Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Η έκλειψη της 8ης Απριλίου 2024: 40 μέρες ακόμα…


Η μεγάλη αμερικανική έκλειψη της 8ης Απριλίου 2024, τι σημαίνει, είναι ζώδιο, θα ακολουθήσει η κρίση; Αυτά είναι τα ερωτήματα που απασχολούν πολλούς. Έχω δει πολλές προφητικές

πληροφορίες για την έκλειψη και από όλες τις πληροφορίες που έχω συναντήσει πιστεύω ότι η κρίση θα ακολουθήσει αυτή την έκλειψη. Και μπορεί να αρχίσει να ακολουθεί αμέσως και ή σε μεσοδιάστημα σαράντα ημερών. 

Και ο Ιωνάς άρχισε να μπαίνει στην πόλη μια μέρα διαδρομή, και φώναξε, και είπε: Σαράντα μέρες ακόμη, και η Νινευή θα συντριβεί. Ιωνάς 3:4 

Να γιατί πιστεύω ότι θα ακολουθήσει η κρίση. Αρχικά, ο κόσμος ως σύνολο αυξάνεται συνεχώς σε κακία. Και παραδοσιακά οι ηλιακές εκλείψεις σηματοδοτούν κρίση ή ευλογίες για τα έθνη των εθνικών — ευλογία εάν είναι δίκαια και κρίσεις εάν είναι άδικα. Αυτά τα γεγονότα σηματοδοτούν ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να δέχεται κρίση και οι κρίσεις θα αυξηθούν. 

Η δικαιοσύνη εξυψώνει ένα έθνος· αλλά η αμαρτία είναι όνειδος για κάθε λαό. Παροιμίες 14:34 

Έχουμε επίσης το παράδειγμα της τελευταίας έκλειψης - ακολούθησε κρίση και μια μεγάλη κρίση έγινε σε διάστημα 40 ημερών. Υπήρχαν 40 ημέρες αποκλειστικότητας μεταξύ της έκλειψης του 2017 και των μαζικών πυροβολισμών στο Λας Βέγκας. 

Λας Βέγκας Μαζική Σκοποβολή? Η κρίση των 40 ημερών έπεσε ακριβώς όπως προείπε η έκλειψη 

Άλλες κρίσεις ακολούθησαν επίσης την έκλειψη, απλά σκεφτείτε όλα τα άσχημα πράγματα που έχουν συμβεί στον κόσμο από την έκλειψη του 2017. 

Έτσι, επειδή η κρίση ακολούθησε την έκλειψη του 2017 και οι ΗΠΑ και ο κόσμος δεν έχουν μετανιώσει για τις αμαρτίες τους αλλά έχουν αυξήσει την αμαρτία τους, έτσι πιστεύω ότι η κρίση θα ακολουθήσει αυτήν την έκλειψη και μπορεί να ακολουθήσει το ίδιο μοτίβο. Ενδέχεται να δούμε μια σημαντική κρίση να ακολουθεί αμέσως και ή σε σαράντα ημέρες αποκλειστική μετά τις 8/4/2024, που είναι 19/5/2024, και άλλες κρίσεις να ακολουθούν. 

Δείτε τώρα αυτό το σχόλιο που άφησε ο Mark H σε προηγούμενη ανάρτηση. 

Γεια σου William, 

Έχω ασχοληθεί με το Stellarium στο Διαδίκτυο και όπως ίσως γνωρίζετε, αύριο, 8 Απριλίου, την ημέρα της έκλειψης, ο Ήλιος βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον αστερισμό του Κήτου, τη φάλαινα. Αυτό που είναι ενδιαφέρον σε αυτό είναι ότι ο βιβλικός μελετητής Donald Wiseman είχε υποθέσει ότι μια ηλιακή έκλειψη έλαβε χώρα όταν ο Ιωνάς έφτασε στη Νινευή και παρότρυνε τους ανθρώπους να μετανοήσουν, διαφορετικά η πόλη θα καταστρεφόταν. Φυσικά, οι κάτοικοι της Νινευή (Ασσυρία) είχαν καλή μνήμη του πώς ένας άγγελος κατέστρεψε 185.000 στρατιώτες σε μια νύχτα και όταν ο Ιωνάς έφτασε με έκλειψη και μια προειδοποίηση ότι ο Θεός θα τους καταστρέψει σε 40 ημέρες, αν δεν μετανοούσαν, είχαν λόγους να να ανησυχείτε ότι αυτός ο τύπος μάλλον έλεγε την αλήθεια, οπότε μετάνιωσαν! Τώρα αυτό με φέρνει σε μερικές ημερομηνίες για να παρακολουθήσω. Γνωρίζουμε ότι η Νινευή είχε 40 ημέρες. Σαράντα ημέρες μετά την 8η Απριλίου είναι η 18η Μαΐου 2024. Μπορεί να το έχετε ξανακούσει αυτό επειδή είστε άνθρωπος των αριθμών, αλλά ο αριθμός 68 εμφανίζεται για μεγάλους παγκόσμιους πολέμους. Για παράδειγμα, ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν 28-7-1914. Αν προσθέσετε 7 + 28 + 19 + 14 ισούται με 68. Ο Β Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν 9-1-1939. Αν προσθέσετε 9 + 1 + 19 + 39 ισούται με 68. Όταν η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία ήταν 24-2-2022. Αν προσθέσετε 2 + 24 + 20 + 22 ισούται με 68. Τώρα 40 ημέρες μετά την έκλειψη ηλίου είναι 18 Μαΐου 2024. Η επόμενη κιόλας μέρα μετά το πέρας των 40 ημερών είναι 19 Μαΐου 2024. Αν προσθέσετε 5 + 19 + 20 + 24 ισούται με 68. Επομένως, μια πιθανή ημερομηνία παρακολούθησης για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο θα είναι εκείνη την ημέρα. 

Έτσι, όχι μόνο έχουμε μια πιθανότητα Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, ας έχουμε επίσης υπόψη ότι η διαδρομή έκλειψης του 2024 διασχίζει τη διαδρομή της έκλειψης του 2017 ακριβώς πάνω από τη σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο σεισμός της Νέας Μαδρίτης θα ακολουθήσει τη διαίρεση της γης του Ισραήλ. 

Το Deal of the Century είναι το Deal of Death 

Στην πραγματικότητα, προηγούμενες κρίσεις για τη γη μας έχουν συμβεί ως αποτέλεσμα της μεταχείρισής μας προς το Ισραήλ, όπως ο τυφώνας Κατρίνα , κάναμε το Ισραήλ να διαλύσει ορισμένους από τους οικισμούς του και αμέσως μετά τον τυφώνα Κατρίνα κατέστρεψε ορισμένους από τους οικισμούς μας. Και όταν χωρίσουμε τη γη του Ισραήλ, πιστεύω ότι ο Θεός θα χωρίσει τη γη μας με έναν τεράστιο σεισμό που θα σχίσει γεωφυσικά τη χώρα μας στα δύο. 

Στην πραγματικότητα, ξέρατε ότι ακριβώς την ώρα που ο σεισμός 4,8 βαθμών ταρακούνησε τη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα που το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συζητούσε για το Ισραήλ και βασικά καταδίκαζε τις ενέργειές τους;  Σημείωση: ο συγχρονισμός αριθμών, 4,8--4/8.

Σημάδι από ψηλά; Σεισμός έπληξε το Ισραήλ κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ 

Στη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, κατά την οποία το Ισραήλ για άλλη μια φορά υποβλήθηκε σε ομόφωνη «καταδίκη» – αυτή τη φορά για το χτύπημα του αυτοκινήτου που μετέφερε υπαλλήλους της «World Central Kitchen» – σημειώθηκε σεισμός στη Νέα Υόρκη. 

Η συνάντηση μόλις ξεκίνησε και η πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης «Save the Children» Jeanty Soripto μίλησε στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας. Ο ομιλητής είπε ότι «τα σχολεία είναι ιδρύματα όπου τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται, όχι να βομβαρδίζονται και να καταστρέφονται» όταν σείστηκε το κτίριο του ΟΗΕ. Η Σορίπτο διέκοψε την ομιλία της. Οι παρευρισκόμενοι περίμεναν να δουν αν θα χτυπήσει ο συναγερμός, αλλά η εκκένωση δεν ανακοινώθηκε και έτσι συνέχισε την ομιλία της. Ακολούθησαν άλλοι μικροί μετασεισμοί. 

Ολόκληρο το περιστατικό μπορείτε να παρακολουθήσετε στο 16ο λεπτό της εκπομπής. 

Γενικά, η συνάντηση διεξήχθη με το συνηθισμένο πνεύμα για αυτήν την περίπτωση. Εκπρόσωποι αραβο-μουσουλμανικών και ασιατικών χωρών κατηγόρησαν το Ισραήλ για όλα όσα συνέβαιναν, ενώ οι δυτικοί διπλωμάτες κράτησαν μια σχετικά ουδέτερη θέση. 

Ένα άλλο γεγονός που θα ήθελα να μας υπενθυμίσω είναι ότι αυτή η έκλειψη σχηματίζει ένα τρίγωνο με την έκλειψη του 2017 και του 2023. Πιστεύω ότι τα γεωμετρικά σημεία τομής του τριγώνου της έκλειψης δείχνουν επίσης την κρίση και πιο συγκεκριμένα την κρίση της πείνας. 

Το μήνυμα των γεωμετρικών σημείων τομής του τριγώνου της έκλειψης .Συμπέρασμα: Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς πότε ή τι, αλλά πιστεύω ότι η κρίση έρχεται στις ΗΠΑ και στον κόσμο και αυτή η έκλειψη είναι σημάδι επερχόμενων κρίσεων. 
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου