Κυριακή 28 Απριλίου 2024

«Η γιαγιά θα στέλνει λεφτά στον εγγονό»! Δείτε τι λένε για την ψηφιακή ταυτότητα, vid.

 Από το WEF μέχρι τις κυβερνήσεις.


Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), Børge Brende, ζητά να έρθει γρήγορα η νέα εποχή!

Όπως αναφέρει, «το κλειδί για την οικονομική ανάπτυξη της Ινδίας ήταν η μαζική ανάπτυξη της ψηφιακής ταυτότητας (κάτι που πρέπει να εφαρμόσουν και οι χώρες της Δύσης)».

«1,4 δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν όλοι την μοναδική ψηφιακή τους ταυτότητα. Έτσι, όταν μια γιαγιά στο Assam στέλνει χρήματα στον εγγονό ή την εγγονή της στο Δελχί, δεν είναι πρόβλημα , και συμβαίνει κάθε μέρα», τόνισε πριν δύο μήνες στο WEF.

Η ευκολία σίγουρα «μαγνητίζει» πολλούς ανθρώπους στο να κάνουν να αποδεχθούν όλα όσα προτείνουν οι διεθνιστές! Ποια θα είναι όμως η συνέχεια;

Σημειώνεται πως ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ajay Banga, κάλεσε τις κυβερνήσεις να κατασκευάσουν μια «πλατφόρμα ψηφιακής ταυτότητας»—που θα απαιτείται από τους πολίτες για την λήψη ασφάλισης, υγειονομικής περίθαλψης και εκπαίδευσης!

Ισχυρίζονται πως θα εγγυάται το «απόρρητο» των πολιτών.

Όπως αναφέρει:

«Η κυβέρνηση σας θα πρέπει να είναι ο ιδιοκτήτης της ψηφιακής σας ταυτότητας και όχι οι ιδιωτικές εταιρείες!!

Το κοινωνικό συμβόλαιο του πολίτη με την χώρα του (απαιτεί) να έχει  μια ταυτότητα, ένα νόμισμα και ασφάλεια. Δεν πρέπει να τους το αφαιρέσετε. Θα πρέπει να  έχουν την ψηφιακή ταυτότητα, -αυτή η ψηφιακή ταυτότητα, θα εγγυάται το απόρρητο  αυτού του πολίτη, θα τους βοηθά με το (θέμα) ασφάλειά τους, -αλλά η κυβέρνηση πρέπει να δώσει την ταυτότητα (σ.σ. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα λοιπόν οι κυβερνήσεις θα πρέπει να προστατεύουν τους πολίτες και να αναλάβουν την ψηφιακή ταυτότητα! Τι θα γίνει όμως, όταν δημιουργηθεί παγκόσμιο ψηφιακό δίκτυο για την ταυτοποίηση και τις συναλλαγές των ανθρώπων σε πλανητικό επίπεδο;;; Ποιος θα αναλάβει την διαχείριση;;;)».

Το επόμενο βήμα μετά την ψηφιακή ταυτότητα πάντως προβληματίζει:

Από την Αυστραλία και την Σιγκαπούρη μέχρι την Ε.Ε., τον Καναδά και τις ΗΠΑ, οι ψηφιακές ταυτότητες έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Αυτό αφορά φυσικά και την Ελλάδα!

Ποιό θα είναι όμως το αμέσως επόμενο βήμα;

Ο Αυστραλός γερουσιαστής Malcolm Roberts, δίνει γεύση από την Αυστραλία, η οποία προχωρά το θέμα, όπως και η Ελλάδα:

«Αυτή η κυβέρνηση των Εργατικών έχει ήδη ψηφίσει το νομοσχέδιο των Υπηρεσιών Επαλήθευσης της Ταυτότητας, το οποίο καθιστά νόμιμο για τους απλούς Αυστραλούς: η απεικόνισή τους σε φωτογραφία ή βίντεο να χρησιμοποιείται ώστε να επαληθευτεί εκείνο το άτομο σε μια βάση δεδομένων που περιέχει τα βιομετρικά τους δεδομένα!!! ‘

‘Βιομετρικά δεδομένα” με απλά λόγια σημαίνει μια ψηφιακή αναπαράσταση του προσώπου σας που επιτρέπει την ακαριαία ηλεκτρονική αντιστοίχιση…

Μόλις ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, το πρώτο πράγμα που έκανε η κυβέρνηση, μόλις μετά από μέρες, ήταν να στείλει ένα email στα άτομα με ψηφιακή ταυτότητα  (myGovID) να επικαιροποιήσουν την καταχώρησή τους στο myGov παρέχοντας μια σάρωση προσώπου στο τηλέφωνό τους!!!!

Ναι, αυτό πράγματι συνέβη!!! Αυτό σας κάνουν αυτοί οι άνθρωποι… Αυτό δεν είναι εθελοντικό. 10 εκατομμύρια Αυστραλοί έχουν μια ψηφιακή ταυτότητα. Οι περισσότεροι από εκείνους εξαναγκάστηκαν σ’ αυτήν για να έχουν πρόσβαση στις παροχές Centrelink…

Η κυβέρνηση γνωρίζει ότι ο έλεγχος θα χρησιμοποιείται από την εξουσία για να ταυτοποιεί άτομα που λένε άσχημα πράγματα στα κοινωνικά μέσα ώστε να επιταχύνει την επιβολή των καινούργιων μας νόμων. Δεν θα κρύβεστε πίσω από ανώνυμους λογαριασμούς ή ψευδείς διευθύνσεις… Μπορείτε να αναμένετε ένα χτύπημα στην πόρτα σας στο σπίτι, στην δουλειά ή στο σχολείο, όπως βλέπουμε να συμβαίνει σε άλλες χώρες που έχουν θέσει ήδη σε εφαρμογή την ψηφιακή ταυτότητα… Μόνο έχοντας την δυνατότητα να παρακολουθεί τους πολίτες 24 ώρες το 24ωρο μπορεί η κυβέρνηση ενδεχομένως να ελπίζει να θεσπίσει την καταλήστευση πλούτου που έχουν σχεδιάσει».

Δείτε τι άλλο είπε ο Αυστραλός γερουσιαστής:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου