Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Η Γερμανία αναστέλλει τις παραδόσεις όπλων στην Τουρκία.

Μετά από αρκετές σκληρές δηλώσεις του αμερικανικού προέδρου Tραμπ ότι η Τουρκία πρέπει να διακόψει τη λειτουργία στη Συριακή Αφρίν και να αποτρέψει ένοπλες συγκρούσεις με αμερικανικά στρατεύματα, η σειρά της Γερμανίας ήρθε. Έγινε γνωστό ότι οι αρχές της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας αποφάσισαν να αναστείλουν την εκτέλεση της σύμβασης με την Άγκυρα για την προμήθεια όπλων.Η Γερμανία αναστέλλει τις παραδόσεις όπλων από την Τουρκία

Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Zigmar Gabriel επιβεβαιώνει τις πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση του προγράμματος παράδοσης στρατιωτικού εξοπλισμού στην Τουρκία.
Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης συσχετίζουν ένα τέτοιο βήμα της γερμανικής κυβέρνησης με τη λειτουργία των τουρκικών στρατευμάτων στο βόρειο τμήμα της Συρίας. Πρόκειται για την επιχείρηση "Olive Branch", η οποία διεξάγεται με εντολή του Ερντογάν κατά των κουρδικών ενόπλων σχηματισμών.
Ταυτόχρονα, γίνεται σαφές στο γερμανικό υπουργικό συμβούλιο ότι η απόφαση για δέσμευση των προμηθειών όπλων στην Άγκυρα έγινε "πριν από τη δημιουργία μιας νέας κυβέρνησης". Εδώ πρέπει να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η Γερμανία δεν μπορεί να σχηματίσει νέα κυβέρνηση για αρκετούς μήνες. Πως  θα συνεχιστεί η διαδικασία διαμόρφωσης - ακόμη και οι γερμανικοί εμπειρογνώμονες δεν μπορούν να το πουν.
topwar.ru
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου