Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Θα ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος πλήρους κλίμακας στις 19 Μαΐου;

Όπως  μας υπενθυμίζει σήμερα το The End Times Forecaster , το επόμενο και πλησιέστερο άθροισμα του «68» θα είναι η 19η Μαΐου 2024: 5 + 19 + 20 + 24 = 68. Στην πραγματικότητα, φυσικά, ο αριθμός 68 εμφανίζεται αρκετά συχνά κατά την άθροιση ενημερωμένες, ωστόσο, στην περίπτωση της 19ης Μαΐου 2024, υπάρχουν αποχρώσεις. 

Η Παλαιά Διαθήκη περιέχει το λεγόμενο Βιβλίο του Προφήτη Ιωνά. Αφηγείται την ιστορία του πώς ο Ιωνάς πήγε στην αμαρτωλή πόλη της Νινευή για να υποσχεθεί στους ντόπιους την Αποκάλυψη σε 40 ημέρες. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε από τη στιγμή που ο Ιωνάς κατάπιε μια φάλαινα στο δρόμο και, καθισμένος μέσα στη φάλαινα, ο Ιωνάς δεν είδε τον ήλιο για τρεις μέρες και τρεις νύχτες. 

Η ηλιακή έκλειψη της 8ης Απριλίου 2024 πέρασε απευθείας πάνω από τον αστερισμό του Κήτου, οπότε καθαρά θεωρητικά μπορούμε να υποθέσουμε ότι με κάποιο τρόπο υπαινίσσεται το Βιβλίο του Ιωνά, συμβολίζοντας την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για τη μεγάλη κακή έκρηξη που θα συμβεί σε 40 ημέρες. Και σε ποια ημερομηνία πέφτουν αυτές οι 40 μέρες; Πέφτουν στις 18 Μαΐου!

 Στη θεωρία του The End Times Forecaster μπορούμε επίσης να προσθέσουμε την ακόλουθη παρατήρηση του κ. LYNL:

Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν 7 οικισμοί που ονομάζονται Νινευή (Νινευή) και ΟΛΟΙ βρίσκονται κατά μήκος της γραμμής της έκλειψης· δεν υπάρχει ούτε μία Νινευή στη Δύση!

Επιπλέον, η 19η Μαΐου είναι 50 ημέρες μετά το Καθολικό Πάσχα, δηλαδή την Πεντηκοστή. Δεν είναι αυτή η πιο κατάλληλη μέρα για κάποιους παρασκηνιακούς οπαδούς των σκοτεινών δυνάμεων να ξεκινήσουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο πλήρους κλίμακας; Για παράδειγμα, το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ, η Κίνα θα επιτεθεί στην Ταϊβάν, οι εκφυλισμένοι Μόκσα θα επιτεθούν στις χώρες της Βαλτικής και θα βρεθούν σε άμεση απάντηση από το ΝΑΤΟ;

Πόσο σωστό είναι αυτό το vang; Όπως υπενθυμίζει το The End Times Forecaster, 40 ημέρες μετά την έκλειψη ηλίου του 2017 σημειώθηκε μια τρομοκρατική επίθεση στο Λας Βέγκας - η χειρότερη μαζική δολοφονία στην ιστορία των ΗΠΑ από τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Με τον ίδιο τρόπο, κάποιος σημείωσε ενδιάμεσες βασικές ημερομηνίες - μόνο οι πράξεις και οι ενέργειες δεν ήταν τόσο σημαντικές, τις περισσότερες φορές δεν ήταν αισθητές στο ευρύ κοινό.

Επομένως, εάν έχει προγραμματιστεί κάτι για τις 18-19 Μαΐου, τότε θα γίνουν κάποιες ενδιάμεσες τελετουργικές ενέργειες τώρα, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου