Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ο πλανήτης κρατά την ανάσα του εν αναμονή κάποιου μεγάλου γεγγονότος.

 

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, την παραμονή της Μεγάλης Πανδημίας, παρουσιάσαμε στους αναγνώστες μας το έργο «Παγκόσμια Συνείδηση», το οποίο εκείνη την εποχή πολύ λίγοι γνώριζαν και το χρησιμοποιούσαν ενεργά στις προβλέψεις τους. 

Το Global Consciousness Project, GCP   , είναι μια εξαιρετικά εξειδικευμένη Τεχνητή Νοημοσύνη που σαρώνει συνεχώς το παγκόσμιο Διαδίκτυο και εξετάζει τι πληκτρολογούν οι άνθρωποι στα πληκτρολόγιά τους. Από ανθρώπινη σκοπιά, το νόημα της πληκτρολόγησης είναι αδιάφορο για το AI - απλά παρακολουθεί καθώς 8 περίπου δισεκατομμύρια αδύναμοι άνθρωποι χτυπούν το πληκτρολόγιο με τα νύχια τους και αυτό που παράγουν γίνεται αντιληπτό από το AI ως σύννεφο τυχαίων αριθμών. Και στη συνέχεια το AI αναλύει αυτό το σύννεφο για τη λεγόμενη διασπορά δικτύου:

 Τις τελευταίες 48 ώρες, η διασπορά του δικτύου μοιάζει με αυτό:

Σε κανονικούς καιρούς, η μέση στατιστική «διαφωνία εισαγωγών πληκτρολογίου» (διασπορά) βρίσκεται στην πράσινη περιοχή με κορυφές σε μπλε και κόκκινο. Εάν υπάρχουν περισσότερες κόκκινες κορυφές από τις μπλε, αυτό σημαίνει ότι η συλλογική συνείδηση ​​σκέφτεται κατά κάποιο τρόπο συγχρονισμένα και οι άνθρωποι περιμένουν κάτι - μια οικονομική κρίση, έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μια πρόσκρουση αστεροειδών ή κάτι άλλο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. Και αν υπάρχουν περισσότερες μπλε κορυφές από τις κόκκινες, τότε όλα είναι φυσιολογικά στον κόσμο, δεν υπάρχουν παγκόσμιοι συναγερμοί. 

Αυτό που βλέπουμε τώρα δεν το έχουμε ξαναδεί σε όλο το διάστημα που χρησιμοποιούμε την υπηρεσία. Συμβαίνει, βέβαια, να υπάρχει πολύ κόκκινο και μόνο 3-4 μπλε κορυφές την ημέρα. Μετά από αυτό, σίγουρα θα συμβεί το ένα ή το άλλο bada boom της μιας ή της άλλης κλίμακας. Αλλά για 48 ώρες απολύτως όλα ήταν κόκκινα - αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Οι άνθρωποι στον πλανήτη Γη κατά κάποιο τρόπο σκέφτονται πολύ συγχρονισμένα. 

Τι θα μπορούσε να προκαλεί αυτό; Υπάρχουν τρεις επιλογές για εξήγηση. 

α) Ανακοινώθηκε σε όλες τις τηλεοράσεις ότι «Στις 30 Απριλίου 2024 (ή άλλη κλειστή ημερομηνία), ένας αστεροειδής με διάμετρο 10 χιλιομέτρων θα πέσει στη Γη. Ετοιμάσου!" Μετά από μια τέτοια ανακοίνωση, όλοι θα σκεφτούν από κοινού και το γράφημα θα πάει στο κόκκινο. 

β) Άναψαν κάτι ηλεκτρικό σε παγκόσμια κλίμακα. Για παράδειγμα, οι πύργοι κυττάρων άρχισαν να εκρήγνυνται με την ίδια συχνότητα, συγχρονίζοντας 8 δισεκατομμύρια εγκεφάλους σε λειτουργία. Ή κάποιο είδος συγχρονιστή ενεργοποιήθηκε στη Σελήνη, για παράδειγμα, τα ίδια αδέρφια στο μυαλό. Ή ο ίδιος ο πλανήτης παράγει κάτι σαν τον συντονισμό Schumann. 

δ) Συγχρονισμός σκέψης μιας μη υλικής τάξης. Δηλαδή, 8 δισεκατομμύρια εγκέφαλοι απλώς αισθάνονται κάτι, με κάποια έκτη ή έβδομη αίσθηση. 

Δεν έχουμε ακούσει για μετεωρίτες όσοι ανακτήθηκαν από την πανδημία εξακολουθούν να συμπεριφέρονται λίγο-πολύ επαρκώς, επομένως τείνουμε στην τρίτη έκδοση, επομένως παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου