Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Διαπραγματευόμαστε με έναν «τελειωμένο;» – Χάος στην Αλβανία – Ετοιμάζονται να ρίξουν τον Ε. Ράμα – Δείτε βίντεο.Πάνω από 300 χιλιάδες υποστηρικτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην Αλβανία βγήκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στους δρόμους των Τιράνων, διαδηλώνοντας κατά της κυβέρνησης  απαιτώντας την παραίτηση του Εντι Ράμα επίσημου  «φίλου» και στενού συνομιλητή του Έλληνα πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, κατονομάζοντας τον Αλβανό πρωθυπουργό ως μαφιόζο και έμπορο ναρκωτικών.

Ως γνωστόν ο Ράμα έχει «γεμίσει»  την Αλβανία με ινδική κάνναβη την οποία καλλιεργούν σε πολλά μέρη υπό την παρουσία «ιδιωτικών στρατών», και την  ανοχή της διεφθαρμένης αστυνομίας  που κάνει τα « στραβά μάτια».

Οι χιλιάδες Αλβανοί πολίτες που κατέκλυσαν την πρωτεύουσα κρατώντας σημαίες της Αλβανίας μαζί με σημαίες των ΗΠΑ και της ΕΕ, φώναξαν συνθήματα εναντίον των μελών της κυβέρνησης τα οποία θεωρούν ότι είναι διεφθαρμένα και έχουν σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.΄
Τους κατηγορούν εκτός όλων των άλλων για εμπορία όπλων και ναρκωτικών και τους θεωρούν μεγαλομαφιόζους.
Την ίδια ακριβώς στιγμή ο  Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι η Αθήνα είναι έτοιμη για μια στρατηγική συμφωνία με την Αλβανία και τον Έντι Ράμα «βαφτίζοντας τον ως έντιμο συνομιλητή »  .

Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης προέβη στη δήλωση μετά τις συζητήσεις που είχε  με όλους τους πολιτικούς ηγέτες προκειμένου να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στο διάλογο με την Αλβανία και το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Αναφερόμενος στο διάλογο με την Αλβανία, ο Τσίπρας είπε ότι ενημέρωσε τους ηγέτες ότι ο δρόμος που έχει προετοιμάσει για την πλήρη εξομάλυνση και αναβάθμιση των διμερών σχέσεων με την Αλβανία είναι ανοικτός, ανέφερε το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων ANA MPA.

«Είμαστε έτοιμοι για μια στρατηγική συμφωνία με την Αλβανία που θα λύσει τις κρίσιμες διαφορές και θα οδηγήσει στην προώθηση των διαπραγματεύσεων της Αλβανίας για την ένταξή της στην ΕΕ», δήλωσε ο Τσίπρας, προσθέτοντας ότι «σχετικά με αυτό το θέμα φαίνεται να διαμορφώνεται μια ευρεία πολιτική συναίνεση την οποία Καλωσορίζω».
Πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη συνδιαλλαγή με έναν  διαπιστωμένο μαφιόζο Αλβανό που είναι στο πρωθυπουργικό θώκο της χώρας. Μάλιστα αλβανικές πηγές αναφέρουν ότι ο Ράμα είναι σχετικά κυκλοθυμικός και «ξεχνάει» πολύ εύκολα.
Οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών την προηγούμενη ημέρα του συλλαλητηρίου είχαν προειδοποιήσει τους πολίτες τους  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι αναμένουν….επεισόδια και εξελίξεις την χώρα .

Έτσι όπως γίνεται κατανοητό οι συνδιαλλαγές της  Ελλάδος με μια  διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία στα Τίρανα , είναι άκαιρη , επικίνδυνη και συνιστά εθνικό έγκλημα.
Αυτόν βρήκε να λύσει όλες τις ελληνοαλβανικές διαφορές ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας , δεν ανέμενε λίγο μήπως φανεί στον ορίζοντα κανένας λιγότερο αναξιόπιστος από τον Ράμα που κατεδάφιζε σπίτια Ελλήνων και υφάρπαζε  περιουσίες Ελλήνων Χειμαριωτών για λογαριασμό Τούρκων επιχειρηματιών;   

Υπενθυμίζουμε ότι η «φωτιά» που βάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την Αλβανία συνεχίζεται με την de facto δημιουργία συμπαγούς αλβανικής μειονότητας θέτοντας παράλληλα και θέμα «προστασίας της»  , ενώ η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε «ελαφρά την καρδία» την ίδρυση  αλβανικών σχολείων εντός των ελληνικών σχολικών μονάδων  για την εκμάθηση της γλώσσας αυτής .

Δεν διευκρινίστηκε όμως για ποια προστασία συνομίλησαν οι δύο άντρες και από ποιον απειλούνται οι Αλβανοί στην Ελλάδα, οι οποίοι ευρίσκονται στην χώρα μας από το 1991 και θεωρητικά έχουν ενταχθεί πλήρως στην ελληνική κοινωνία με τα όποια προβλήματα. Που αποσκοπεί  η αυτονόμηση τους εντός ελληνικής κοινωνίας ; 
  Η έναρξη μαθημάτων αλβανικής γλώσσας σε παιδιά αλβανόφωνων οικογενειών, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, μπορεί να σημαδεύτηκε από κάποιες αντιδράσεις αλλά και πολλές ανακοινώσεις φορέων υπερ των μαθημάτων, αλλά μάλλον ουδείς αντελήφθη πως την ίδια ημέρα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ξεκίνησε και το πρώτο αλβανικό σχολείο στην Παλαιόχωρα Χανίων.


Φαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά αυτός αποτελεί για την δύση και τις ΗΠΑ το κόμμα «που τα λύνει όλα» και συμφέρει.

Έτσι βάλθηκαν οι αριστεροί να λύσουν όλα τα ελληνικά εθνικά ζητήματα με εθνική «ζημιά» για να ξεμπερδεύουν ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΤΡΌΙΚΑ μια για πάντα με τους Έλληνες . Δεν θα  προφτάσουν όμως διότι έρχεται ένας …πολύ μεγάλος πόλεμος πολύ σύντομα σύμφωνα με όλα τα διεθνή αμυντικά ινστιτούτα και όλες τις ενδείξεις .  
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου