Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Προφητεία του Νοστράδαμου: από την ημερομηνία «καθρέφτη» των δύο και των τεσσάρων, θα ξεκινήσει ο τρόμος που δεν έχει ίσο.

 Οι ιστορικοί, οι παραβάτες του κώδικα και οι απλοί λάτρεις των μυστικών και των γρίφων παλεύουν με τις προφητείες του Νοστράδαμου, του μεγάλου προγνωστικού, εδώ και πεντακόσια χρόνια. Πιστεύεται ότι στα τετράστιχά του προέβλεψε το μέλλον μέχρι το 3797.

Προφητεία του Νοστράδαμου: από την ημερομηνία «καθρέφτη» των δύο και των τεσσάρων, θα ξεκινήσει ο τρόμος που δεν έχει ίσο
φωτογραφία

Μεσοταξίδι

Αλλά είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τα τετράστιχα του Νοστράδαμου. Και το θέμα δεν είναι μόνο στις αλληγορίες που χρησιμοποίησε ο αλχημιστής, αλλά και στη σειρά και τις ημερομηνίες των προβλέψεων. Τα μεγαλύτερα μυαλά της ανθρωπότητας εξακολουθούν να χτίζουν θεωρίες για το σε ποια χρόνια ανήκει αυτό ή εκείνο το τετράστιχο. Είναι σαφές μόνο ότι δεν είναι με χρονολογική σειρά.

Ορισμένοι παραβάτες κωδικών έχουν αυτοπεποίθηση: έχουν βρει αρκετές προβλέψεις που μιλούν συγκεκριμένα για το 2024. Και ένα από αυτά, ο αριθμός IV. 24. (4.24) μπορεί να αναφέρεται σε ένα από τα κύρια «καθρεπτικά ραντεβού» της δεκαετίας, που αποτελείται από δύο και τέσσερα - 24/04/2024. Δυστυχώς, αυτά τα νέα δεν είναι τόσο καλά όσο φαίνονται. Πράγματι, σε αυτή την προφητεία, ο Michel de Notredame μίλησε για τον ερχομό του παγκόσμιου κακού και ακόμη και για τον ίδιο τον Αντίχριστο - στο πρόσωπο μιας συγκεκριμένης γυναίκας.

Προφητεία του Νοστράδαμου: από την ημερομηνία «καθρέφτη» των δύο και των τεσσάρων, θα ξεκινήσει ο τρόμος που δεν έχει ίσο
φωτογραφία

Μεσοταξίδι

Στην /κάτω/ την αγία γη θα ακουστεί η προσποιητή φωνή μιας κυρίας,

Μια φωτιά που ανάβει ο άνθρωπος θα εκληφθεί λανθασμένα ως θεϊκή,

Η γη θα βαφτεί με το αίμα των ερημιτών,

Και οι ιεροί ναοί θα καταστραφούν ως ακάθαρτοι.

Ο μάντης προέβλεψε μια αλλαγή στους νόμους και τη θρησκεία σε όλη τη γη. Και ποιος ξέρει αν όλα πραγματικά δεν θα ξεκινήσουν από την "ημερομηνία καθρέφτη" - αν το σκεφτείς, τότε όλα οδεύουν προς αυτό.

Παρεμπιπτόντως, μια άλλη προφήτισσα, η Μητέρα Τερέζα, μίλησε επίσης για τον Αντίχριστο ως συγκεκριμένη γυναίκα.

Όσο για τον Νοστράδαμο, μια άλλη προφητεία του, η οποία χρονολογείται από το 2024, είχε αποκρυπτογραφηθεί στο παρελθόν. Και αναφέρει μια πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία: 20 Μαΐου. Την ημέρα αυτή θα συμβεί κάποιος κατακλυσμός πρωτοφανούς καταστροφικής δύναμης. Θα είναι φυσικό, ή έργο ανθρώπινου χεριού - αλλά η καταστροφή θα καταστρέψει πολλούς ανθρώπους.

wday.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου