Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ : Γιατί δεν μπορεί να αποφευχθεί ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! “Το προφητευόμενον, φυγείν αδύνατον”!

 Παλαιότερα, ακόμη και μέχρι πριν το μοιραίο 2020, οποιαδήποτε αναφορά σε Τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο, ήταν για τους “ορθολογιστές” των MEDIA “θεωρία συνομωσίας ψεκασμένων τρομολάγνων” ή αυτών που έκαναν σημαία τους τα “απορριπτέα και βδελυρά” Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών Γράφει ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ

Σ την περίοδο δε 2015-2017, υπήρξε σειρά άρθρων των Hellenic Hoaxes με πρωτοβουλία του επικεφαλής αυτών Δημητρίου Αλικάκη, υπήρξε μια ξαφνική φρενίτιδα από τους υποτακτικούς του δήθεν επιστημονικούς “ερευνητές”, ότι – για άλλη μια φορά – τα κείμενα αυτά επινοήθηκαν(!) από Ρώσους φανατικούς ιερομόναχους για να χτυπηθεί το εβραϊκό κίνημα του Σιωνισμού και των επιδιώξεων του για ελευθερία των καταπιεζόμενων Εβραίων από τους δυτικούς και ανατολικούς (Ορθόδοξους) χριστιανούς, χρησιμοποιώντας ανύπαρκτους “μύθους” περί “μυστικών εταιριών” που κυριαρχούνταν από τους – ήδη “εξαφανισμένους” Illuminati. Ο  Αλικάκης και οι συν αυτώ, διέδωσαν πως το Τάγμα των Illuminati ήταν απλά μια συγκέντρωση επιφανών επιστημόνων της εποχής και ότι ο ιδρυτής τους Αντάμ Βάϊσχάουπτ είχε συκοφαντηθεί οικτρά από τον John Robinson, συγγραφέα του βιβλίου ILLUMINATI, Αποδείξεις για την Συνομωσία Εναντίον Όλων Των Θρησκειών”, ένα θρυλικό βιβλίο που γράφτηκε το 1797, από αυτόν τον φιλόσοφο και πρώην μέλος του Τάγματος. Φυσικά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο Robinson όχι μόνο επαληθεύτηκε στις προβλέψεις του πολλά χρόνια αργότερα, αλλά και την εποχή του τόσο οι απόψεις του, όσο και το ίδιο το βιβλίο, απορρίφθηκαν από τις Αγγλικές Αρχές και γενικώς θεωρήθηκε ότι ήθελε να εκδικηθεί τον Βαισχάουπτ που τον έδιωξε από το Τάγμα (το βιβλίο του απευθυνόταν προς τον Υπουργό Πολέμου της Αγγλίας William Wyndham, υπεύθυνο πληροφοριών για τη δράση μυστικών εταιριών στην Αγγλία, ο οποίος στη συνέχεια αποδείχθηκε πως ήταν εκχριστιανισμένος Εβραίος στην καταγωγή). 

Γιατί τα τόνισα όλα αυτά; 

Μα ασφαλώς για να αποδείξω πως αφ’ ενός η προσπάθεια των Hoaxes έπεσε στο κενό και αφ’ ετέρου, ότι τα γραφόμενα του Albert Pyke (φώτο αριστερά), πρώην στρατηγού του Εμφυλίου Πολέμου, Μασόνου 33ου βαθμού και ιδρυτή του “Τάγματος του Παλλαδίου” (η πρώτη σατανιστική εκκλησία) σε επιστολή του προς τον εκπρόσωπο του ΜΗ εξαφανισθέντος ασφαλώς Τάγματος των Illuminati της Ιταλίας του 19ου αιώνα Τζιουζέπε Μαντσίνι, τα οποία προέβλεπαν τρείς παγκοσμίους πολέμους για να φτάσει η ανθρωπότητα να αποδεχτεί την – από τους Illuminati – σχεδιαζόμενη Παγκόσμια Κυβέρνηση, βγήκαν απολύτως αληθινά 

Οι δύο πρώτοι Παγκόσμιοι Πόλεμοι που είναι ήδη Ιστορία, συνέβαλλαν τα μάλα στο να χτυπηθεί αφ’ ενός η Ορθοδοξία στην Ευρώπη μέσω της επανάστασης των Μπολσεβίκων και να προαχθεί η αθεΐα στη Ρωσία και αφ’ ετέρου, να ιδρυθεί – επιτέλους – το κράτος του Ισραήλ, ως υπόσχεση του νεοσύστατου ΟΗΕ και ως φόρο τιμής προς το εβραϊκό έθνος   για την γενοκτονία που υπέστη με το Ολοκαύτωμα. 

Ο Τρίτος όμως Παγκόσμιος Πόλεμος, κατά τον Πάϊκ, είχε ως στόχο την εξαφάνιση των θρησκειών στην περιοχή, μέσω μιας μάχης μέχρις εσχάτων μεταξύ του πολιτικού Σιωνισμού και του Μουσουλμανισμού στην περιοχή, ώστε αργότερα όσοι επιζήσουν από αυτό το δεύτερο Ολοκαύτωμα, να απορρίψουν όλες τις θρησκείες ως μέσα επιβολής εθνικισμού στους λαούς.  

Για τρίτη λοιπόν φορά, ο Πάϊκ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ. Άρα;  

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε πως ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, είναι το τρίτο ΜΕΓΑΛΟ έγκλημα του Παγκόσμιου Σιωνισμού, ο οποίος εκπροσωπείται σήμερα από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και την Ευρωπαϊκή Ένωση 

Να ανοίξω εδώ μια παρένθεση και να απολογηθώ για την τρίμηνη σχεδόν απουσία μου από την μαχητική αρθογραφία.

Ο κύριος λόγος ήταν οι ασφυκτικά μεγάλες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και παράλληλα η δεύτερη κατά σειρά συγγραφική μου προσπάθεια στην ελληνική γλώσσα με την συγγραφή νέου βιβλίου σχετικά με την Ορθοδοξία και την επικείμενη νίκη της.

Το βιβλίο, σύμφωνα με τις προβλέψεις μου, θα είναι έτοιμο ως το τέλος Μαΐου και σε αυτήν την προσπάθεια, έχω αρωγούς και δύο σπουδαίους για το έργο τους, Θεολόγους. Το βιβλίο θα διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ παντού, όπου υπάρχουν Έλληνες Ρωμιοί και υπογραμμίζω την δεύτερη ονομασία «Ρωμιοί».

Αριστερά, παραθέτω το εξώφυλλο που επιμελήθηκε η καλή μου φίλη κυρία Βάσω Κλειδαρά προς επίρρωση των λεγομένων μου. 

Πάμε τώρα στο θέμα μας παρακάτω.   

Η Ρωσία είναι η νικήτρια, αλλά ο πόλεμος…δεν σταματάει!  

Όταν ξεκίνησε ο Ρωσο-ουκρανικός πόλεμος, πάρα πολλοί ήταν αυτοί – σε διεθνές επίπεδο μιλάω – που πίστευαν πως αυτός ο πόλεμος δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια και που θα αναγκάσει απλά τη Ρωσία να συνθηκολογήσει, διότι όπως νόμιζαν – κι αυτό ήταν απόρροια κυρίως λόγω της “προπαγάνδας” των ελεγχόμενων ΜΜΕ – η Ρωσία θα υποστεί τόσες μεγάλες κυρώσεις, που θα αναγκαστεί να υποχωρήσει. Λίγοι ήταν αυτοί που υποστήριζαν το αντίθετο. Ότι δηλαδή, η σύγκρουση με τη Ρωσία θα φέρει πολύ άσχημες καταστάσεις και θα οδηγήσει την Δύση σε αδιέξοδο. 

Σήμερα, όλοι πλέον παραδέχονται πως η Ρωσία θα είναι ο μεγάλος νικητής και η Ουκρανία θα είναι αυτή η οποία θα “πληρώσει” τα σπασμένα. Μια ματιά να ρίξει κανείς στα μεγάλα διεθνή ειδησεογραφικά sites και θα διαπιστώσει του λόγου το αληθές.   

Guardian: «Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στην ανατολική Ουκρανία».   

Newsweek: «Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ενδέχεται να χάσουν ορισμένες θέσεις τις επόμενες εβδομάδες»   

Forbes: «Δύο ταξιαρχίες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων διέφυγαν από το Ocheretino».   

The Hill: «Το νέο πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία που χορηγήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σημαντικό για το Κίεβο, αλλά δεν είναι ικανό να αλλάξει ριζικά την κατάσταση στο πεδίο της μάχης».   

The Independent: «Το πακέτο στρατιωτικής βοήθειας της Ουκρανίας μπορεί να είναι άχρηστο».   

American Conservative: «Η νέα στρατιωτική βοήθεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία δεν θα οδηγήσει τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις στη νίκη».   

Politico: «Είναι πολύ αργά».  

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθείς εξ ημών, αυτά τα ίδια διεθνή δυτικά ενημερωτικά sites που ταυτόχρονα ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ και από τους Διεθνιστές του WEF, παραδέχονται ότι η Δύση θα υποστεί μια μεγάλη ήττα.  

Γιατί όμως έτσι; Ποιός ή ποιοί τους ωθούν να παραδεχτούν δημοσίως ότι τα πράγματα πήγαν εντελώς στραβά και πως ό,τι και να γίνει, όποια βοήθεια προστεθεί προς τους Ουκρανούς θα είναι μάταιη και…σταγόνα στον ωκεανό, όπως επισημαίνει και ο Independent; Δεν ήξεραν εξ’ αρχής με ποιον πήγαν να τα βάλουν; Δεν ήξεραν ότι η Ρωσία δεν έχει ηττηθεί ΠΟΤΕ, από καταβολής της πρώτης Ρωσικής Αυτοκρατορίας; 

Η απάντηση είναι πολύ απλή. Όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, ΗΞΕΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

Ήξεραν ότι η Ρωσία, όλο αυτό το διάστημα από το 2014 και πέρα, εξοπλιζόταν με νέας τεχνολογίας όπλα. Ήξεραν ότι η Ρωσία, είχε τη δυνατότητα όχι μόνο να κρατηθεί ζωντανή, αλλά και να εκμηδενίσει κάθε είδους αντίσταση των Ουκρανών, είτε εξοπλιστούν με όπλα του ΝΑΤΟ είτε όχι. Ήξεραν, πως για την Ρωσία, οι κυρώσεις τους θα είχαν μηδενική επίδραση.  

Τότε γιατί το έκαναν; 

Μα για τον πιο απλό λόγο: ΕΠΙΔΙΩΚΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ στο να τη σπρώξουν να πατήσει τα … “κουμπιά” των όπλων που σπέρνουν τον θάνατο παντού! Αυτός ήταν ανέκαθεν ο στόχος τους. Γι’ αυτό και προχώρησαν σε νέα επέκταση του ΝΑΤΟ, ενσωματώνοντας και τις δύο εναπομείνουσες χώρες της Σκανδιναβίας (Σουηδία, Φινλανδία). Ήθελαν να τη φέρουν σε αδιέξοδο, να την πνίξουν κυριολεκτικά. ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ τα γ@&#μένα τα κουμπιά με τις βόμβες που διαλύουν ό,τι βρουν μπροστά τους μέχρι και 5 χιλιόμετρα ακτίνα!  

Ο Πούτιν όμως, επειδή ξέρει …καλύτερη Ιστορία από αυτούς, θεωρεί – και πολύ σωστά – ότι η μισή και πλέον Ουκρανία, είναι …ρωσική! Δηλαδή, ότι κατοικείται από ΡΩΣΟΥΣ και όχι από άλλης εθνότητας λαούς. Επομένως, και από σεβασμό και των άλλων εθνοτήτων που αποτελούν το Ουκρανικό κράτος, δηλαδή Πολωνοί, Λιθουανοί, Τσέχοι κλπ, αποκλείει από μόνος του την όποια χρήση όπλων μαζικής καταστροφής. Εκεί όμως που μπορεί να ρίξει τέτοιου είδους βόμβες, είναι στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες ανήκουν στο δυτικό και ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο.  

Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν πολλαπλές περιπτώσεις Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων που υπαινίχθηκαν την πιθανότητα μιας νέας στρατιωτικής επιστράτευσης. Επίσης η ΕΕ μίλησε ανοιχτά για …μπότες(!) στο έδαφος της Ουκρανίας, ενώ αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ (Στόλτενμπεργκ π.χ.) δήλωσαν απερίφραστα ότι ΔΕΝ ΘΑ δεχτούν μια απώλεια στην Ουκρανία από τους Ρώσους. Το Κρεμλίνο από την άλλη, προειδοποίησε για άλλη μια φορά ότι και τα πυρηνικά όπλα είναι στο τραπέζι, αν τα δυτικά στρατεύματα εισέλθουν στον πόλεμο.  

Αν συμβεί αυτό λοιπόν, θα πει πως η Δύση ξεπέρασε κάθε κόκκινη γραμμή της ανεκτικότητας των Ρώσων, επομένως δεν θα μείνει κανένα άλλο περιθώριο για τη Μόσχα και τα κουμπιά θα πατηθούν. Αν όχι τα πυρηνικά, αλλά τουλάχιστον αυτά που διαλύουν τα πάντα σε ακτίνα χιλιομέτρων ολόκληρων. 

Ίσως ακόμη να συμβεί αυτό,  αν οι Ουκρανοί που τώρα πήραν 100 πυραύλους ATACMS μεσαίου βεληνεκούς και οι οποίοι μπορούν να πλήξουν ρωσικούς στόχους εντός της Ρωσίας, ακόμη και την ίδια τη Μόσχα, να αναγκάσουν τον Πούτιν να ανοίξει τη βαλίτσα με τα βαρέα όπλα. Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο ο Πούτιν να έδωσε τη διαταγή να περικυκλωθεί η Μόσχα από το πολύ αναβαθμισμένο σύστημα S-500, που μπορεί να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή αντιαεροπορική ομπρέλα παγκοσμίως και μπορεί να καταρρίπτει κάθε πυραυλική επίθεση από ΝΑΤΟϊκούς πυραύλους με 100% επιτυχία.   

Το Ισραήλ ως “Δούρειος Ίππος” για να ξεκινήσει η τρίτη φάση του πολέμου 

Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μου, η επίθεση της Χαμάς ήταν οργανωμένη και στοιχειοθετημένη από την Διεθνιστική ελίτ του WEF, με τη βοήθεια και της CIA. Άλλως τε, τα όπλα που χρησιμοποιούσαν οι αντάρτες της Χαμάς, ήταν ξεκάθαρα αμερικανικής προελεύσεως, όπως έχουν αναγνωρίσει ειδικοί επί του θέματος βλέποντας τα βίντεο που είχαν αναρτήσει οι Παλαιστίνιοι. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμη, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι αν η ίδια η ΜΟΣΑΝΤ ήξερε για την επίθεση. Σύμφωνα όμως με τις ενδείξεις και με βάση το γεγονός ότι η ισραηλινή μυστική υπηρεσία “πιάστηκε στον ύπνο” εντελώς αδικαιολόγητα αλλά και το γεγονός ότι είχε προειδοποιηθεί από τις αντίστοιχες υπηρεσίες της Αιγύπτου ότι η Χαμάς ετοιμάζει μεγάλο χτύπημα και η πληροφορία μάλλον…πετάχτηκε στα σκουπίδια, συμπεραίνουμε πως η ΜΟΣΑΝΤ ήταν ήδη ενημερωμένη και διατάχθηκε άνωθεν να μην αντιδράσει 

Οι 1500 αθώοι Ισραηλινοί που σκοτώθηκαν από την πυραυλική επίθεση, θυσιάστηκαν από τους Σιωνιστές (όπως ακριβώς θυσιάστηκαν και τα εκατομμύρια των Εβραίων πριν 80 χρόνια μέσω των Ναζί στον βωμό του Βάαλ, από τους ίδιους τους Σιωνιστές για να έρθει πιο γρήγορα η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ), για να ξεκινήσει η δεύτερη φάση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτήν ακριβώς τη φάση, “προφήτευσε” και ο Άλμπερτ Πάικ.  

Το σχέδιο έλαβε χώρα όχι για να γίνει η εθνοκάθαρση από τους Παλαιστινίους, αλλά για να προκληθεί το ίδιο το Ιράν. Οι Ισραηλινοί από καιρό πίεζαν τους διεθνιστές στο να χτυπηθεί το Ιράν, αλλά δεν έπαιρναν το “πράσινο φώς” διότι θα βρισκόταν η Αμερική αμέσως στο εδώλιο του κατηγορουμένου.  

Στην Μέση Ανατολή λοιπόν, εφαρμόστηκε για δεύτερη φορά το χιτλερικό σχέδιο “Αχιλλέας”, με το οποίο η Γερμανία επιτέθηκε στην Πολωνία.  

Το σχέδιο αυτό καταρτίστηκε από τον ίδιο τον Γκέμπελς και το οποίο προέβλεπε την στρατολόγηση 100 καταδίκων με μεγάλες ποινές στο να παραστήσουν Πολωνούς στρατιωτικούς που εισβάλουν στη Γερμανία με αντίτιμο την ελευθερία τους.  

Ο γερμανικός στρατός δεν ήξερε απολύτως τίποτε για το σχέδιο αυτό και μόλις είδαν τους “Πολωνούς στρατιώτες”, δηλαδή το τσούρμο των καταδίκων να “περνάει” τα σύνορα, άρχισαν πύρ και τους εξόντωσαν όλους. Η “επίθεση” αυτή μεταδόθηκε ραδιοφωνικά σε όλη την Γερμανία, οι Γάλλοι και οι Βρετανοί αιφνιδιάστηκαν και ο Χίτλερ βρήκε το πάτημα να χτυπήσει και να εισβάλει στην Πολωνία. Έτσι ξεκίνησε και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και κάπως έτσι, με το ίδιο σχέδιο αλλά με άλλους πρωταγωνιστές, ξεκίνησαν και τα προεόρτια του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.  

Το Ισραήλ άφησε την Χαμάς να χτυπήσει πρώτη για να έχει το “πάτημα” της δήθεν αυτοάμυνας.  

Η εμπλοκή του Ιράν στην όλη φάση, είναι ζήτημα ημερών πλέον, καθώς δεν μπορεί ανεχθεί αυτήν την πραγματική γενοκτονία των μουσουλμάνων Παλαιστίνιων που συντελείται εδώ και μήνες και είναι απολύτως φυσικό. Αν ακόμη δεν έχει επιτεθεί με σφοδρότητα (τα αντίποινα για το χτύπημα της πρεσβείας του Ιράν από τους Εβραίους στη Δαμασκό δεν τα λες και σοβαρά), αυτό οφείλεται στην πίεση που δέχτηκε από τη Ρωσία για να μην αντιδράσει ακόμη, επειδή ο πόλεμος στην Ουκρανία κλιμακώνεται. Παρ’ όλα αυτά όμως, το Ιράν έχει ήδη εμπλακεί σε επιθέσεις – μέσω αντιπροσώπων φυσικά – κατά του Ισραήλ, κυρίως μέσω του Λιβάνου, αλλά η επίθεση του Ισραήλ στην Ιρανική Πρεσβεία στη Δαμασκό, ουσιαστικά εξασφαλίζει ότι το Ιράν θα “δεσμευτεί” άμεσα σε πλήγματα κατά ισραηλινών στόχων. 

Και είναι ζήτημα ημερών να συμβεί, διότι οι Ισραηλινοί είναι αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν οριστικά με τον “ισλαμικό κίνδυνο” και να περιμένουν πλέον την έλευση του…“Μεσσία” τους. 

Πριν από λίγες μέρες, το ιστολόγιο Dimpenews δημοσίευσε μια “περίεργη” ανάρτηση που είχε ως θέμα τον Μπάϊντεν να λέει προς τον Νετανιάχου ότι “το 2025, θα δούμε μαζί τον Μεσσία να έρχεται” με αναφορές σε κάποιον τεράστιο βωμό για τελετουργική θυσία κόκκινων δαμαλιών το Ιουδαϊκό Πάσχα 2024, για την θεμελίωση της ανοικοδόμησης του Τρίτου Ναού του Σολομώντα. Δεν γνωρίζω αν το ιστολόγιο αυτό έχει ασφαλείς πληροφορίες  ως προς αυτά που ισχυρίζεται, αλλά επειδή οι Διεθνιστές του WEF λειτουργούν πάντα μέσω της αριθμολογίας της Καμπάλα, όλα τίθενται υπό συζήτηση στο τραπέζι. Και σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις των ειδικών της “Συνωμοσιολογίας”, η Ελίτ θέλει μέχρι το τέλος του 2025 να έχουν τελειώσει όλα. 

Η διεθνιστική Ελίτ τελικά, είναι απολύτως προβλέψιμη, επειδή τα σχέδια της έχουν αποκαλυφθεί εδώ και πολλά χρόνια.  Δεν ξέρω αν πράγματι το 2025 θα είναι το καθοριστικό έτος ή το 2027 ή το 2030 (αυτά είναι ημερομηνίες χωρίς αντίκρυσμα). Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι η επέκταση του πολέμου, είναι παντελώς ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ 

Η υπόδουλη στους Διεθνιστές Ευρώπη, παίζει με την τρομολαγνεία 

Ο Αμερικανός συγγραφέας και αρθρογράφος Brandon Smith σε ένα κείμενο του στην ιστοσελίδα AltMarket, γράφει σχετικά:  

“Ο πόλεμος με τη Ρωσία θα εξαρτηθεί περισσότερο από την ευρωπαϊκή εμπλοκή παρά από την εμπλοκή των ΗΠΑ. Ενώ οι ΗΠΑ είναι μακράν ο μεγαλύτερος προμηθευτής οπλισμού στην Ουκρανία, ο απώτερος στόχος πιστεύω ότι είναι η ενσωμάτωση ευρωπαϊκών στρατευμάτων στο ουκρανικό μέτωπο, κάτι που θα αποτελούσε αυτόματη κήρυξη παγκόσμιου πολέμου. Η βάση για την κινητοποίηση στρατευμάτων από την Ευρώπη είναι η προπαγάνδα της “θεωρίας του ντόμινο”. Έχουμε ακούσει κάποια από αυτά εδώ στην Αμερική, αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο με τον πληθυσμό της ΕΕ. Οι κυβερνήσεις ισχυρίζονται ότι ο στόχος της Ρωσίας είναι να καθαρίσει την Ουκρανία ως δίοδο για να εισβάλει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Αυτός είναι ο ίδιος ισχυρισμός που χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία για τον πόλεμο των ΗΠΑ στο Βιετνάμ: “Αν αφήσουμε μια χώρα να πέσει στον εχθρό, θα πέσουν και όλες οι γύρω χώρες”.  

Έχει απόλυτο δίκιο.  

Διότι τόσο η ηγεσία του ΝΑΤΟ, όσο και η διεφθαρμένη ηγεσία της Ουκρανίας, επιμένουν πως ο πόλεμος παρά τις τρομακτικές απώλειες που έχει η ουκρανική πλευρά, ο πόλεμος ΠΡΕΠΕΙ να συνεχιστεί, για να περιοριστεί η…νίκη της Ρωσίας! Γι αυτούς που δεν πιστεύουν πως το διεθνιστικό ιερατείο των Σιωνιστών βρίσκεται πίσω από τα φοβερά γεγονότα που ζει ο πλανήτης κι αυτοί είναι οι αδαείς ή παραπληροφορημένοι πολίτες της Δύσης, διερωτώνται γιατί δεν έχει γίνει καμία σοβαρή συζήτηση για διπλωματία, κάτι που είναι εντελώς παράξενο βεβαίως, αν αναλογιστεί κανείς το διακύβευμα που διακυβεύεται. Μια πρόταση ειρήνης θα έπρεπε να είχε τεθεί επί τάπητος από τη στιγμή που ξεκίνησε ο πόλεμος και θα έπρεπε να υπάρχουν συνεχείς προσπάθειες για την επίτευξη συμφωνίας.  

Αντ’ αυτού, ακόμη και οι περιορισμένες ειρηνευτικές συνομιλίες έχουν ματαιωθεί πριν καν αρχίσουν πραγματικά. Ενώ στους δύο προηγούμενους πολέμους είχε υπάρξει μια σχετικά μεγάλη περίοδος διαπραγματεύσεων πριν αρχίσουν να πυροβολούν τα κανόνια, σήμερα οι όποιες διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν μετά την εισβολή των Ρώσων κι αυτές στην Κων/πολη με πρωτοβουλία Ερτογάν και – όπως καταγγέλει ο Αλ. Αρέστοβιτς, τέως σύμβουλος του Ζελένσκι – σταμάτησαν βιαίως μέσω της παρέμβασης του τέως πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον!  

Αυτή η τελευταία πληροφορία, ήρθε στο φως λίγο μετά την ρωσική αντεπίθεση που κλείδωσε τη νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία.  

Με βάση λοιπόν την εξέλιξη του πολέμου στην κεντρική Ευρώπη και που δεν είναι αυτή που θα ήθελαν οι ηγεσίες της ΕΕ και περισσότερο από όλους ο Πρόεδρος της Γαλλίας Μακρόν, η δυτική Ευρώπη θα προσανατολιστεί προς την κατεύθυνση της επίσημης αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία 

Αυτό το ξέρει ο Πούτιν και αντιλαμβάνεται καλύτερα απ’ όλους το παιχνίδι που παίζουν οι διεθνιστές, μέσω του Μακρόν.  

Ουσιαστικά, ο Μακρόν γνωρίζοντας πως ήδη η Γερμανία έχει ξεπέσει από την άτυπη αρχηγία που είχε στην Ένωση, προσπαθεί να της πάρει τη θέση παραγκωνίζοντας τον Σόλτς, ο οποίος έχει χάσει κυριολεκτικά τα αυγά και τα καλάθια και γι’ αυτό δεν θα διστάσει – πάντα σε συννενόηση με το ιερατείο του WEF μέσω Στολτεμπεργκ – να στείλει στρατό μισθοφορικό παρασύροντας σε αυτό και την υπόλοιπη Ένωση.  

Είναι το “ντόμινο”, για το οποίο μίλησε ο Brandon Smith. Από την άλλη πλευρά, ο Πούτιν δεν νοιαζόταν και τόσο για τα μικρά τμήματα των μισθοφόρων που πολεμούσαν στην Ουκρανία, γιατί τον εξυπηρετούσε η παρουσία τους εκεί. Άσε δε που αυτοί οι μισθοφόροι αποτελούσαν και υπέροχο στόχο για τις ρωσικές βόμβες, αλλά και αποδεικτικό υλικό για να υπερασπιστεί τις θέσεις του. Όταν όμως τα πράγματα πάρουν επίσημη τροπή, τότε θα μιλήσουν οι μεγάλες βόμβες που θα σπείρουν τον όλεθρο σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο.     

Ποιός θα πολεμήσει σε έναν πόλεμο-σφαγή;  

Τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων πολέμων, ήταν απολύτως τραγικά. Εκατομμύρια στρατιώτες σφάχτηκαν και από τις δύο πλευρές ενώ αυτά που άφησαν πίσω τους δεν ήταν παρά ένας τεράστιος σωρός από ερείπια. Όπως γράφει και στο βιβλίο του “Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο” ο Έριχ Μαρία Ρέμαρκ αναφερόμενος στα τεκταινόμενα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, πολύ λίγοι από τους Αγγλογάλλους ήθελαν να πολεμήσουν. Οι περισσότεροι, σπρώχτηκαν για να το πράξουν, μέσω των υποχρεωτικών επιστρατεύσεων 

Βεβαίως, οι τότε συνθήκες ζωής ήταν διαφορετικές. Δεν υπήρχαν οι σημερινές ανέσεις, ούτε η αφθονία τροφής για τους φτωχούς, που ήταν οι πολλοί. Οι άνδρες ήσαν σκληραγωγημένοι, ζυμωμένοι με τη γη (κυρίως στις επαρχίες των κρατών), άντεχαν στις κακουχίες κι επι πλέον, όσοι πήγαν να πολεμήσουν εθελοντικά, ήταν φανατισμένοι με την έννοια της πατρίδας και κυρίως, είχαν πίστη στον Θεό, ανεξαρτήτου δόγματος.  

Σήμερα όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.   

Σήμερα, κυριαρχεί η επονομαζόμενη γενιά Ζ, δηλαδή αυτή όπου η έννοια “πόλεμος” είναι παντελώς άγνωστη. Ή μάλλον τον πόλεμο, τον ξέρουν ως…βιντεοπαιχνίδι στην καλύτερη περίπτωση. Η γενιά αυτή μεγάλωσε με την ψηφιακή ζωή, που φέρει εκτός των ανέσεων, και την νοητική και σαρκική  πλαδαρότητα. Επίσης η γενιά Ζ, αντιπαθεί πλήρως τους σημερινούς πολιτικούς απ’ όποια πλευρά κι αν βρίσκονται, διότι τους θεωρεί από τη φύση τους διεφθαρμένους. Είναι εντελώς ανυπάκουη, δύσκολη στην διαχείρηση της και η έννοια του “πατριωτισμού” πολύ περιορισμένη.  

Ωστόσο, εκτός από τη γενιά Ζ, υπάρχει κι ένα μεγάλο ποσοστό ικανών (και κυρίως συντηρητικών, προσηλωμένων στα παλαιά ήθη και στον εθνισμό) ανδρών με το υπόβαθρο και την ικανότητα για μάχη,  αλλά που εξακολουθούν να μην θέλουν να έχουν καμία σχέση με την Ουκρανία 

Ο λόγος είναι απλός: Πιστεύουν ότι οι ακροαριστερές δυτικές κυβερνήσεις και οι Παγκοσμιοποιητές, θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν ως κρέας για κανόνια για να τους ξεφορτωθούν. Μόλις εξαντληθούν στον πόλεμο, δεν θα μείνει κανείς να αντιταχθεί στην οριστική κατάληψη της χώρας τους από το Διεθνιστικό Ιερατείο. 

Ποιοί λοιπόν μέσω επιστρατεύσεων, θα πάνε για να θυσιαστούν σε έναν πόλεμο που δεν τους αφορά; Κι αυτό το ερώτημα τίθεται και σε εκείνον τον στρατηγό της Βρετανίας, τον Sir Patric Sunders, όπου πριν από λίγες μέρες προσπάθησε – ως άλλος Τσώρτσιλ – να εγείρει τους νέους της Βρετανίας και να καλέσει σε επιστράτευση άμεσα για να αποτελέσουν τον νέο βρετανικό στρατό. Ποιοί θα πάνε να πολεμήσουν για μια χώρα που βρίσκεται στην άλλη άκρη της Ευρώπης και που δεν έχει καμμιά σχέση με αυτούς στη Δύση;  

Ειδικότερα, μετά την συνέντευξη Πούτιν στον Τ. Κάρλσον, εκατομμύρια από αυτούς τους άνδρες έμαθαν ποιά είναι η Ρωσία, ποιά είναι η Ουκρανία, γιατί σφάζονται εκεί και ποιός τους βάζει να σφαχτούν.  

Το εντελώς αντίθετο συμβαίνει για τους Ρώσους που πολεμούν εκεί. Οι άνδρες αυτοί, είναι ζυμωμένοι με την σκληρή ζωή της ρωσικής επαρχίας. Δεν τρώνε από φαστφουντάδικα, δεν ξημεροβραδιάζονται μπροστά στη τηλεόραση με ένα τηλεχειριστήριο κονσόλας βιντεοπαιχνιδιού και προπαντός, είναι πιστοί στον ηγέτη τους και λατρεύουν την πατρίδα τους και την αυτοκρατορική της υπόσταση.  

Δεν ήρθε τυχαία και πάλι εκείνο το 81,67% για τον Πούτιν στις τελευταίες εκλογές. Η πίστη του ρωσικού λαού στον ηγέτη της, είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της Δύσης. Οπότε, η μόνη ελπίδα που απομένει στους Διεθνιστές για να απλώσουν τον πόλεμο παντού, είναι το να πράξουν οι ηγεσίες των χωρών της Ευρώπης αυτό που θέλει το Ιερατείο και ο …Μακρόν, δηλαδή να σταλεί επίσημα ΝΑΤΟϊκός στρατός αποτελούμενος από ευρωπαίους μισθοφόρους, ως “χρήσιμους” για την Αμερική “ηλίθιους”, για να αναγκάσουν τη Ρωσία να πατήσει…πολλά κουμπιά.  

Και όσο πιο φονικός και πιο σκληρός γίνεται ο πόλεμος, τόσο οι Διεθνιστές θα προπαγανδίζουν ότι η Ρωσία θα είναι υπεύθυνη γι’ αυτό, επειδή… δεν συμμορφώνεται!  

Ο πόλεμος των Διεθνιστών, οι προφητείες και η ανθρωποσφαγή  

Αν για την Ουκρανία και την τύχη της, έχει “ριφθεί ο κύβος”, τα πράγματα στη Μέση Ανατολή είναι ακόμη ρευστά. 

Εκεί βεβαίως θα παιχτεί όλο το παιχνίδι και η σχετική με το ζήτημα πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου “…γήπεδο τους η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα”  φαίνεται πλέον καθαρά.  

Το θέμα είναι πώς θα παιχτεί και με ποιους “όρους”.  

Προσώρας, η αμερικανική διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί – λόγω και των επικείμενων εκλογών του Νοεμβρίου – για να καθυστερήσει τα πράγματα. Ο Μπάϊντεν ή τουλάχιστον αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτόν, κάνουν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα για να κρατήσουν τεχνητά χαμηλά τις τιμές του πετρελαίου αλλά και της ενέργειας, ρίχνοντας στρατηγικά αποθέματα στην αγορά.  

Οι πρόσφατες ουκρανικές επιθέσεις στις ρωσικές αποθήκες πετρελαίου, συνέβαλαν στην αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου τον τελευταίο μήνα ακριβώς επειδή το ρωσικό πετρέλαιο εξακολουθεί να αγοράζεται από τις δυτικές χώρες μέσω παρασκηνιακών οδών. Και αυτές οι επιθέσεις αποκαλύπτουν πόσο ευαίσθητη είναι η αγορά πετρελαίου στην παραμικρή απειλή για τον εφοδιασμό.  

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οποιαδήποτε σημαντική σύγκρουση στη Μέση Ανατολή θα σφραγίσει τη διαδικασία και οι τιμές του φυσικού αερίου θα εκραγούν.  

Ο μη ελεγχόμενος πληθωρισμός, δεν θα είναι απλώς η καμπάνα του θανάτου της προεδρίας του Μπάϊντεν (αν υποθέσουμε ότι οι προεδρικές εκλογές εξακολουθούν να έχουν σημασία), αλλά θα είναι η καμπάνα του θανάτου όλων των νεοφιλελέ αριστερών και των Διεθνιστών συνολικά, ΕΚΤΟΣ αν μπορέσουν να καθυστερήσουν μια μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή μέχρι να βρουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο ή μέχρι να μπορέσουν να ξεκινήσουν έναν πραγματικά μαζικό πόλεμο. 

Κατά την φτωχή μου άποψη, αυτός ο “αποδιοπομπαίος τράγος” θα είναι είτε ο Τράμπ και οι Ρεμπουπλικανοί, είτε η Ρωσία με τους BRICS ή και τα δύο μαζί. Αν ο Τραμπ αντικαταστήσει τον Μπάϊντεν στα τέλη του 2024, τότε το κραχ για το οποίο κρούουν κώδωνα κινδύνου όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι, θα είναι πολύ πιο γρήγορο και οπωσδήποτε θα χρεωθεί και στα συντηρητικά κινήματα εντός της Ευρώπης, αν οι ευρωεκλογές δείξουν νίκη των συντηρητικών κομμάτων. Ο Μπάϊντεν, αν δεν υπάρξει καμμιά νοθεία, δεν πρόκειται να είναι στη θέση του τον Ιανουάριο του 2025. Όμως, επειδή έχουμε να κάνουμε με μια διεθνή συμμορία κακοποιών και διεφθαρμένων, υπάρχει και το σενάριο του να εξασφαλίσουν έναν πόλεμο ΠΡΙΝ από τις εκλογές.  

Ίσως με την πρόθεση να αποτρέψουν ή να καθυστερήσουν την ψηφοφορία. Ίσως ακόμη και με την πρόθεση να δημιουργήσουν αρκετό χάος, ώστε η ψηφοφορία να είναι νοθευμένη ή να δώσουν την εντύπωση ότι ήταν νοθευμένη, προκαλώντας εμφύλιες ταραχές. 

Όταν ο Μπάϊντεν “κέρδισε” τις εκλογές το 2020, είχε αρχίσει ήδη το σχέδιο Α για τους Παγκοσμιοποιητές μέσω της πλαστής “πανδημίας”. Ο σκοπός τους ήταν να καθιερωθούν τα εμβόλια ως πάγιο μέτρο διαχείρισης του ατόμου και το Covid Pass, ήταν το μεγάλο τους παιχνίδι για να δημιουργήσουν ένα μόνιμο αυταρχικό περιβάλλον με τη δυνατότητα να συντρίψουν τις συντηρητικές ομάδες που αρνούνταν να υποταχθούν. Και, όπως και να το κάνουμε, δεν πήραν αυτό που ήθελαν. Δηλαδή, δεν τους βγήκε. Απέτυχαν. 

Η συντριπτική πλειοψηφία των Συντηρητικών σε όλη τη Δύση αντιστάθηκε σθεναρά, ενώ ο Covid o ίδιος τους “πούλησε” με την παραλλαγή Όμικρον και το σχέδιο κατέρρευσε.  

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι λοιπόν το επόμενο στάδιο, εφ’ όσον απέτυχε το πρώτο, δηλαδή το  σχέδιο Β. Γι’ αυτό πιέζουν τόσο πολύ και πλήρως ενορχηστρωμένα, να αρχίσουν να πέφτουν οι πύραυλοι προς πάσα κατεύθυνση ΠΡΙΝ να συμβεί το απευκταίο γι αυτούς, δηλαδή ΠΡΙΝ οι Συντηρητικοί καταλάβουν καίριας σημασίας εξουσίες.  

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε,  ότι κάθε κρίση που δημιουργείται από τους Διεθνιστές/Σιωνιστές, έχει σκοπό να καταστρέψει όχι μόνο τους ελεύθερα σκεπτόμενους, αλλά και τους έχοντες και κατέχοντες την Αλήθεια που πρεσβεύει η παγκόσμια Ορθοδοξία.  

Ο πραγματικός στόχος δεν είναι η Ρωσία ή το Ιράν ως κράτη. Ο πραγματικός στόχος είναι η Ελευθερία που δίνει η Αλήθεια που πρεσβεύει ο ίδιος ο Χριστός. 

Αυτά τα γεγονότα έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που ευνοεί την τυραννία και λειτουργούν ως κάλυψη για τη σχεδιασμένη οικονομική κατάρρευση. Λειτουργούν μ’ άλλα λόγια, ως κάλυψη για τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πόλεμο εναντίον εκείνων των ανθρώπων που εξακολουθούν να υπερασπίζονται την ελευθερία.  

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι οι σύγχρονοι Άγιοι Πατέρες μας δικαιώνονται ένας προς έναν για ό,τι συμβαίνει τώρα.  

Θα σας δώσουν πολύ παρά και μετά θα θελήσουν να  τον πάρουν πίσω αλλά δε θα προλάβουν. Θα τους προλάβει ο πόλεμος”, έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.  

Οι αντίχριστες ταυτότητες θα βγούν, αλλά λίγοι θα τις πάρουν. Θα τις ακυρώσει ο πόλεμος που έρχεται” έλεγε ο Άγιος Παΐσιος.  

Εγώ δεν θα προλάβω την Πόλη, εγώ θα φύγω όταν ξεκινάνε τα γεγονότα για την Πόλη”, έλεγε ο Άγιος Εφραίμ της Αριζόνα.  

Όλοι, μα ΟΛΟΙ μιλούσαν για έναν φοβερό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που θα εξολόθρευε το “Θηρίο” (το πρώτο). Μάλιστα, ο Άγιος Παΐσιος το εξηγούσε ως “ένα δυνατό χαστούκι του Χριστού στο σατανικό σύστημα”, υπονοώντας ότι ο σχεδιασμένος από τους διεθνιστές Γ’ Παγκόσμιος, θα γίνει επειδή ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τα σχέδια του Θεού. Όχι για να καταστραφεί η Ανθρωπότητα, αλλά για να ισοπεδωθεί η αμαρτία.  

Η διεφθαρμένη Δύση, παίζει τα ρέστα της αλλά ΔΕΝ θα κερδίσει  

Για να είμαστε συνεπείς και πάντα στα μέτρα της ορθής αντίληψης, ένα μόνο μπορούμε να πούμε: Ότι η Δύση και οι Διεθνιστές που την σέρνουν στο άρμα τους, παίζουν το τελευταίο τους παιχνίδι, αλλά είναι πολύ αμφίβολο ότι θα το κερδίσουν. Και δεν το γράφω αυτό με γνώμωνα μόνο τις προφητείες των Αγίων. Το γράφω, επειδή είναι το συμπέρασμα της μέχρι τώρα γεωστρατηγικής εξέλιξης.  

Η βιασύνη των Διεθνιστών στο να φέρουν μια ώρα γρηγορότερα τον Παγκόσμιο Κυβερνήτη (δηλαδή τον Αντίχριστο, ας μη κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις) τους οδήγησε στο να επιβάλλουν με το στανιό τεράστιες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές, χωρίς να ληφθεί υπ’ όψη απ’ αυτούς αυτή η απίστευτη αντίδραση του μισού και πλέον πληθυσμού του πλανήτη και κυρίως των χριστιανικών και μουσουλμανικών χωρών. Επειδή είχαν – και έχουν ακόμη – τον έλεγχο των ΜΜΕ και την ήδη διαφθαρείσα κοινωνία των δυτικών χωρών, πίστεψαν πως ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταβολών και ότι μέσα σε 5 με 6 χρόνια, θα άλλαζαν τον κόσμο.  

Πίστεψαν πως επειδή πχ ο Χαράρι βγήκε και είπε πως “Ο Χριστός και οι Γραφές είναι fake news που δημιουργήθηκαν για να εμποδίσουν την μεγαλειότητα της ανθρώπινης διανόησης”, ότι και όλος ο ελεγχόμενος από αυτούς κόσμος θα το…αποδεχτεί a priori και ότι αν όλα αυτά που προωθούν (νομιμοποίηση ομοφυλοφίλων, Woke agenta, λαθρομετανάστευση με σκοπό την αλλοίωση της εθνικότητας των λαών κλπ) η ανθρωπότητα θα δεχτεί θέλοντας και μη, αν τα κάνουν και de jure, όλα θα πάνε τέλεια και θα δέσουν τα γλυκά!  

Πίστεψαν ότι οι άνθρωποι τους (βλέπε “συμβούλους, πολιτικούς, πράκτορες, αναλυτές και ένα σωρό μπουρδολόϊ) είχαν μελετήσει σωστά τις από 40ετίας προπαγάνδας και προωθήσεως του life style διαμορφωμένες κοινωνίες, και ότι αυτές είναι έτοιμες στο να…ξεχάσουν ότι είναι άντρες και γυναίκες και όχι …75 φύλα.   

Ότι θα δεχθούν χωρίς κανένα πρόβλημα το ΓΟΝΕΑΣ 1 και το ΓΟΝΕΑΣ 2.  

Θα ξεχάσουν ότι η Κλεοπάτρα ήταν Ελληνίδα καυκάσιας φυλής και όχι μαύρη κογκολέζα,  

Θα ξεχάσουν ότι οι σκούρου χρώματος άνθρωποι δεν υπήρχαν όχι απλά στα σαλόνια της αριστοκρατίας της Αγγλίας, αλλά ούτε καν ως τρίτης διαλογής σκλάβοι στους σταύλους και στα χωράφια της Βρετανίας.  

Θα ξεχάσουν ότι βαφτίστηκαν Χριστιανοί (οποιουδήποτε δόγματος).  

Θα φάνε τον σανό και θα πέσουν στην παγίδα της μπουρδολογίας περί “κλιματικής αλλαγής” παρ’ ότι έμαθαν από τα ίδια τα σχολεία που ήλεγχαν αυτοί οι ίδιοι οι Διεθνιστές πως το διοξείδιο του άνθρακα που περιέχεται στην ατμόσφαιρα, είναι το…φαγητό των φυτών που παράγουν οξυγόνο και άρα είναι ΑΠΑΡΑΡΑΙΤΗΤΟ για την ίδια τη ζωή.  

Θα ξεχάσουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους επειδή μένουν σε τεράστιες και αδηφάγες πόλεις με τις φανταχτερές διαφημίσεις με τα συνολάκια των Dior και Gucci, θα αφήσουν πίσω μ’ άλλα λόγια το παρελθόν τους εύκολα και θα αφομοιωθούν αμέσως στις επιταγές του Σβάμπ, του Σόρος και του συρφετού τους.  

Αν οι Διεθνιστές είχαν ακόμη λίγη υπομονή στο να περάσει κι αυτή η γενιά των σημερινών 40άρηδων, 50άρηδων και 60άρηδων, δηλαδή των παιδιών των δεκαετιών ’60 και ’70 που δεν μεγάλωσαν με τα βιντεοπαιχνίδια και τα smart phones αλλά τα συνάντησαν στην πορεία της ενηλικίωσης τους και να έμεναν μόνο οι γενιές Χ και Ζ και οι απόγονοι τους, ίσως και να πετύχαιναν τα σχέδια τους κι αυτό πάλι με επιφύλαξη.  

Αλλά ΔΕΝ είχαν την υπομονή 

Διότι οι αρχηγοί τους, οι “απέθαντοι” Τζέικομπ Ροθτσάιλντ, Χένρυ Κίσσινγκερ, Ντειβιντ Ροκφέλλερ και Τζώρτζ Σόρος είχαν βάλει ως όραμα ζωής τους το να ζήσουν να δουν την παγκόσμια κοινωνία που σχεδίαζαν αιώνες τώρα οι πατεράδες τους, οι παππούδες τους και οι προπαππούδες τους, να γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.  

Ο Θεός όμως τους…έκλεισε το μάτι τσαχπίνικα και έστειλε… «πρόωρα» τους τρείς από τους τέσσερις στον τάφο και κατ΄επέκταση και στη Κόλαση.  Και δεν αργούν να τους συναντήσουν εκεί και οι άλλοι δυό, ο Σωρός με τον Σβάμπ (μη τον ξεχνάμε αυτόν). Γιατί, πώς να το κάνουμε, ο Χριστός είναι ο Βασιλεύς του κόσμου, υλικού και άϋλου κι όχι ο Χαράρι και η…Τεχνητή του Νοημοσύνη που θα…αντικαταστήσει τον ίδιο τον Άνθρωπο. 

Εν κατακλείδι, η σάπια Δύση και το “αιώνιο μότο” της ότι αυτή πάντα βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και όλος ο άλλος κόσμος είναι…προβληματικός (κατά το καρλομάγνειο “μότο” ότι το filiogue είναι το σωστό και οι Γραικοί ανατολικοί είναι αιρετικοί) δεν περνάει πλέον. Ούτε το ΝΑΤΟ, ο στρατός της δηλαδή, αλλά ούτε και ο πολυπροπαγανδισμένος τρόπος ζωής της πλέον όπως αυτός έχει καταντήσει, είναι ανεκτός από κανέναν.  

Η ψευτο-πανδημία που σχεδίασαν και οι απειλές με τα εμβόλια και τα Covidpass το απέδειξαν με την πλήρη αποτυχία τους.  

Το τελευταίο χαρτί της Δύσης λοιπόν, είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ μπορεί να τους σώσει, και θα κάνουν το παν για να τον κερδίσουν. Μόνο που σε αυτή τουλάχιστον τη φάση της εξέλιξης του πολέμου, έχουν ΗΤΤΗΘΕΙ κατά κράτος. Η νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία ήρθε να αναδείξει τις σαθρές βάσεις του ΝΑΤΟ και την απύθμενη υποκρισία, αλλά και την πλήρη ανικανότητα του κλάμπ των  διεθνιστών πολιτικών που την εκπροσωπούν. Ό,τι σχεδίασαν εναντίον της Ρωσίας, έπεσε στο κενό. Ό,τι όπλα έστειλαν στους Ουκρανούς και ό,τι εκπαιδευμένους δολοφόνους είχε η CIA και η ΜΙ6 και τους βάφτισαν “μισθοφόρους, η Ρωσία τους εξαέρωσε.  

Η Ρωσία κέρδισε το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, κάτι που αν συνέβαινε στο παρελθόν και μιλάω για την δεκαετία του ’90, θα ήταν αδιανόητο.  

Το Ιράν χτυπάει το Ισραήλ και το Ισραήλ απαντάει με μια σχεδόν αστεία αντεπίθεση. 

Οι Χούθι της Υεμένης, χτυπούν αμερικανικά πολεμικά πλοία – ναι είναι αλήθεια, καταρρίπτουν πυραύλους και drones – αλλά οι Αμερικανοί δεν τολμούν να τους βομβαρδίσουν! “Η Αμερική θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία”, έλεγε κι ο Άγιος παπα-Γιάννης Καλαΐδης.   

Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ ζούμε τώρα. 

Και γι’ αυτό ο Γ’ Παγκόσμιος, είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ. Γιατί η Δύση, θα το πάει μέχρι τέλους. Οι διεθνιστές θα παίξουν το παιχνίδι της…Μονόπολης, μέχρι που να μείνουν κανονικά ταπί.  

Θα είναι πυρηνικός λοιπόν αυτός ο πόλεμος που θα πάει μέχρις εσχάτων; Κατηγορηματικά ΟΧΙ!  

Και για να έρθω και λίγο σε αντίθεση με αυτά που λέει σε κάποιο βίντεο του ο – σεβαστός και έγκριτος  κατά τα άλλα – Ηλίας Καλλιώρας ο οποίος επιμένει να λέει πως ο πόλεμος θα είναι πυρηνικός, εγώ πιστεύω πως ΔΕΝ θα είναι πυρηνικός 

Τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν, θα είναι όπλα ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, αλλά όχι πυρηνικά 

Οι εναλλακτικές των πυρηνικών, βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου που χρησιμοποιήθηκαν από τους Αμερικανούς στον πόλεμο εναντίον της Σερβίας το 1999, έδειξαν πως έχουν μεγάλες συνέπειες στο περιβάλλον γι’ αυτό και τελικά σταμάτησε η παραγωγή τους. Στον πόλεμο του Ιράκ, δεν έπεσαν αυτές οι βόμβες, έπεσαν άλλες το ίδιο ισχυρές αλλά όχι με πυρηνική γόμωση, είτε απεμπλουτισμένη από ουράνιο είτε όχι.  

Αμφιβάλλω λοιπόν έντονα, ότι το τελικό παιχνίδι για τους Σατανιστές/διεθνιστές είναι μια παγκόσμια πυρηνική σύγκρουση.  

Αλλιώς γιατί αυτοί να ξοδέψουν δεκαετίες ολόκληρες για να χτίσουν ένα τεράστιο δίκτυο ελέγχου μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας,  μόνο και μόνο για να το …εξαερώσουν όλο σε δευτερόλεπτα;  

Δε βγάζει νόημα αυτό.  

Παγκόσμια εξουσία θέλουν, αλλά σε έναν κόσμο υπαρκτό και ζωντανό, όχι απονεκρωμένο.   

Κι εξ’ άλλου, έχουμε αρκετές ιστορίες στο παρελθόν, όπου αποσοβήθηκε στο παρά πέντε το πυρηνικό ολοκαύτωμα κι αυτό ο Άγιος Παΐσιος νομίζω ή κάποιος άλλος που δε θυμάμαι, το απέδωσε στο χέρι του Θεού  

Ο Θεός δεν θέλει να καταστραφούμε. Θέλει ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΜΕ. Και ο πόλεμος αυτός, θα είναι πόλεμος ΚΑΘΑΡΣΗΣ, που θα αλλάξει τα πάντα.  

Ο Άγιος Παΐσιος επίσης, είπε και το άλλο. Ότι όταν τελειώσει ο χαλασμός, “θα κάνουμε χιλιόμετρα για να βρούμε έναν άνθρωπο”. Πώς θα…κάνουμε χιλιόμετρα, όταν θα υπάρχει δυνατή ραδιενέργεια παντού; Θα πέφταμε κι εμείς κάτω κάποια στιγμή.   

Έπειτα, είναι και το ζήτημα της Πόλης! Ο πόλεμος αυτός, θα έχει ως συνέπεια την ανάκτηση της Πόλης από τους Τούρκους. Είναι γραμμένο και πιστοποιημένο από όλους τους Αγίους Πατέρες.   

Πώς θα πάρουμε λοιπόν την Πόλη (“θα μας τη δώσουν οι σύμμαχοι”, έλεγε ο Εθνικός μας Άγιος), όταν οι περιοχές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής θα αναδύουν ραδιενέργεια υψηλής στάθμης; Θα πρέπει να μένουμε στα υπόγεια για 200 χρόνια και βάλε!   

Ναί, το δέχομαι ότι οι “ευρωπαϊκές πόλεις θα…γίνουν παραγκουπόλεις”. Ο Άγιος Παΐσιος δεν λέει λόγια του αέρα. Αλλά …παραγκουπόλεις μπορούν να γίνουν και με τις βόμβες Satan των Ρώσων, που δεν θα έχουν πυρηνική γόμωση. Μια χαρά ισοπεδώνουν τα πάντα αυτές οι βόμβες. Επομένως, κανείς εξ αυτών των μεγάλων που θα αναμετρηθούν αναπόφευκτα, δεν θα επιχειρήσει να ρίξει ούτε ίχνος από πυρηνικά. Αρκούν τα ήδη τελευταίας τεχνολογίας όπλα μαζικής καταστροφής.  

Θα έχουμε άλλου είδους καταστροφές λοιπόν, όπως αυτή η οικονομική καταστροφή που επίκειται, το κράχ δηλαδή που λέμε και που είναι έτοιμο ήδη. Μαζί με αυτό, θα ακολουθήσει η πείνα παντού, σε όλον τον δυτικό τουλάχιστον, κόσμο. Και καπάκι, θα έρθει ο καταστροφικός αυτός πόλεμος, όπου θα ισοπεδώσει το σατανόφερτο αυτό σύστημα των Διεθνιστών. Οι διεθνιστές θα ηττηθούν, όχι η Ανθρωπότητα.   

Η Ανθρωπότητα μετά τα ερείπια, απλά θα αναζητήσει στο πρόσωπο του Χριστού την Αλήθεια. Αυτή θα είναι και η επικείμενη Νίκη της Ορθοδοξίας.  

Η ανθρωποσφαγή άλλωστε, είναι μέσα στα σχέδια των Διεθνιστών. Κι αυτή είναι αναπόφευκτη, ούτως ή άλλως. Θα έχουμε πολλά εκατομμύρια νεκρούς. Η αμαρτία που έχει κυλήσει τον κόσμο, είναι ασύλληπτου μεγέθους. Κι αυτός ο πόλεμος, θα είναι η ΚΑΘΑΡΣΗ που θα φέρει την εναπομείνουσα ανθρωπότητα πιο κοντά στο Θεό.  

Ελπίζω να βοήθησα όσους δεν έχουν ακόμη κατανοήσει προς τα πού βαδίζουμε. Κι αν πάλι πλατείασα συγχωρέστε με. Είναι που θέλω να πω πολλά σε λίγες γραμμές, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα.  

Καλή κι ευλογημένη Ανάσταση να έχετε όλοι και ο Θεός να μας οπλίσει με δύναμη και κουράγιο για όλα αυτά που έρχονται…  

ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ 

Sergioschrys@outlook.com 

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου