Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΕΙΓΟΝ: ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

alt
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΙΑ 
Από το παρόν διαδικτυακό μετερίζι, οι φορές που προβάλλαμε την ανάγκη για βοήθεια σε συνανθρώπους μας ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, γιατί πάντα θεωρούσαμε ότι για να βοηθήσει κανείς τον συνάνθρωπό του δεν χρειάζεται ενδιάμεσους κι ότι αυτός που θέλει κι έχει και την δυνατότητα να βοηθήσει, μπορεί να το κάνει στον διπλανό του. Θεωρούσαμε πάντα πως όλο και κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη, θα έχει στο στενό ή ευρύτερο περιβάλλον του.

Όταν το πράξαμε, για κάποια άτομα που γνωρίζαμε προσωπικά και δεν επαρκούσε η βοήθεια των οικείων, με την όποια αξιοπιστία μπορεί να έχει κανείς διαδικτυακά σε καιρούς καχυποψίας, η βοήθεια όλων έπιασε τόπο και σώθηκαν άνθρωποι:
Άλλο ένα θύμα του πολέμου των μνημονίων δεν άντεξε... - SOS: ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!

Υπάρχει μία οικογένεια που η οικονομική κρίση την έπληξε σκληρά.
Κλασσική περίπτωση: νοικοκυραίοι που μέσα στα χρόνια των μνημονίων γονατίσανε...
Ο πατέρας άνεργος, η μάνα με προβλήματα υγείας και ο γιος κι εκείνος άνεργος με άλλα πιο δύσκολα προβλήματα υγείας... Δεν έχουν ούτε για τα φάρμακά τους... 
Σωρός οι απλήρωτοι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις και οι κοντινοί που όλα αυτά τα χρόνια βοηθήσαν για τα απαραίτητα πλέον δεν επαρκούν.
Χθες είδαμε τον πατέρα στα έσχατα όρια της απογοήτευσης.
Τον ρωτήσαμε «τι συμβαίνει;» και μας απάντησε ότι ενώ έχει έτοιμα τα χαρτιά του για την σύνταξη, δεν έχει να πληρώσει ένα ποσό λίγο παραπάνω από 2.000 €, σε ταμείο ασφάλισης κι επιμελητήριο για να πάρει ένα χαρτί, να βγει στην σύνταξη και να μπορέσει η οικογένεια να αρχίσει να πληρώνει τις υποχρεώσεις της και να σταθεί στα πόδια της.

Έτσι πήραμε την πρωτοβουλία, σε συνεννόηση με τον γιο της οικογένειας, να κάνουμε έκκληση στην αγάπη σας, με την όποια αξιοπιστία μας διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, όποιος μπορεί και με όποιο ποσό, να κάνει κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να βοηθήσουμε τον πατέρα της οικογένειας, να βγάλει σύνταξη:
Εθνική Τράπεζα 
ΙΒΑΝ: GR97.0110.7640.0000.7645.2283.955 
Το όνομα θα το δίνουμε στο email:
για ευνόητους λόγους, να μην εκθέσουμε.

Ο Θεός να ανταμείψει αυτούς που θα βοηθήσουν κι αυτούς που θα θέλανε να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν πρακτικά.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου