Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Οι αντίπαλες «ομάδες» για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο έχουν οριστεί.

 

Εχω δει μερικά τρελά πράγματα τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό είναι μια τρέλα πέρα από κάθε όριο.  Την περασμένη εβδομάδα, ο Michael E. Mann μίλησε στη συμμαχία EcoHeath: Πράσινος πλανήτης και οικονομικό όφελος 2024. Απλά για να ανακεφαλαιώσουμε ποιοι είναι καθένας από αυτούς τους παίκτες: 

  • Ο Michael E. Mann είναι ο δημιουργός του «γραφήματος καταστροφής» που έχει οδηγήσει τη συζήτηση για την υπερθέρμανση του πλανήτη τα τελευταία 25 χρόνια. 
  • Η EcoHealth Alliance είναι η  προέκταση της CIA  με επικεφαλής τον Peter Daszak που ξεπλένει χρήματα από το NIH στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν για να δημιουργήσει ιούς κερδοφορίας (συμπεριλαμβανομένου του SARS-CoV-2 που σκότωσε πάνω από 7 εκατομμύρια ανθρώπους έμμεσα ή άμεσα…). 
  • Το «One Health» είναι το πρόσχημα που χρησιμοποιεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για να οδηγήσει τη Συνθήκη για την Πανδημία που θα επεκτείνει κατά πολύ τις εξουσίες του ΠΟΥ και θα δημιουργήσει  οικονομικά κίνητρα  για κάθε έθνος στη γη για να αναπτύξει νέους ιούς που λειτουργούν με κέρδος.

Έτσι, ένας ηγέτης του κινήματος της υπερθέρμανσης του πλανήτη μίλησε σε μια εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για την οργάνωση που μόλις δολοφόνησε 7 εκατομμύρια ανθρώπους και την εκστρατεία που σκοπεύει να ξεκινήσει νέες πανδημίες στο διηνεκές για να εμπλουτίσει το βιομηχανικό συγκρότημα βιοπολέμου. 

Και μετά, αν έχουν τον Θεό τους, ο Peter Hotez αναδημοσίευσε όλες αυτές τις πληροφορίες στο Twitter, φαντάζομαι σε ένδειξη αλληλεγγύης με όλη τη συναρπαστική γενοκτονία που συμβαίνει. 

Η εμφάνιση του Mann σε αυτό το γεγονός είναι εμβληματική μιας ανησυχητικής αλλαγής που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Σοβαροί και σκεπτόμενοι άνθρωποι του περιβαλλοντικού κινήματος προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τη βιομηχανική και στρατιωτική ρύπανση για δεκαετίες. Τώρα ο σκοπός τους έχει επιλεγεί να χρηματοδοτηθεί από τη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία και άλλους εταιρικούς ισχυρούς παράγοντες με κακόβουλες προθέσεις – και το υπόλοιπο περιβαλλοντικό κίνημα έχει προχωρήσει σε αυτό, προφανώς χωρίς αντίρρηση. Έτσι, γινόμαστε μάρτυρες μιας σύγκλισης  μεταξύ του κινήματος της υπερθέρμανσης του πλανήτη, του βιομηχανικού συγκροτήματος βιοπολέμου και των συνθηκών πανδημίας του ΠΟΥ. 

Μακάρι να μην ήταν αλήθεια αλλά εδώ είμαστε. 

Πριν προχωρήσω παραπέρα, πρέπει να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα: η ιδέα ότι οι πανδημίες οφείλονται στην υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια βλακεία και μισή. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά και δείχνουν ότι οι πανδημίες δημιουργούνται από το βιομηχανικό συγκρότημα βιοπολέμου, συμπεριλαμβανομένων των 13.000 ψυχοπαθών που εργάζονται σε περισσότερα από 400 εργαστήρια βιοόπλων των ΗΠΑ (όπως περιγράφεται με μεγάλη λεπτομέρεια στο  The Wuhan Cover-Up ). 

Δυστυχώς, η «υπερθέρμανση του πλανήτη» έχει γίνει ένα κάλυμμα για τη διάδοση της  βιομηχανικής οικονομίας του βιοπολέμου . 

Η εμφάνιση του Mann σε μια εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για ανθρώπους που είναι ξεκάθαρα ένοχοι για γενοκτονία (και σχεδίαζαν ακόμα περισσότερες σφαγές) με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αυτός είναι πραγματικά ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Μας λένε ευθέως ποιοι είναι και τι σκοπεύουν να κάνουν. 

Οι διαφορετικές πλευρές σε αυτόν τον πόλεμο δεν είναι έθνη-κράτη. Αντίθετα, η «Ομάδα Τυραννίας» είναι μια δέσμη διαφορετικών επιχειρηματικών συμφερόντων που ωθεί αυτό που έχει γίνει μια γιγαντιαία κρίση πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και η «Ομάδα Ελευθερίας» είναι απλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που απλώς προσπαθούν να επιστρέψουν στον κλασικό οικονομικό και πολιτικό φιλελευθερισμό που οδήγησε την ανθρώπινη πρόοδο από το 1776 έως το 2020. 

Να πώς βλέπω να χαράσσονται οι γραμμές μάχης: 

Ομάδα Τυραννίας.

Η βάση τους:  Ελίτ, δισεκατομμυριούχοι, η άρχουσα τάξη, το βιομηχανικό συγκρότημα βιοπολέμου, οι υπηρεσίες πληροφοριών και οι κυριλέ τεχνοκράτες.

Ιδρύματα που ελέγχουν:  WEF, ΠΟΥ, ΟΗΕ, BMGF, Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, τα περισσότερα πανεπιστήμια, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και φιλελεύθερες κυβερνήσεις σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο.

Οικονομική φιλοσοφία:  Οι δισεκατομμυριούχοι πρέπει να ελέγχουν όλο τον πλούτο στη γη. Οι αγρότες θα πρέπει να επιτρέπεται να υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούν τους δισεκατομμυριούχους, να καλλιεργούν τρόφιμα και να επισκευάζουν τις μηχανές όταν είναι απαραίτητο. Τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούν σύντομα να αντικαταστήσουν τους περισσότερους αγρότες. 

Πολιτική φιλοσοφία:  Συγκεντρωτικός έλεγχος των πάντων. Οι ελίτ ξέρουν καλύτερα. Το 90% θα πρέπει να σωπάσει, να πληρώσει τους φόρους του, να πάρει τα εμβόλια, να αναπτύξει χρόνια νόσο και να πεθάνει. Ο παγκόσμιος ολοκληρωτισμός υψηλής τεχνολογίας είναι η καλύτερη μορφή διακυβέρνησης. Οι δισεκατομμυριούχοι είναι ο Θεός.

Φιλοσοφία της ιατρικής:  Αλλοπαθητική. Κόψε, δηλητηρίασε, κάψε, σκότωσε. Οι εταιρείες δημιουργούν όλη τη γνώση. Τα σώματα είναι μηχανές. Ο υπερανθρωπισμός είναι ιδανικός. Οι δισεκατομμυριούχοι θα ζουν σύντομα για πάντα στο ψηφιακό σύννεφο. 

Το νόμισμά τους:  Προς το παρόν, πληθωριστικές πολιτικές της Ομοσπονδιακής και Παγκόσμιας Τράπεζας. Σύντομα, το ψηφιακό νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) που θα βάλει τους ανθρώπους στη θέση τους μια για πάντα. 

Μέσα πολιτικής για την προώθηση της ατζέντας τους:  One Health; ΠΟΥ για πανδημία; Κοινωνικά πιστωτικά συστήματα; Βαθμολογίες κλίματος; Εντολές εμβολίων/διαβατήρια· lockdown και στρατόπεδα καραντίνας· εξάλειψη των μικρών εκμεταλλεύσεων και της κτηνοτροφίας· εταιρικός έλεγχος όλων των τροφίμων, της γης, του νερού, των μεταφορών και του καιρού· εταιρικός έλεγχος των κοινωνικών κινημάτων· και πόλεις 15 λεπτών για τους απλούς ανθρώπους. 

Στρατιωτική στρατηγική:  Ιοί κέρδους, προπαγάνδα και εμβόλια.


Ομάδα Ελευθερίας.

Η βάση μας:  Το κίνημα της ιατρικής ελευθερίας, συνταγματιστές, μικροί ελευθεριακοί, ανεξάρτητοι αγρότες, παραγωγοί φυσικών κρεάτων και γάλακτος, φυσικοί θεραπευτές, ομοιοπαθητικοί, χειροπράκτες, γιατροί ολοκληρωμένης και λειτουργικής ιατρικής και οστεοπαθητικοί.

Ευθυγραμμισμένα ιδρύματα:  CHD, ICAN, Ινστιτούτο Brownstone, NVIC, SFHF, η εκστρατεία RFK, Jr., το Ρεπουμπλικανικό κόμμα σε επίπεδο κομητείας…

Οικονομική φιλοσοφία : Μικρός καπιταλισμός «γ». Ανταγωνισμός. Επιχειρηματικότητα. 

Πολιτική φιλοσοφία:  Κλασικός φιλελευθερισμός. Οι άνθρωποι, χρησιμοποιώντας τη δική τους εφευρετικότητα, θα βρουν γενικά τον καλύτερο τρόπο να κάνουν τα πράγματα καλύτερα. Αποκεντρώστε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του Διαδικτύου. Εάν οι ελιτιστές απλώς μας άφηναν ήσυχους, ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ πιο ειρηνικός, δημιουργικός και ευήμερος. Η ανθρώπινη ελευθερία οδηγεί στην ανθρώπινη άνθηση. 

Φιλοσοφία της ιατρικής:  Η φύση είναι άπειρη στη σοφία της. Ακούστε το σώμα. Τα συστήματα έχουν την ικανότητα να θεραπεύουν και να αναγεννώνται. 

Το νόμισμά μας:  μετρητά, χρυσός, κρυπτονομίσματα και ανταλλαγή προϊόντων. (Δεν αγαπώ τα κρυπτονομίσματα, αλλά πολλοί έξυπνοι άνθρωποι στο κίνημά μας  το κάνουν). 

Ιδέες πολιτικής:  Έξοδος από τον ΠΟΥ. Μποϊκοτάρετε τις εταιρείες του WEF. Κατάργηση του νόμου Bayh-Dole, του νόμου NCVIA, του νόμου Patriot και του νόμου PREP. Προσθέστε την ιατρική ελευθερία στο Σύνταγμα. Οδηγείστε τους υγειονομικοπολιτικούς εγκληματίες σε μια νέα δίκη της Νυρεμβέργης. Αναθεωρήστε τα NIH, FDA, CDC, EPA, USDA, FCC, DoD και υπηρεσίες πληροφοριών. Διαθέστε στο κοινό όλα τα επιστημονικά δεδομένα που χρηματοδοτούνται από το δημόσιο. Απαγόρευση συναλλαγών εμπιστευτικών πληροφοριών από το Κογκρέσο και τα Κοινοβούλια των κρατών. Υποστηρίξτε και προστατέψτε τα βιολογικά τρόφιμα, τα αγροκτήματα και τις αγορές των αγροτών. Διαλύστε τα μονοπώλια. Μειώστε το μέγεθος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στο μισό (ή περισσότερο). 

Τα εργαλεία που προτιμούμε για τη δημιουργία αλλαγής:  Ιδέες, αγάπη για την ανθρωπότητα, λογική, κοινή λογική, τέχνη και μουσική και λαϊκή εξέγερση. 

Τι θα προσθέτατε, αφαιρούσατε ή αλλάζατε σε καθεμία από αυτές τις λίστες; 

του Toby Rogers

primenews.press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου