Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αυτό είναι το βίντεο - κάλεσμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Το βίντεο - κάλεσμα για το συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα «ανέβασαν» οι διοργανωτές στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα». Αυτό είναι το βίντεο - κάλεσμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα
Υπό την μουσική υπόκρουση του «Μακεδονία Ξακουστή», το βίντεο καλεί όλους τους Έλληνες να διαδηλώσουν μπροστά στη Βουλή στο Σύνταγμα ενάντια στον όρο «Μακεδονία» από τα Σκόπια.


Οι διοργανωτές συνοδεύουν το τρέιλερ με τη λεζάντα: «#Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 - Αθήνα στις 2 το μεσημέρι στην Πλατεία Συντάγματος. Θα είμαστε όλοι εκεί!»

«Έλληνες, Μακεδόνες και Μακεδόνισσες όλοι στην Αθήνα την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, όλοι στην Πλατεία Συντάγματος στις 2 το μεσημέρι. Εκεί μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων θα διαδηλώσουμε τη θέλησή μας: Όχι στον όρο Μακεδονία στο όνομα των γειτόνων, όχι στα άρθρα αλυτρωτισμού του Συντάγματος των Σκοπίων. Η Θεσσαλονίκη μίλησε, σειρά της Αθήνας να φωνάξει: Η Μακεδονία είναι ελληνική», αναφέρει χαρακτηριστικά το βίντεο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου