Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Οι διαδηλωτές κατά του Padmaavat έσπασαν σχολικό λεωφορείο στο Gurugram,

Εκατοντάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους στο Gurugram την Τετάρτη,καίγοντας  ένα κρατικό λεωφορείο παρά τις απαγορευτικές εντολές που επιβλήθηκαν στην πόλη, ακόμη και όταν πέταξαν πέτρες σε ένα σχολικό λεωφορείο που περνούσε από την περιοχή.
Padmaavat protests, Karni sena, karni sena padmaavat, Gurugram bus on fire, Gurgaon bus attacked, karni sena gurgaon bus Το προσωπικό του σχολείου είπε στην ANI ότι μόλις το λεωφορείο έφυγε από το σχολείο, δέχτηκε επίθεση από διαδηλωτές. "Μόλις βγήκαμε από το σχολείο το λεωφορείο δέχτηκε επίθεση. Ακόμα και η αστυνομία δεν μπορούσε να τους ελέγξει. 

Το περιστατικό συνέβη όταν το σχολικό λεωφορείο διέσχιζε την περιοχή ενώ οι διαδηλωτές πυρπόλησαν το λεωφορείο στη γραμμή Haryana Roadways στο Μπόντσιο. Σύμφωνα με την PTI, μια ομάδα περίπου 60 διαδηλωτών επιτέθηκε στο λεωφορείο με μπαστούνια μπαμπού ζητώντας από τον οδηγό να σταματήσει το όχημα. Όταν ο μηχανοδηγός δεν συμμορφώθηκε, οι κακοποιοί έσπασαν το όχημα με πέτρες προφανώς για να βλάψουν τα παιδιά.

Τουλάχιστον 24 άτομα έχουν συλληφθεί από την αστυνομία του Gurgaon σήμερα, συμπεριλαμβανομένων 13 ατόμων που έχουν συλληφθεί για το κάψιμο λεωφορείου Haryana Roadways στο Bhondsi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου