Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Δορυφόρος προκάλεσε πυρκαγιά στο Περού.

  Μια μυστήρια πυρκαγιά που εντοπίστηκε στο Περού το Σάββατο,προκλήθηκε από παλιό δορυφόρο που έπεσε στη γη.Mysterious satellite plummets to Earth in fireball (PHOTOS)

 Η Περουβιανή Πολεμική Αεροπορία έσπευσε να αποκαλύψει την πηγή της πυρκαγιάς, μετά την ανακάλυψη του στρογγυλού αντικειμένου από τους ντόπιους, κοντά στο Larancahuani, στην περιοχή Puno ,κοντά στα σύνορα τη Βολιβία, αναφέρει ο La Nacion.
Οι ντόπιοι προειδοποίησαν την Περουβιανή Πολεμική Αεροπορία (FAP), η οποία στη συνέχεια απελευθέρωσε τις εικόνες των συντριμμιών για να σταματήσει οποιεσδήποτε θεωρίες σχετικά με τα UFO.
"Σύμφωνα με την πρώτη ανάλυση, ήταν μια δεξαμενή καυσίμου ενός απομονωμένου δορυφόρου", δήλωσε ο διοικητής, Pedro Palza, του Κέντρου FAP στο AFP, αναφέρουν οι La Nacion.
"Μιλάμε για το τμήμα ενός δορυφόρου που σταμάτησε να λειτουργεί, συνήθως είναι γνωστός σαν  σκουπίδια", είπε.

Το αντικείμενο είναι σφαιρικό και κατασκευασμένο από μέταλλο. Δημιούργησε ένα εφέ πυρκαγιάς δεδομένου ότι αντιμετώπισε τριβές ενώ εισήλθε ξανά στην ατμόσφαιρα της Γης. Ωστόσο, οι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του δορυφόρου. "Θα το εξετάσουμε, στέλνουμε μια ομάδα για να ερευνήσουμε την προέλευσή του", δήλωσε ο Πάλζα.

Η αστυνομία προειδοποίησε τους ανθρώπους να μην αγγίζουν το αντικείμενο, σε περίπτωση που είναι ραδιενεργό, αναφέρει η Gestion.

https://www.rt.com/news/417505-satellite-fireball-peru-photos/
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου