Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Ο Τραμπ αλλάζει εντελώς στάση και στηρίζει την χρηματοδότηση των πολέμων στην Ουκρανία και το Ισραήλ – Οι οπαδοί του τον αποκαλούν προδότη!
Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον πλήρως ευθυγραμμισμένος με τους πολέμους που

διεξάγωνται αυτή την στιγμή στις ΗΠΑ. Ο συνταγματάρχης Μακγκρέγκορ πρώην υπερασπιστής του Τραμπ, το κρίνει πολύ αυστηρά λέγοντας του, πως πρόδοσε της αξίες που εκπροσωπούσε και το κοινό που πίστεψε σε αυτόν.

Ο Μακγκρέγκορ, μιλώντας για τον Πρόεδρο Τραμπ, εξήγησε σε μια συνέντευξη ότι ο πρώην πρόεδρος που συγκέντρωσε υποστηρικτές γύρω του ισχυριζόμενος ότι είναι κατά των πολέμων έχει αλλάξει εντελώς στάση, καθώς βλέπει να προτείνεται εύκολα στις εκλογές πηγαίνοντας κόντρα στο κοινό που τον υποστηρίζει.

Παρά τη συντριπτική αντίθεση του αμερικάνικου κοινού που τάσσεται με τον Τραμπ σε όλους τους πολέμους που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή όπως στην Ουκρανία και το Ισραήλ, ο Τραμπ υποστιρίζει πλήρως την αποστολή χρηματοδότησης προς το καθεστώς του Zelensky, του Netanyahu και όλους τους εγκληματίες πολέμου που διαπράτουν τα εγκλήματα τους με την βοήθεια των ΗΠΑ.

«Το εβδομήντα τοις εκατό του αμερικανικού λαού» είναι κατά της χρηματοδότησης ξένων πολέμων, του τρέχοντος αλλα και του μέλλοντος, είπε ο Μακγκρέγκορ στον πρώην παρουσιαστή του Fox News, Κλέιτον Μόρις.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πολλοί ξυπνούν με το γεγονός ότι ο Τραμπ είναι κάτι περισσότερο από ένας λύκος με ποδιά προβάτου. Και ως πρώην και πιθανότατα ακόμη σημερινός υποστηρικτής του ίδιου του Τραμπ, ο Μακγκρέγκορ φαίνεται να ηγείται της κατηγορίας αυτή τη στιγμή για να ξεχωρίσει τον Τραμπ για αυτό που πραγματικά είναι.

«Αυτό που έκανε… είναι ουσιαστικά να ευθυγραμμιστεί με τα γουρούνια του χρήματος στην Ουάσιγκτον που ενδιαφέρονταν για οτιδήποτε άλλο εκτός από την γνώμη του αμερικανικού λαού», εξήγησε ο Macgregor, χαρακτηρίζοντας «καταστροφικά ανόητο» να υποστηρίξει ο Τραμπ το τελευταίο πακέτο χρηματοδότησης στρατιωτικής βοήθειας 95 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία, το Ισραήλ και την Ταϊβάν.

«Ουσιαστικά ρίχνει τις αρχές τις οποίες υποτίθεται πως εκπροσωπεί στη θάλασσα και τους υποστηρικτές του κάτω από τις ρόδες ενός λεωφορείου», πρόσθεσε. «Αν δούλευα γι’ αυτόν αυτή τη περίοδο και ήταν πρόεδρος, θα τον συμβούλευα σε καμία περίπτωση να μην υποστηρίξει το νομοσχέδιο και αντ’ αυτού να εστιάσει την προσοχή στα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών [και] στην αποκατάσταση του κράτους δικαίου».

Γιατι ο Τραμπ κάνει αυτό που κάνει; ο Μακγκρέγκορ πιστεύει ότι ο πρώην πρόεδρος θέλει απεγνωσμένα να καταλάβει ξανά τον Λευκό Οίκο και θα κάνει ότι του ζητήσουν.

«Νομίζω ότι ο Τραμπ θέλει απεγνωσμένα να γίνει πρόεδρος», είπε ο Μακγκρέγκορ. «Έτσι, στρέφεται σε όλους και σε όποιον έχει χρήματα για να τον στηρίξουν και θα υποσχεθεί ότι θα κάνει τα πάντα – ό,τι κι αν του ζητήσουν».

Ο Macgregor είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Our Country, Our Choice, ενός οργανισμού που ισχυρίζεται ότι υπάρχει «για να ενώσει και να σώσει την Αμερική». Το μότο του είναι «Η αλήθεια σε απελευθέρωνει» και υποτίθεται ότι επικεντρώνεται στις «χριστιανικές ρίζες» των Ηνωμένων Πολιτειών που θα ήθελε να δει να επιστρέφει στη χώρα. Αυτό άλλωστε είναι και το προφίλ των περισσότερων υποστηρικτών του Τραμπ, νυν και πρώην..

Κατά την άποψη του Μακγκρέγκορ, ο Τραμπ «έκανε ένα κακό λάθος» υποστηρίζοντας αυτό το νομοσχέδιο για τη χρηματοδότηση του πολέμου, προσθέτοντας ότι «θα τον στοιχειώσει» τον Νοέμβριο στις εκλογές.

Ο Τραμπ «έπρεπε να σταθεί στο πλευρό των 21 μελών» του Κογκρέσου που αντιτάχθηκαν στο νομοσχέδιο επειδή «ειλικρινά, το μεγαλύτερο μέρος της Αμερικής υποστηρίζει αυτά τα 21 μέλη», πρόσθεσε ο Μακγκρέγκορ.

Ο Τραμπ χάνει πολλούς υποστηρικτές καθώς συνειδητοποιούν ότι δεν διαφέρει από το υπόλοιπο διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο. Μάθετε περισσότερα στο Trump.news .

anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου