Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Από πού θα έρθει το ξαφνικό;

Οι μέρες πλησιάζουν για τις τέσσερις του Φλεβάρη,  το σύστημα θεωρητικά δεν το βολεύει να εμφανιστούν ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες στο Σύνταγμα…. και έχει φανεί αυτό με όσα προσπαθεί να στήσει, να αποδομήσει κοκ..

Τι θα κάνουν Λοιπόν θα τα αφήσουν στην τύχη του;  Αν όντως το φοβούνται,  αν δεν έχουν στησει κάτι που έχει να κάνει με το ίδιο το  συλλαλητήριο…. τότε θα πρέπει να πράξουν από σήμερα κιόλας!
Δηλαδή εγώ από σήμερα κοιτάω τον ουρανό να δω ξεκίνησαν περισσότεροι ψεκασμοί;
θα Ρίχνει κροκόδειλους και θα χει τυφώνες στις 4 Φεβρουαρίου;  η να το χοντρύνω σε κάτι πιο σληρο του ροκ εντ ρολ;
θα δουλέψει παρακράτος κάργα;  τι θα σκαρφιστούν να το εμποδίσουν;
Γιατί αν θυμάσαι και τα προηγούμενα άρθρα μου όπου κατά κάποιο τρόπο βγήκαν αληθινά με τις προσπάθειες για αρχηγηλικη στο συλλαλητήριο…. τότε αν δεν τους δούμε να κάνουν κάτι  αρχίζει και μυρίζει άσχημα το πράγμα!
Θα αρχίζει και μυρίζει ότι ήδη έχει τελειώσει το παραμύθι,  ότι έχουν κάνει ήδη τις συμφωνίες τους…. και με το χρόνο που κερδίζουν απλα  εκτονώνουν την οποιαδήποτε οργή θα υπήρχε!
Γιατί για φαντάσου,   με κάποια κόλπα ακόμα επικοινωνιακά…. να κατεβούμε όχι μόνο μία φορά αλλά άλλες 10… Όπου στις μισές κάποιες ομάδες θα παρεκτραπούν και θα ασχοληθούμε με έκτροπα για να μην κοιτάμε το στόχο…. τις άλλες μισές ο ουρανός θα ρίχνει βότσαλα…. κάπου εκεί να δημιουργηθούν και μερικές υποομάδες…. που θα αναλάβουν μία πιο σκληρή τακτική και θα αρχίσουν τις απειλές…. και λίγη η φαγωμάρα ακόμα μεταξύ μας…. Πού θα πάει Θα εκτονωθεί το τσουκάλι!
Δεν τα λέω αυτά για να μειώσω Το πρέπει το τεράστιο πρέπει όπου στο συλλαλητήριο στις 4 Φεβρουαρίου πρέπει να έχει εκατομμύρια ανθρώπους….  τα λέω μήπως είναι η περίπτωση όπου ο ασθενής έχει ήδη ακολουθήσει τον δρόμο προς τον Άγιο Πέτρο…. και εμείς Απλά μαζευόμαστε να μιλήσουμε στο γιατρό να τον προσέξει!
Γιατί αν συμβαίνει αυτό και εμείς ακόμα κάνουμε συλλαλητήρια χωρίς να το θέλουμε βοηθάμε να εξαφανιστεί η σπίθα  που μπορεί να κάνει τον λαό να ξεσηκωθεί!
Το  πείραμα του βατράχου μας το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια… αργά-αργά η θέρμανση Και Ο Βάτραχος δεν καταλαβαινει καν που βρίσκεται και οτι κινδυνεύει,ετσι καθεται εκει μέχρι να σκάσει!
Για να έχει ουσία όμως ένα άρθρο πρέπει να περάσει σε έναν ακριβή στόχο και να θέσει το ερώτημα η να απαντησει σε ένα προβληματισμό..
Το θέτω Λοιπόν Απλά σε όλους όσους αυτή τη στιγμή νιώθουν την αδικία και την οργή να ξεχειλίζει  για το θέμα της παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας…
Πέραν του ότι κάνουμε μέσα στο οριο των δικαιωμάτων που θεωρητικά μας δίνει αυτή η μεγάλη φυλακή που ζούμε…τι θα γίνει… και πώς θα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙ…  και από ποιους θα συντονιστεί  το επόμενο βήμα αν το θέμα Μακεδονίας έχει ήδη δρομολογηθεί και δεν γυρίζει πίσω;
Εδώ σε θέλω Κάβουρα  Γιατί καλή η κόρη σου  αλλά μυρίζουν τα πόδια της!
Κάνουμε ότι κάνουμε για το θεαθήναι….. η είμαστε ετοιμοι εκατομμύρια Έλληνες να το πάμε εκεί που πρέπει;
Μπορεί να σας φαίνεται χαζό το ερώτημα αλλά τη στιγμή που θα χρειαστεί να παρθούν οι αποφάσεις οι ακαριαίες  θα κατανοήσετε ότι η φωνή του λαού δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ να έχει προσυντονισμό από κανέναν….. γιατί το αναγκαίο ξέσπασμα δεν μπορεί να γίνει ποτέ Μέσα Από πρόβα generalе… δεν μπορεί ποτέ να έχει σενάριο και σκηνοθέτες!
Σας ενημερώνω και σας μιλάω τουλάχιστον 7 χρόνια, σε αυτά τα 7 χρόνια διάλεξα ενα δρόμο ο οποίος μου έχει κοστίσει πολύ…. και πάνω από όλα έχει κοστίσει στην ψυχή μου…. δεν διάλεξα ούτε μία φορά να σας πω αυτά που σας βολεύουν στα αυτιά σας…. δεν διάλεξα ούτε μία φορά να πάω με τους πολλούς….. δεν διάλεξα ούτε μία φορά να πάω Έστω και με μία ομάδα… Έτσι για το γαμότο για να έχω μία μικρή ασφάλεια… και δυστυχώς και τώρα όσο και να θέλω μέσα από την ψυχή μου να βλέπω τον Έλληνα ενωμένο προς ένα στόχο και σκοπό δεν μπορώ να μην ξανά γίνω η Κασσάνδρα  ενός λάθος σχεδίου με λάθος τρόπο εκτελεσμένο!
Το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή για να προσφέρω έστω και την τελευταία στιγμή μία μικρή γνώση και συμβουλή για όλους μας είναι να σας ζητήσω να είστε προετοιμασμένοι όχι για τη μέρα της φιέστας αλλά για το αύριο αυτής!
θέστε το παραπάνω ερώτημα που σας έκανα βαθιά μέσα σας,  αναγνωρίστε αν θα μπορέσετε ποτέ να το χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία ότι κάνατε όσα έπρεπε να κάνετε μέσα από τις συγκεντρώσεις Σε διάφορες πόλεις…. αναρωτηθείτε αν η κακή στιγμή…. Τελικά έρθει…. τι θα κάνουμε;
Ποιος θα το οργανώσει αυτό; Η ποιος θα το σβήσει αυτό;…
Εάν έρθει η στιγμή Όπου η φωνή του λαού και το ξέσπασμα θα πρέπει να περάσει σε διαπραγμάτευση Ποιος ή ποιοι θα είναι αυτοι  που θα έχουν το λόγο;
Εάν έρθει η στιγμή που τα πράγματα πάνε εκεί που είναι να πάνε… εκεί που λέει το δίκιο του λαού να πάνε αν κάποιοι για οποιοδήποτε λόγο έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα μας… σε εκείνη την μικρή στιγμή την ακαριαία…. Ποιοι θα εκπροσωπήσουν τα εκατομμύρια του λαού;
Αν όλα αυτά που σας λέω σας φαίνονται  φανταστικά  τότε μάλλον δεν είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος  Και μάλλον υπερβάλλω για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας….τότε μη με ακούσετε… μην σκεφτείτε… μην αποφασίζετε από τώρα… τι θα κάνετε Αν έρθει η κακιά στιγμή!
Αν όμως το βλέπετε ως πιθανότητα να συμβεί θα πρέπει σήμερα κιόλας να πάρετε τις αποφάσεις που χρειάζεται ώστε στη στιγμή του πανικού να γνωρίζετε Ποιοι πάνε μπροστά Ποιοι πάνε πίσω;
Και πάνω από όλα Ποιοι έχουν δικαίωμα στο λόγο…  και με ποιο κριτήριο η δικαίωμα θα έχουν αυτοί δικαίωμα στο λόγο!
Όταν έχεις ουσιαστική μάχη  σχεδιάζεις από το παρελθόν για το μέλλον…. και δεν έχεις μόνο μία χρονική στιγμή όπου Το σχέδιό σου εξελίσσεται…. αυτό κάνουν οι εχθροί σου… αν δεν κάνεις το ίδιο θα έχεις χάσει!
Αν δεν πιστεύεις ότι αυτό είναι μία μάχη που θα δώσει ο ελληνικός λαός απέναντι στη νέα παγκόσμια τάξη και τα σχέδια της τότε η αντιπροσώπευση σου και η παρουσία σου προσωπικά εμένα δεν μου λέει τίποτα…. γιατί απλά δεν έχεις καταλάβει τι παίζεται… τι διακυβεύεται  αυτή τη χρονική στιγμή!
θα κλείσω εδώ πιστεύοντας ότι έχω δώσει σφαιρικά την σκέψη που θέλω να βάλω στο μυαλό σου…. με το ερώτημα να παραμένει αναπάντητο….. κάνουμε ότι κάνουμε για να κερδίσουμε το δίκαιο… η κάνουμε ότι κάνουμε για να πούμε ότι ήμασταν και εμείς εκεί!
Θες να χάσεις ή να κερδίσεις;  σε παίρνει να χάσεις;
Προς άπαντες συντονιστές λοιπον,  φανερούς και κρυφούς….  το δικαίωμα του λαού της Ελλάδος να υποστηρίξει την ιστορία του  είναι πάνω από κάθε νομο….  το δικαίωμά μας να μην αφήσουμε να χαθεί Η ιστορία μας είναι πάνω από κάθε νομο!
Αρχίστε αυτό να το επεξεργάζεστε μέσα σας…!!!!

Stranger..
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου