Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

1,5 εκ. ευρώ μπόνους στους εργαζόμενους θα μοιράσει η ΤΥΡΑΣ! (φωτό).

ΣΧΟΛΙΟ : Mία ευχάριστη είδηση στα δύσκολα μνημονιακά χρόνια.Συγχαρητήρια στην Εταιρία και την Διοίκηση.
Ημέρα ευχών και καλών ειδήσεων η σημερινή Κυριακή για τους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ στα Τρίκαλα. Η επιχείρηση, η οποία ανήκει στον όμιλο της “Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.”, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο κέντρο “Νεράιδα”, μέσα σε οικογενειακό κλίμα και μια γιορτή με πολύ κέφι και πλούσια δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων.

Τόσο ο πρόεδρος Τάκης Σαράντης όσο και ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μιχάλης Σαράντης, αφού ανέλυσαν τη δυσμενή κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και της αγοράς, στάθηκαν στις επιτυχίες και στους στόχους της επιχείρησης, ευχαριστώντας τους εργαζομένους για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε ο όμιλος να συνεχίσει να παράγει εξαιρετικά προϊόντα καταγράφοντας θετικά οικονομικά αποτελέσματα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της οικονομικής χρήσης του 2017 η “Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.”, που έχει στην κατοχή της πέντε εργοστάσια και τρία εμπορευματικά κέντρα, κατέγραψε το 2017 αύξηση των πωλήσεων στα 312 εκ. ευρώ έναντι 278 εκ. το 2016. Το EBITDA την χρονιά που πέρασε έφτασε στα 50 εκ. ευρώ έναντι 32 εκ. το 2016, ενώ η καθαρή κερδοφορία (προ φόρων) ανήλθε στα 22,7 εκ. ευρώ έναντι 7,3 εκ. ευρώ το 2016. Ο όμιλος συνεχίζει να συμβάλει σημαντικά στην τόνωση της απασχόλησης καθώς ο συνολικός αριθμός του προσωπικού ανήλθε το 2017στα 1228 άτομα έναντι 1138 το 2016.
Μπόνους 1,5 εκ. ευρώ στους εργαζόμενους
Η διοίκηση της εταιρείας, αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή στελεχών και απλών εργαζομένων στην θετική πορεία των επιχειρήσεων του ομίλου, ανακοίνωσε τη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού ύψους 1,5 εκ. ευρώ, το οποίο θα επιμερισθεί αναλογικά, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους.

Επίσης, η επιχείρηση, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σκοπεύει και φέτος να χρηματοδοτήσει ανάγκες κοινωνικού χαρακτήρα στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται. Ο προσδιορισμός των συγκεκριμένων δράσεων θα γίνει, ύστερα από αξιολόγηση των σχετικών αιτημάτων, από το Δ.Σ. της εταιρείας.
trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου