγινε δυο μέρες μετά από σεισμό μεγέθους 7,9 ρίχτερ στην ακτή της Αλάσκας που προκάλεσε προειδοποιήσεις για τσουνάμι για τη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ και μία ημέρα μετά από σεισμό μεγέθους 6,2 ρίχτερ που έπληξε τις ακτές της Ιαπωνίας.
Τα γεγονότα ήταν μόνο τα πιο πρόσφατα στον πτητικό "δακτύλιο της φωτιάς", όπου κατοικούν πάνω από τα μισά ενεργά ηφαίστεια του πλανήτη που βρίσκονται πάνω από το έδαφος.
foxnews.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FOX NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου