Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ιδρυτικό μέλος του «Ρουβίκωνα» προειδοποιεί: Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα.

ΣΧΟΛΙΟ : Ποιός θέλει να εκφοβίσει τον Ελληνικό λαό να υπερασπιστεί τα δικαιά του;
Ποιοί και γιατί γράφουν για αίμα στο Facebook για μαχαιριά,και αν κάποιοι άλλοι έχουν περίστροφα ή καλάζνικοφ ή μολότωφ;
Πόσο προδότες είναι στο Ρουβίκωνα;
Ο Ελληνικός λαός που θα κατέβει στο Σύνταγμα δεν κατεβαίνει ούτε για να σπάσει βιτρίνες και καταστήματα,ούτε για να ρίξει μολότωφ και να προκαλέσει καταστροφές.
Τέτοιες ανθελληνικές δημοσιεύσεις νομίζουμε ότι ξεφεύγουν τελείως από την Ειρηνική διαμαρτυρία που θα γίνει.Σε περίπτωση που κάποια σκοτεινά κέντρα δημιουργήσουν το παραμικρό θα έχουν και την ιστορική ευθύνη των γεγγονότων.

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας», σε... σχόλιό της για το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα την προσεχή Κυριακή, υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Ιδρυτικό μέλος του «Ρουβίκωνα» προειδοποιεί: Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα
Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του «Ρουβίκωνα», ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα: «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού, προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.

Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι «ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου